Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
μας κοβω σιγα σιγα για Mac

Άντε, οπότε πέσε στην αγκαλιά της Apple να πληρώνεις το hardware & το software σου διπλά και τριπλά. Πάντως ευκαιρία είναι όσοι έχουν μείνει με XP, να αναβαθμίσουν σε Windows 7. Οι νέες τεχνολογίες των motherboards, αλλαγές σε TCP/IP stack και άλλα υποστηρίζονται πλήρως μόνο από VISTA ή Windows 7.

Δημοσ.

Το OEM με καίει κ μένα.Έχω 2 υπολογιστές έναν με τα Windows XP home Sp1 και ένα με τα Windows XP Professional SP2.Λογικά δικαιούμαι μειωμένη τιμή για windows 7?Και αν ναι πόσο μειωμένη;Γιατί αν δεν είναι τουλάχιστον μισοτιμής μάπα το καρπούζι.

Δημοσ.
Δηλαδη ποια ουσιαστικη διαφορα για το 99% των χρηστων προσφεραν τα σβιστα απο τα xp?

Οτι ειναι καινουριο δεν ειναι απαραιτητα καλυτερο

Συγκρινει κανεις τα win98 που (κολαγαν και ηθελαν φορματ καθε μηνα) με τα XP?

Ήθελαν τα 98 κάθε μήνα format???:whistle:

Γι'αυτό όταν είχαν βγεί τα XP (με το μαύρο τους το χάλι χωρίς SP1) όλοι οι χρήστες 98 τα καταδίκασαν?

Τι προσφέρουν τα Vista?

Άλλο "Δεν μου αρέσει πως "λειτουργούνε" και άλλο "δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω από τα XP" ! Δεν θα μπω όμως στη διαδικασία να σου γράψω ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ώστε να σε πείσω, διότι απλά δεν έχει νόημα...

Όσο για τα Windows 7?

Κάτι που δεν καταλάβανε κάποιοι παρανοικά κολλημένοι χρήστες XP, είναι πως τα Windows 7 αν μοιάζουν σε ένα λειτουργικό σύστημα, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ XP!!!

Λειτουργικά είναι κατα 90% ίδια με τα Vista!!

Οπότε όσοι χρησιμοποιούμε Vista δεν θα έχουμε πρόβλημα με τα Windows 7, καθότι το περιβάλλον μας είναι γνωστό. Οι XP Users να δούμε πως θα τους φανεί το καινούριο περιβάλλον, μπροστά στο παμπάλαιο περιβάλλον των XP...;)

Δημοσ.

Ετσι οπως το κοβω ομως, η εσπευσμενη κυκλοφορια των 7 παει μαλλον να χτυπησει το ετσι και αλλιως μεγαλο μεριδιο των ηδη υπαρχοντων ΧP, πολλα απο τα οποια ειναι ΟΕΜ. Γιαυτο και η αναβαθμιση. Αν δε συμφερει η τιμη ομως, χλωμο το κοβω να το κανει πολυς κοσμος.

Μια λογικη τιμη, θα με ενδιεφερε και μενα, αλλα το αντιστοιχο Professional πακετο.

Δημοσ.

Από αυτά που διαβάζω χλωμό το βλέπω για upgrade απο VISTA OEM, αφού θα πρέπει να τα έχεις παρει μετά από Ιουλ. 2009 και μετά. Μεγάλη κοροϊδία, να ωθούνε όσους έχουν XP να πάνε στα 7 αλλά για όλους εμάς που περάσαμε ήδη στα VISTA να μας λένε αγόρασε τα ξανά.

Δημοσ.
Από αυτά που διαβάζω χλωμό το βλέπω για upgrade απο VISTA OEM, αφού θα πρέπει να τα έχεις παρει μετά από Ιουλ. 2009 και μετά. Μεγάλη κοροϊδία, να ωθούνε όσους έχουν XP να πάνε στα 7 αλλά για όλους εμάς που περάσαμε ήδη στα VISTA να μας λένε αγόρασε τα ξανά.

Kαλα ναι, αυτο ειναι οντως μεγαλη κοροιδια. Κανονικα θα επρεπε να υπηρχε μια ενιαια πολιτικη για οσους θελουν να αναβαθμισουν απο παλιοτερο λειτουργικο.

Δημοσ.

