kostas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Καλημερα,εκανα ελεγχο για ενημερωσεις στον Mozilla Firefox 3.0.5,και μου βγηκε αυτο,τι να κανω για να το διορθωσω ? η να κατεβασω τον καινουργιο,ετσι και να τον εγκαταστησω ? τι προτεινετε ?
teo64x Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Ο πιο σύντομος δρόμος είναι να κατεβάσεις μόνος σου την καινούρια έκδοση.
Antwni Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μπορεί να φταίει και το firewall σου!!Έχεις δοκιμάσει να το απενεργοποιήσεις??
mangai Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Εκτός από το firewall τι άλλο(αν υπάρχει) είναι ανάμεσα στόν firefox και το διαδίκτυο;Tι add-ons χρησιμοποιείς;(το λιγότερο πιθανό)
afentiko7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Με το συμπάθιο, αλλά τι έχεις βάλει στο pc σου? Ρολογάκια των vista σε theme των xp? Και άλλαξε και theme, βάλε royal ή dark royale. Για τα ματάκια σου, όχι για σένα. Και βγάλε και το firewall. Τι να το κάνεις? Μόλις λοιπόν καθαρίσεις το pc σου από τα περιττά, τότε θα δεις πως ο firefox και πολλά άλλα θα λειτουργούν καλύτερα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 kosta όπως είπε και ο τεο64χ πήγαινε και κατέβασε τον νέο Firefox (το .exe εννοώ) από το site της Mozilla... οι servers είναι πιταρισμένοι για αυτό βλέπεις τέτοια errors...
angmar Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, έχει κανενός το about στον firefox την εξής μορφή; Αρχίζω να σκέφτομαι οτι μου την πέσαν ταιλανδοί χακερς!
mangai Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Αυτή την οθόνη,παλαιότερα,την έβλεπες σχεδόν πάντα όταν χρησιμοποιούσες ''proxies''του τύπου 127.0.0.1:8080 και έχει σχέση με τα ''config files'' (πατάς ''Bypass''και κάνεις την δουλειά σου).Την έφαγα στην μάπα αρκετές φορές. Μπορεί όμως να είναι και κάτι άλλο σχετικό,όπως ρυθμίσεις του firewall,ή του Adblock Plus,ή κάποια κουλαμάρα ...of the Mozilla Foundation
Tilemaxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Κατέβασε και εγκατέστησε την νέα έκδοση χειροκίνητα
kostas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μπορεί να φταίει και το firewall σου!!Έχεις δοκιμάσει να το απενεργοποιήσεις?? το firewall δεν φταιει,τοχω ελεγξει,και τοχω σε μεγαλη υποληψη ειναι το Look 'n' Stop και στο συνιστω. -----Προστέθηκε 4/2/2009 στις 06 : 55 : 05----- Με το συμπάθιο, αλλά τι έχεις βάλει στο pc σου? Ρολογάκια των vista σε theme των xp? Και άλλαξε και theme, βάλε royal ή dark royale. Για τα ματάκια σου, όχι για σένα. Και βγάλε και το firewall. Τι να το κάνεις? Μόλις λοιπόν καθαρίσεις το pc σου από τα περιττά, τότε θα δεις πως ο firefox και πολλά άλλα θα λειτουργούν καλύτερα ναι το ενα ειναι ρολοι,το theme των xp,ειναι απο μια φωτο που βρηκα και εβαλα τα ονοματα των παιδιων μου,το αλλο "ρολογακι" βλεπω τη χρηση της cpu,οχι δεν το βγαζω το firewall,αλωστε τοχω σε μεγαλη εκτιμηση,τα περιττα δεν εχω,αν και παλιο το ολο συστημα,δουλευει στην εντελεια.
Antwni Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Κοίτα και τα add on του Firefox(που είπαν) μήπως το εμποδίζει κανένα από αυτά!!Έχεις δοκιμάσει να απενεργοποίησης ολόκληρο το antivirus σου??? Εάν δεν γίνει τίποτα θα έλεγα να το απεγκαταστήσεις και να εγκαταστήσεις ξανά!!
kostas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 kosta όπως είπε και ο τεο64χ πήγαινε και κατέβασε τον νέο Firefox (το .exe εννοώ) από το site της Mozilla...οι servers είναι πιταρισμένοι για αυτό βλέπεις τέτοια errors... ναι σ'ευχαριστω αυτο θα κανω,αλλα ψαχνοντας στο internet,βρηκα το δικο μου σφαλμα αλλα χωρις απαντηση.σ'ευχαριστω.
mangai Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 το firewall δεν φταιει,τοχω ελεγξει,και τοχω σε μεγαλη υποληψη ειναι το Look 'n' Stop και στο συνιστω. Δες και εδώ σε τι υπόληψη το έχουν άλλοι,με ατράνταχτα επιχειρήματα.Μιά και το συνιστάς.... (http://www.matousec.com/projects/firewall-challenge/results.php)
Tilemaxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Τη στιγμή που μιλάμε, μου ήρθε update για την 3.0.6 έκδοση. Δοκίμασε να δεις αν και αυτή σου βγάζει πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.