kousman Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 εχω μια απορια σχετικα με το ακουσμα ραδιο απο το ιντερνετ...ισχυει οτι οταν ακουσ ραδιο ιντερνετικα δηλαδη μπαινεισ σε site και ακουσ ραδιο ανοιγεις πυλες και κατεβαζεισ ιους???νομιζω ετσι μου ειχαν πει διαφοροι πιο παλια που την ειχαν πατησει και γεμισαν το pc τουσ με ιουσ...
disqualified Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 αν ξερεις τι κανεις και που μπαινεις πολυ δυσκολα θα κολλησεις κατι
kousman Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 τι εννοεισ ???αναλογα τους σταθμους ή αναλογα πως ακουω ραδιο (εννοω με το media player ή απο την σελιδα κατευθειαν ή με αλλο προγραμμα)
disqualified Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 για ποιους σταθμους μιλας? για ελληνικους συμβατικους ραδιοσταθμους ή γενικα για πασης φυσεως internet radio? αλλα μαλλον επειδη αυτα που ακους ειναι ραδιοαρβυλα απο ατομα που καπου ακουσαν κατι απο καποιον (απο το γκομενο της δευτερης καλυτερης φιλης της ξαδερφης καποιου συμμαθητη σου δηλαδη) μη δινεις σημασια. Δεν διατρεχεις δηλαδη μεγαλυτερο κινδυνο απο οποιοδηποτε σερφαρισμα στο internet
kousman Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 ναι κυριως για ελληνικους ραδιοσταθμουσ που μπορεισ να ακουσεις και στο ιντερνετ απο τις σελιδες τουσ...
antnatal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 ο μοναδικός κίνδυνος είναι με κάτι προγράμματα που κατεβάζεις, κάνεις install στο pc σου και βλέπεις τηλεοπτικά κανάλια. εκεί μπορεί να γίνει ο ΧΑΜΟΣ.
athns Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 εχω μια απορια σχετικα με το ακουσμα ραδιο απο το ιντερνετ...ισχυει οτι οταν ακουσ ραδιο ιντερνετικα δηλαδη μπαινεισ σε site και ακουσ ραδιο ανοιγεις πυλες και κατεβαζεισ ιους???νομιζω ετσι μου ειχαν πει διαφοροι πιο παλια που την ειχαν πατησει και γεμισαν το pc τουσ με ιουσ... Απο εδώ http://www.e-radio.gr/ λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα!
micos000 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό που ξέρω εγώ είναι να προσέχεις τους σταθμούς που εκπέμπουν σε Real Audio. Το πρόγραμμα αυτό είναι γνωστός φορέας διαφημιστικών προγραμμάτων (adwares) και έχουν γίνει πολλαπλές καταγγελίες από χρήστες για την αφαίρεσή τους, αλλά αυτοί στον... κότσο τους.
kousman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 εννοεισ εκπομπεσ που ειναι απο ραδιοφωνικουσ σταθμουσ και παιζουν live και στο ιντερνετ ή καμια σχεση...
micos000 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Και για εκπομπές stream. Αν σου ζητάει εγκατάσταση το Real, θα πρότεινα να το παρατήσεις. Η σελίδα του e-radio πάντως νομίζω θα σε καλύψει από ιντερνετικά ραδιόφωνα Ελλάδας.
nidiser Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Λογικά και το http://www.live24.gr δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα.σωστά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.