μα δεν συμαινει καποιος που εχει εκδοση xp απο το 2007 και πριν να δικαιουται σε 7 μην τρελαθουμε κιολας αν βγει επισημα απο την microsoft θα ισχυει για συγκεκριμενη ημερομηνια και μετα για χρηστες που αγορασαν μηχανηματα με ΠΡΟΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ xp η vista και οχι για εκδοσεις retail

και δεν θα ισχυει για εκδοσεις dsp στα καινουργια μηχανιματα θα εχει κουπονι

Δημοσ.
, η εσπευσμενη κυκλοφορια των 7 παει μαλλον να χτυπησει το ετσι και αλλιως μεγαλο μεριδιο των ηδη υπαρχοντων ΧP,πακετο.

Εγώ λέω να δεις τα χρονοδιαγράμματα(πλην XP-Vista) ανάμεσα στις εκδόσεις Windows.Εσπευσμένα δεν βγαίνουν,η εξαίρεση έγινε μια φορά με τα XP και η MS δήλωσε ότι δεν θα ξανακάνει το ίδιο λάθος,γιατί για λάθος πρόκειται.Είχε ένα απαρχαιωμένο OS να συναγωνιστεί MAC-Linux που μπροστά στα XP φαίνονται σαν εξωγήινα.

Δηλαδη ποια ουσιαστικη διαφορα για το 99% των χρηστων προσφεραν τα σβιστα απο τα xp?

Οτι ειναι καινουριο δεν ειναι απαραιτητα καλυτερο

Συγκρινει κανεις τα win98 που (κολαγαν και ηθελαν φορματ καθε μηνα) με τα XP?

New or changed features

Ξεκίνα διάβασμα αφού σε ενδιαφέρει,καλά μερικά είναι αστεία όπως πχ η sidebar αλλά you get the point

Δημοσ.
Kαλα ναι, αυτο ειναι οντως μεγαλη κοροιδια. Κανονικα θα επρεπε να υπηρχε μια ενιαια πολιτικη για οσους θελουν να αναβαθμισουν απο παλιοτερο λειτουργικο.

Εμ microsoft είναι αυτή ;) Μπάχαλο κοινώς

Δημοσ.

Ξεκίνα διάβασμα αφού σε ενδιαφέρει,καλά μερικά είναι αστεία όπως πχ η sidebar αλλά you get the point

Να ξεκινησω διαβασμα απο τη βικιπεδια για τα βιστα?

Τα βιστα τα εχω dual boot απο τη μερα που βγηκε η δοκιμαστικη εκδοση

Οταν εχω 10 με 30 fps λιγοτερα απο οσα εχω στα xp τι να τα κανω ?

Οπως και το οτι για να διαγραψω ενα αρχειο να θελω να κανω 2 κλικ παραπανω

Βγηκαμε λιγο εκτος θεματος παλι σορρυ

Δημοσ.
Να ξεκινησω διαβασμα απο τη βικιπεδια για τα βιστα?

Τα βιστα τα εχω dual boot απο τη μερα που βγηκε η δοκιμαστικη εκδοση

Οταν εχω 10 με 30 fps λιγοτερα απο οσα εχω στα xp τι να τα κανω ?

Οπως και το οτι για να διαγραψω ενα αρχειο να θελω να κανω 2 κλικ παραπανω

Βγηκαμε λιγο εκτος θεματος παλι σορρυ

Θα συμφωνήσω πως βγήκαμε εκτός θέματος... Πόσο μάλλον όταν αυτό το θέμα κουράζει πλέον.

Αλλά όταν ακόμα και με την έλευση των Windows 7, που στο συγκεκριμένο topic θήγεται την αναβάθμιση τους από XP, διαβάζουμε εδώ μέσα για τα Σvista (όπως τα αποκαλούνε κάποιοι), είναι λογικό να υπενθυμίζεται πως τα 7 δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τα XP, αλλά άμεση σχέση με τα Vista!

Kαι πως ακόμα και να βγούνε εντελώς από τη μέση τα Vista, το νέο λειτουργικό στην ουσία... είναι τα Vista με άλλο όνομα, κάποιες παραλλαγμένες δυνατότητες και διορθωμένα λάθη λογισμικού... και ΟΧΙ XP!;)

Μου φαίνεται πως αυτό λέει πάρα πολλά..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...