Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στη διαγραφή 90000 χρηστών της προχώρησε η διαδικτυακή υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης MySpace.com.

Οι συγκεκριμένοι χρήστες έχουν καταδικασθεί στο παρελθόν για εγκλήματα σεξουαλικού χαρακτήρα και η διαγραφή τους είναι στο πλαίσιο συμφωνίας με το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, για καλύτερη προστασία των ανηλίκων στο Διαδίκτυο.

Ο αριθμός, των χρηστών που διαγράφηκαν από το MySpace, ήταν υπερδιπλάσιος αυτού που προέβλεπε η ίδια η υπηρεσία όταν άρχισε την εκστρατεία για την καταπολέμηση των on-line απειλών για τα ανήλικα παιδιά.

Οι άνθρωποι αυτοί εντοπίστηκαν από τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα ψευδώνυμά τους στο διαδίκτυο, δεδομένα που είναι υποχρεωμένοι να δίνουν στις αρχές.

Ωστόσο οι αρχές θεωρούν δεδομένο ότι υπάρχουν ακόμη χιλιάδες καταδικασθέντες για εγκλήματα σεξουαλικού χαρακτήρα σε τέτοια δίκτυα, χρησιμοποιώντας άγνωστες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ψευδώνυμα.

Source.png Πηγή: zougla.gr

Δημοσ.

Εγώ που έχω κάνει αίτηση να με διαγράψουν εδώ και 1.5 χρόνο, και τους έχω στείλει και μύνηματα και τους έχω κράξει που δεν με σβήνουν όμως??:rolleyes:

Δημοσ.
Εγώ που έχω κάνει αίτηση να με διαγράψουν εδώ και 1.5 χρόνο, και τους έχω στείλει και μύνηματα και τους έχω κράξει που δεν με σβήνουν όμως??:rolleyes:

φιλε μου αν μπλεξεις με αυτα δυσκολα ξεμπλεκεις...για αυτο δεν εχω ασχοληθει ποτε με αυτα τα ρουφ-sites ;)

Δημοσ.

Δεν διάβασες? Άρχισε να στέλνεις μηνύματα ερωτικού περιεχομένου δεξιά αριστερά και λύθηκε το πρόβλημα σου στο τσακ μπαμ. Μετά θα έχεις άλλα βέβαια..

Δημοσ.
<Thumbs Down emoticon here>

Δεν ειναι λυση να σβηνεις μελη απο sites. Πρεπει επιτελους να εκπαιδευσουν τους χρηστες (τους ανηλικους κυριως).

IMHO κανεις λαθος.

Ειναι μερος της λυσης αυτη η τακτικη, για την ακριβεια η μιση.

Το αλλο μισο, ειναι αυτο που ανεφερες.

Ετσι γινοντε τα σωστα πραγματα για μενα. Και εκπαιδευουμε οσους δεν γνωριζουν

τους κινδυνους και κραταμε τους επικινδυνους μακρια "τους". Ειναι σαν να αφηνεις

το παιδι σου εξω στους δρομους με ολα οσα δεν επιθυμουμε, και ενω το εχεις

συμβουλεψει οσο μπορεις, η αστυνομια δεν τους κυνηγα. Ε, καποια στιγμη θα

μπλεξει καπου...

Δημοσ.
φιλε μου αν μπλεξεις με αυτα δυσκολα ξεμπλεκεις...για αυτο δεν εχω ασχοληθει ποτε με αυτα τα ρουφ-sites ;)

ούτε απέξω που λένε....:lol:

Δημοσ.
<Thumbs Down emoticon here>

Δεν ειναι λυση να σβηνεις μελη απο sites. Πρεπει επιτελους να εκπαιδευσουν τους χρηστες (τους ανηλικους κυριως).

δεν ειναι δουλεια του myspace ομως, αυτοι προσφερουν μια υπηρεσια, το αν εχει καποιος τη καταλληλη παιδεια για να μη κανει μλκιες ειναι ευθυνη αλλων..

Δημοσ.

Η κίνηση μποει να θεωρείται αμφιλεγομενη αλλά μπορεί ενδεχομένως να προστατέψει και τους ίδιους τους χρήστες και ακόμα περισσότερο μια κοινότητα ώστε να είναι υγιής, όταν δεν τηρείται το μέτρο το πράμα ξεφεύγει..

Δημοσ.

Ολη μιζέρια της ανθρώπινης ύπαρξης βγαίνει σε αυτά τα σιτε τύπου space, tube. Αμεση κατάργηση τώρα. Το internet είναι μόνο για κατέβασμα (hd ταινιών, αφού και η μουσική που βγαίνει πια είναι χάλια) και για wowing

Δημοσ.
Ολη μιζέρια της ανθρώπινης ύπαρξης βγαίνει σε αυτά τα σιτε τύπου space, tube. Αμεση κατάργηση τώρα. Το internet είναι μόνο για κατέβασμα (hd ταινιών, αφού και η μουσική που βγαίνει πια είναι χάλια) και για wowing

Tέτοια άτομα σαν κ σένα μετά όμως διαμαρτύρονται για "μεγάλους αδελφούς" και γιατί δεν μπορούν να σβήσουν το account τους...:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...