Προς το περιεχόμενο

Tο sony vaio fw21e παρέδωσε πνεύμα

Chris_85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον το sony vaio fw21e που μου ηρθε δωρο πριν κανα 2μηνο παρεδωσε πνευμα με ελαχιστες ωρες λειτουργίας. Συγκεκριμενα το δουλευε ο αδερφος μου και του πεταει: η εγκατασταση των windows συνεχιζεται και μετα εσβησε οριστικα κ αμετακλητα..Το συγκεκριμενο λαπτοπ δεν εχει δουλεψει πανω απο 80-90 ωρες συνολικα, ενω το ασερακι

βαραει 72ωρα συνεχομενα, επι ενα χρονο. Ποιος τρεχει τωρα Πλαισιο...

Δημοσ.

καλα το doa ειναι 20ημερο ρε συ :-(

-----Προστέθηκε 4/2/2009 στις 02 : 29 : 03-----

Απλα διαβαζω εδω http://www.efpolis.gr/content/content.asp?catid=101 κ προσπαθω να βρω κανα αρθρο π να με βολευει για να ζητησω αντικατασταση τουλαχιστον για την περιοδο της επισκευης...παντως ειναι ντροπη για τη σονυ

Δημοσ.

Σπάσιμο μεγάλο αλλά συμβαίνουν αυτά.

Και όταν συμβούν καλύτερα να είσαι εντός εγγύησης και ακόμα καλύτερα αν έχεις και ένα δεύτερο σύστημα για να βολευτείς προσωρινά.

Καλά ξεμπερδέματα. Πάντως η Sony παρότι δεν τη γουστάρω καθόλου στο σέρβις εντός εγγύησης είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

Δημοσ.

1. πες μας τι ακριβως εκανε ο αδερφος σου εκεινη την ωρα γιατ να του πεταξε τετοιο μηνυμα στο ασχτο κουλο.

2. τι εννοεις παρεδωσε πνευμα;δεν ανοιγει καν;ανοιγει και κωλαει; μπορεις να μπεις σε safe mode και να κανεις restore

3. μπορεις να παρεις την σονυ, θα ερθουν να το παρουν και θα στο φερουν μεσα σε μι βδομαδα τοπ απο πορτα σε πορτα με dhl

4.κατσε να σου χαλασει το ασερ (χτυπα ξυλο) και εκει θα δεις...μολις το πας για σερβις

αλλα πριν κανεις οτιδηποτε πες μας τι προβλημα υπαρχει

Δημοσ.

Παιδες λοιπον δεν ανοιγε ουτε με μπαταρια, ουτε με ρευμα, ουτε με αλλη μπαταρια.. Τελικα γυρναω σπιτι κ το βαζω και ανοιξε μονο με ρευμα. Μου εβγαλε οτι απετυχε το vaio recovery και ξανακολλησε μολις εκανε Load τα vista. Με restart δουλευε αψογα μετα..τι να το κανω να το παω στη σονυ λετε? το θεμα ειναι οτι το χα δωσει στον bro για εργασιες και μαλλον το χρειαζεται..

Δημοσ.
Παιδες λοιπον δεν ανοιγε ουτε με μπαταρια, ουτε με ρευμα, ουτε με αλλη μπαταρια.. Τελικα γυρναω σπιτι κ το βαζω και ανοιξε μονο με ρευμα. Μου εβγαλε οτι απετυχε το vaio recovery και ξανακολλησε μολις εκανε Load τα vista. Με restart δουλευε αψογα μετα..τι να το κανω να το παω στη σονυ λετε? το θεμα ειναι οτι το χα δωσει στον bro για εργασιες και μαλλον το χρειαζεται..

μηπως του κανατε καμια ακομψη μεταφορα και χτυπησε ο σκληρος;

για μενα, κανε backup και παρε τους τηλ να σου κλεισουν ραντεβου να το πανε για σερβις. δεν χανεις τπτ. λογικα δεν θα παρει πανω απο 5 εργασιμες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...