Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχεδον ολα οσα λεει το αρθρο για βελτιωσεις οι χρηστες vista τα απενεργοποιουν για τα οσα προβληματα δημιουργουν

Τα βιστα οπως λενε ολα τα τεστ ηταν μια αποτυχια γιαυτο και βγαζουν σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα (ρεκορ) τα 7

Κατι αναλογο με τα winme

Οταν βγαζουμε κατι νεο σκοπος ειναι να ειναι καλυτερο και οχι να πουλησουμε software και Hardware

Εσεις που εχετε vista δοκιμαστε ενα βαρυ παιχνιδι στα XP να δειτε που παει καλυτερα (σε τεστ αλλα και σε μενα που τα εχω τεσταρει μιλαμε για 10-20fps κατω)

Επισης πειτε τι κανετε καλυτερα απο καποιον που εχει xp

Στα win7 που βλεπουμε τωρα δεν υπαρχει καν επιλογη να τα προσαρμοσεις σε εμφανιση οπως τα xp

Λογικο δεν ειναι οταν βγαζει κατι νεο υποτιθεται καλυτερο, να εχει και περισσοτερες επιλογες

Εχεις μια εγκατασταση φακελου windows 15GB σε σχεση με τα 5GB των Xp και δεν εχει βαλει ουτε επιλογη για customization της toolbar για να εχει τα κουμπακια delete και copy

Ποσοι χρηστες εδω μεσα παραπονουνται για μηχανηματα που σερνονται και γυριζουν στα xp?

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.

adi32

Υπερβάλεις λίγο φίλε μου.

Ναι υπάρχουν χρήστες που παραπονιούνται για μηχανήματα που σέρνονται αλλά από την στιγμή που με 50 παίρνεις 4 γκ.μνήμη και με 150 πέρνεις επεξεργαστή που είναι γαμάτος!!!!

Οκ δεν είσαι της αλλαγής,ούτε και εγώ θέλω βίστα με τίποτα αλλά όπως και να το κάνουμε πρέπει κάποτε να ακολουθήσουμε τις εξελίξεις.

Δημοσ.

Δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω ούτε να διαφωνήσω γιατί δεν έχει νόημα,δεν διαβάζεις ή μάλλον δεν θέλεις να διαβάσεις.

Το ανέφερα και πριν και πάλι ποστάρεις για χρόνους ρεκόρ μεταξύ Vista και 7 λόγω της αποτυχίας τους

Windows 98 released on 25 June 1998

Windows 2000 released 17 February, 2000

Windows XP released on 25 October 2001

Windows Vista released January 30, 2007

Δημοσ.

Στα win7 που βλεπουμε τωρα δεν υπαρχει καν επιλογη να τα προσαρμοσεις σε εμφανιση οπως τα xp

Λογικο δεν ειναι οταν βγαζει κατι νεο υποτιθεται καλυτερο, να εχει και περισσοτερες επιλογες

Εχεις μια εγκατασταση φακελου windows 15GB σε σχεση με τα 5GB των Xp και δεν εχει

Ε?Ποιος ηρθε?Δεν υπαρχει επιλογη για να αλλαξεις την εμφανιση σε basic ή ακομα και σε classic στα 7?Mαλιστα.Το ακουσαμε και αυτο.

7 gb ειναι η εγκατασταση των 7.Στα vista δεν θυμαμαι.

Για να καταλαβω...Θεωρεις πως θα ειναι καλυτερο ενα λειτουργικο αν εχει το copy-paste στην toolbar?Αυτο ειναι αλλαγη ουσιας για σενα?Δεν σε πιανω!

Δημοσ.

εμενα προσωπικα το laptop μου πεταει στα vista.

Αυτο που ξερω ειναι οτι με τα vista ειμαι υπερευχαριστημενος απο αποψη σταθεροτητας, αποκρισης, ασφαλειας και multitasking, αυτο ειναι που με νοιαζει στο μηχανημα μου

Κατι με το οποιο στα XP με τον PIII με 128GB μνημης το 2001 σιγουρα δεν το ειχα

Δημοσ.

Windows XP released on 25 October 2001

Windows Vista released January 30, 2007

XP - VISTA 6 χρονια

Vista - win7 2 χρονια

Ε?Ποιος ηρθε?Δεν υπαρχει επιλογη για να αλλαξεις την εμφανιση σε basic ή ακομα και σε classic στα 7?Mαλιστα.Το ακουσαμε και αυτο.

7 gb ειναι η εγκατασταση των 7.Στα vista δεν θυμαμαι.

Μπορεις δηλαδη να βαλεις το start menu των win 98-2000 στα win7?

