Προς το περιεχόμενο

AAKS or not???

caution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν χρειάζεσαι άμεσα σκληρό δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να περιμένεις. Οι τιμές στους σκληρούς γενικότερα δεν έχουν έντονες διακυμάνσεις...

Nαι καθολου εντονες απο τη μια μερα στην αλλη απο 53 πηγε 68 :lol::lol:. Τελος παντων για κανα μηνα την παλευω μ'αυτον που εχω ας ελπισουμε να παει 53 που ηταν και πριν γιατι θα αλλαξω στρατοπεδο και θα παω στην seagate.

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και οι seagate στις ίδιες τιμές κυμαίνονται, μάλιστα είναι και λίγο ακριβότεροι.

Ειδικά τώρα που έχουν και αυτοί 3 χρόνια εγγύηση δεν υπάρχει κάποιος επιπλέον λόγος για να τους προτιμήσει κανείς.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

70άρισε :shock:

Για την ακρίβεια 70,50 € κάνει πλέον και στα δύο μαγαζάκια. Αν υπολογίσετε τα ποσοστά ανόδου της τιμής του, παίζει ο AAKS να ανταγωνίζεται τον χρυσού στα ίσα :P

Δεν την παλεύει πλέον το καρτέλ...

(resurrection for the win)

Δημοσ.

Αντί να χτυπιέστε όλοι εδώ μέσα ξεκινήστε τα email και τα fax στα εν λόγω καταστήματα και εκστρατεία ενημέρωσης σε όλα τα contacts σας... Με το να γκρινιάζετε εδώ μέσα, τίποτα δε γίνεται. Εγώ τους έβρισα με email για ανάλογες συγχρονισμένες αυξομειώσεις στο Canon MP630 που ήθελα να αγοράσω. ( από 150 ---> 167 ---> 175) σε ένα 24ώρο και μετά μπαλάκι οι τιμές πάνω κάτω.

Επίσης, βλέπω πολύ κόσμο να γκρινιάζει, αλλά ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ψωνίζει. Οπότε, όποιος ανήκει σε αυτή την περίπτωση, να βγάλει το σκασμό (λυπάμαι που γίνομαι αγενής, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα).

Δημοσ.

Δεν αντιλέγω, αλλά νομίζω ότι χρειάζονται ακόμα πιο δραστικά μέτρα. Όπως βλέπεις, συνεχίζουν απτόητοι.

Δημοσ.

Επίσης, βλέπω πολύ κόσμο να γκρινιάζει, αλλά ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ψωνίζει. Οπότε, όποιος ανήκει σε αυτή την περίπτωση, να βγάλει το σκασμό (λυπάμαι που γίνομαι αγενής, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα).

Συμφωνώ (σε πιο κοσμιο επίπεδο βέβαια :P ). Μάλλον υπάρχει κάποιος νόμος που απαγορεύει το να ψωνίζουν εκτός Πλαισίου και e-shop τον οποίω αγνοώ :P

Δημοσ.

Από 62 ευρώ.http://www.skroutz.gr/s/58498/Western-Digital-Caviar-Blue-640-GB-3-Gb-s-SATA-16-MB-Cache-7200-RPM.html

Στα 71 ευρώ προτιμήστε τον 640 ΑΑLS που είναι ταχύτερος (με 32ΜΒ cache black edition)

http://www.skroutz.gr/s/58492/Western-Digital-Caviar-Black-640-GB-3-Gb-s-SATA-32-MB-Cache-7200-RPM.html

Και αφού κάνετε αγορά από άλλο κατάστημα, στείλτε και ένα mail στο Plaisio και στο e-shop να τους εξηγήσετε τους λόγους που προτιμήσατε τους άλλους. Μη γίνεστε κορόιδα.

Δημοσ.

(Ασχετο αλλά αυτό το Docking που πήρα για να βαζωβγάζω δίσκους sata 3,5 - 2,5 και usb και esata με 6 Usb είναι πολύ βολικό.) Το χάρηκα. (έχει και διακόπτη on/off)

Για πες λίγο πιο είναι αυτό.

Α, όσο αφορά το γιατί αγοράζω από πλαίσιο, η απάντηση είναι απλή.

Άμεση αλλαγή failed δίσκου χωρίς μα-μου. Για το ίδιο λόγο που αγόραζα και από γραμμή. Για το ίδιο λόγο που δεν αγοράζω από eshop, όσο μπορώ.

(Αν και στο eshop έχω κάνει λάθος εγώ με επισκευή μια φορά και αν το είχαν πάρει αψήφιστα, θα είχαν ζημιωθεί άδικα.)

Και μια ακόμη απορία.

Η διαφορά του AALS είναι αισθητή; Αν το έχει δει κανείς λέω. Συμπεράσματα από τα specs, βγάζω και εγώ, προφανώς.

Δημοσ.

Ο λόγος που ψωνίζουμε από το e-shop και το πλαίσιο είναι η συμπεριφορά των μικρών επαγγελματιών και ιδιαίτερα σε ζητήματα εγγύησης που το 98% αυτών βγάζουν συνεχώς την ουρά τους απέξω.Ειδικά στη θεσσαλονίκη οι Infovet,Κλεπτόραση, παλιότερα κι ο Ματσούκας(έχει βελτιωθεί),Target (Συκιές) είναι απαράδεκτοι στο θέμα εγγυήσεων,δεν κάνουν RMA,δε κόβουν πιστωτικά και και.Συμπέρασμα.Δε θα γίνω τιραμόλα να ψάξω όλα τα μαγαζιά της θεσσαλονίκης για να δώ ποιος είναι σωστός κι έτσι αγοράζα από το πλαίσιο που οτιδήποτε πρόβλημα υπήρξε λύθηκε επι τόπου.Είτε μητρική ήταν είτε σκληρός,μνήμες,κάρτες κτλ. Άλλα έτσι όπως έχει η κατάσταση τώρα δε ψωνίζω ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ μέχρι να βάλουν μυαλό.Ας πάει κανας άσχετος η βλάκας να ψωνίσει αυτή τη περίοδο.Όποτε NOT από μένα.

Δημοσ.
Η διαφορά του AALS είναι αισθητή;

Έχω τον AALS, αλλά δε γνωρίζω σε σχέση με τον AAKS αν είναι αισθητή η διαφορά. Σε σχέση με τον 7200.10 που είχα, η διαφορά είναι αισθητή. Ο AALS παίζει σε πολλά benchmarks όπως οι Raptor-ες πάντως...

Για μένα μετράνε πολύ και τα 5 χρόνια εγγύηση του AALS...

Ας πάει κανας άσχετος η βλάκας

Δεκάδες χιλιάδες οι noobs φίλε μου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...