Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την επιβολή διοικητικού προστίμου ύψους 2.000.000 ευρώ στην εταιρεία ΟΤΕ Α.Ε αποφάσισε κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση η Ολομέλεια της ΕΕΤΤ, ως αποτέλεσμα ακροαματικής διαδικασίας, κατόπιν διαπίστωσης παραβιάσεων της τηλεπικοινωνιακής νομοθεσίας και συγκεκριμένα, μη παροχής στοιχείων.

Επισημαίνεται ότι η ΕΕΤΤ είχε καλέσει με επιστολή της την ΟΤΕ Α.Ε. να της παράσχει συγκεκριμένα οικονομικά στοιχεία, στο πλαίσιο του κοστολογικού ελέγχου έτους 2008 και του ελέγχου εφαρμογής των κανόνων του ανταγωνισμού, ιδίως του ελέγχου συμπίεσης περιθωρίου τιμών για τη φωνητική τηλεφωνία.

Σημειώνεται ότι για την επιβολή του προστίμου, ελήφθη υπόψη το γεγονός ότι η ΟΤΕ Α.Ε έχει γίνει επανειλημμένα υπότροπος όσον αφορά στην τήρηση των υποχρεώσεών της για την παροχή στοιχείων.

Source.png Πηγή: eett.gr

Link.png Site: ΟΤΕ : "Το ανεκδιήγητο πρόστιμο της ΕΕΤΤ και το μοντέλο – «φάντασμα»"

Επεξ/σία από dimitris2006
Δημοσ.
αναρωτιεμαι αν τα δινουν αυτα τα προστιμα...

Δηλαδή αν τα πληρώνουμε εμείς..

Οι Γερμανοί μαζί με τον ΟΤΕ αγόρασαν και όλα του τα πρόστιμα; :whistle:

Δημοσ.

σεπιασε ο πόνος για τον ΟΤΕ; καλά του κάνουν...μπας κ καταλάβει...ε, όλο και κάποιο λόγο θα είχαν οι άνθρωποι...

Δημοσ.

καλά ναι, αυτό είναι ένα θέμα...απλά, ο ΟΤΕ δεν είναι και ακριβώς θύμα...

• Super Moderators
Δημοσ.
Ο ρόλος της ΕΕΤΤ ποιος είναι; Να μαμάει τον ΟΤΕ στα πρόστιμα;

γιατί τα πληρώνει? :P

Δημοσ.
γιατί τα πληρώνει? :P

Έχεις κάποιο στοιχείο που αποδυκείει ότι δεν τα πληρώνει?

Εγώ απ' ότι ξέρω πληρώνονται αυτά τα πρόστιμα.

Δημοσ.

Σημασια εχει η κινηση και τελευταια η ΕΕΤΤ εχει ΚΑΘΑΡΑ παρει το μερος των Ενναλακτικων αυτο ειναι αρκετο για να δουμε πως αλλοι κρυβονται πισω απο αυτο το προστιμο.

Δημοσ.

αν τα πρόστιμα τα πληρώνει ο ΟΤΕ (ακόμα κρατικός σε ένα βαθμό) δηλαδή εμείς και τα εισπράττει ο ΕΕΤΤ (κρατικός) δηλαδή πάλι εμείς. Τότε εν τέλει από την μία τσέπη πάνε στην άλλη ή κάνω λάθος :)

Δημοσ.
αν τα πρόστιμα τα πληρώνει ο ΟΤΕ (ακόμα κρατικός σε ένα βαθμό) δηλαδή εμείς και τα εισπράττει ο ΕΕΤΤ (κρατικός) δηλαδή πάλι εμείς. Τότε εν τέλει από την μία τσέπη πάνε στην άλλη ή κάνω λάθος :)

Ναι κάνεις λάθος, είναι εταιρία Α.Ε. ο ΟΤΕ ακόμη και να ήταν δημόσια τι σχέση έχει το από την μία τσέπη στην άλλη? Απλά δεν πάνε έτσι τα πράγματα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Έχεις κάποιο στοιχείο που αποδυκείει ότι δεν τα πληρώνει?

Εγώ απ' ότι ξέρω πληρώνονται αυτά τα πρόστιμα.

εσύ έχεις κάποια ανακοίνωση είτε της ΕΕΤΤ είτε του ΟΤΕ που να λέει ότι τα πληρώνει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...