ή μπορεις να βαλεις τις toolbars των win 98-2000 ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πω πωωω.Τι σοβαρες και αλλαγες ΟΥΣΙΑΣ ειναι αυτες για ενα λειτουργικο ρε παιδι μου!Τι να το κανουμε το parallel device initialization και το full gpu accelerated desktop.

Βασικα...μηπως να εβγαζαν τελειως τον nt kernel και να ξανα εβαζαν τον 9x να τρεχει απο κατω απτο aero?Θα ηταν καλυτερο ετσι?

Επεξ/σία από tritonas00
Δημοσ.
XP - VISTA 6 χρονια

Vista - win7 2 χρονια

τα 7 δεν εχουν βγει ακομα, αν ειναι ετσι να αρχισουμε να μετραμε απο καμια beta των longhorn, αλλα τοτε ποιος ειχε στην Ελλαδα DSL για να ψαξει και να κατεβασει...

δε νομιζω επισης στα XP να μπορουσες να τα κανεις να φαινονται σαν τα 3.1

Μα αυτα θα κοιταμε στο λειτουργικο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για πολλους ειναι αρκετα πιο σημαντικο να πατανε start run σε 1 δευτερολεπτο και να κανουν delete copy .... με ενα κλικ παρα να τα ψαχνουν σε μενου και να βλεπουν παραθυρακια να κανουν τουμπες

Οσον αφορα τις ημερομηνιες

τα win2000 αντικατεστησαν τα NT

Τα WINME αντικατεστησαν (δεν τα καταφεραν) τα win98

και τα XP ηταν μια ενοποιηση για 98 τα ΜΕ και τα 2000

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.
Για πολλους ειναι αρκετα πιο σημαντικο να πατανε start run σε 1 δευτερολεπτο και να κανουν delete copy .... με ενα κλικ παρα να τα ψαχνουν σε μενου και να βλεπουν παραθυρακια να κανουν τουμπες

Μαλιστα.Το πρωτο το ενεργοποιεις και στα 7 με ενα κλικ.Το δευτερο γινεται χωρις ποντικι ταχυτατα.

Δημοσ.

Παραβλέπουμε το γεγονός βεβαίως βεβαίως ότι το επόμενο λειτουργικό της Microsoft μετά τα XP θα ήταν το Longhorn που θα ήταν κάπως έτσι (βασικά όπως το οραματιζόντουσαν):

http://www.youtube.com/watch?v=b9ifQvQCO7Y

και θα κυκλοφορούσαν το 2003...

Επειδή όμως είχαν πολλά προβλήματα και έπειτα από ένα σωρό αναβολές το εγκατέλειψαν και ξαναάρχισαν από την αρχή και έτσι καταλήξαμε στα Vista, μία βεβιασμένη κυκλοφορία στην ουσία. Οπότε αυτά τα περί σε 2 χρόνια βγήκαν τα 7 (helloooo αυτή είναι beta έκδοση και όχι το τελικό προϊόν) άρα αποτυχία τα Vista είναι σαν το περίφημο "Το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυνομικός είναι όργανο άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι". Δε ισχυρίζομαι ότι ήταν και επιτυχία τα Vista αλλά είπαμε.

Και στην Apple κάθε 1 με 2 χρόνια βγαίνει νέα έκδοση του λειτουργικού της, δε καταλαβαίνω αυτή την άρνηση να μη βγαίνουν κάθε 2-3 χρόνια επόμενες εκδόσεις. Σας έβαλε κανένας το πιστόλι στο κρόταφο να πάρετε ντε και καλά την επόμενη έκδοση του λειτούργικού σας; Στο κάτω κάτω δε πληρώνετε οι περισσότεροι τις νέες εκδόσεις...

Ο καθένας χρησιμοποιεί όποιο λειτουργικό τον βολεύει και όποια έκδοσή του θέλει. Επειδή κάποιος δε θέλει να φύγει από τα XP δε σημαίνει ότι και όλος ο κόσμος δε θέλει.

Δημοσ.

E όχι και 64 mb βρε.128 ριδες ήταν η περισσότεροι και 256 με το που λανσαρίστικαν τα XP.Τουλάχιστον τα αρχικά OEM pc με Χp κυκλοφορούσαν με 256 RAM.

Δημοσ.
E όχι και 64 mb βρε.128 ριδες ήταν η περισσότεροι και 256 με το που λανσαρίστικαν τα XP.Τουλάχιστον τα αρχικά OEM pc με Χp κυκλοφορούσαν με 256 RAM.

Δεν ξερω αν αναφεροσουν σε δικο μου post αλλα μιλαγα για υπολογιστες 5ετιας το 2001

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...