21century Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 To θέμα είναι ότι η αυτονομία παιζει μεγαλο ρόλο απο εκει και περα μην προτμήσεις παραεισαγωγές και προσοχή στους επιτήδειους..
geornirv Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Τελικά από τα 2 (asus 1000HE/ acer d150) ποιό είναι καλύτερο?? Χωρίς να συγκρίνουμε τη διαφορά τιμής. Αξίζει αυτή η διαφορά τιμής??? Δίνει πολλά περισσότερα το asus που να δικαιολογεί την τιμή του?
michalis2610 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δεν είναι απαραίτητα ποιο είναι καλύτερο...άλλωστε πάνω κάτω τα ίδια είναι, ελάχιστες διαφορές έχουν. Αυτές οι διαφορές όμως μπορεί να είναι σημαντικές. Για αυτό το θέμα είναι ποιές είναι οι ανάγκες σου? Πχ εγώ στο πληκρολόγιο του Acer δεν μπορώ να γράψω. Οπότε μπορεί να αγόραζα το μικρό Α110/150 αν το έβρισκα σε τιμή ξεφτίλα (όπως έτυχε εδώ πριν από 2 μήνες σε μεγάλη αλυσίδα supermarket και το αγόρασε η μισή Αγγλία) απλά για να χαζεύω στο νετ, αλλά να δώσω 330+ ευρώ για κάτι που δεν με βολεύει, δεν θα το έκανα. Θα προτιμούσα να δώσω το έξτρα 50ευρώ για το Asus και τουλάχιστον να με εξυπηρετεί αυτό που πήρα ώστε να πιάσουν τόπο τα χρήματα.
bau_07 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Τελικά από τα 2 (asus 1000HE/ acer d150) ποιό είναι καλύτερο?? Χωρίς να συγκρίνουμε τη διαφορά τιμής. Αξίζει αυτή η διαφορά τιμής??? Δίνει πολλά περισσότερα το asus που να δικαιολογεί την τιμή του? Εξαρταται και ποτε το θες Αν σου ειναι αμεσα απαραιτητο, δε μπορεις να περιμενεις ποτε θα φιλοτημηθει η ΑΣUΣ να το στειλει και στην ελλαδα. * ερωτηση: asus, acer αναβαθμιζονται με 250-320GB σκληρο και 2GB/667 μνημη?
mihalisgolf13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Καλησπερα σας!! Παρελαβα επιτελους το εν λογω καταπληκτικο μηχανηματακι Το παρηγγειλα απο Αμερικη μεσω γνωστου...... Θα ηθελα να ρωτησω οποιον ξερει για το συγκεκριμενο ή γενικως για ολα τα eee pc...Πώς λειτουργει ''σωστα'' η καμερα? Παω απο το my computer kai την ανοιγω κ' μου δειχνει εικονα για βιντεο και επιλογη για ληψη φωτογραφιων.Αλλά δεν βρηκα με τιποτα πως να ρυθμισω την ποιοτητα στην οποια θα λειτουργει και λοιπες ρυθμισεις της καμερας.Κι απο οτι ειδα εχω πολυ χειροτερη εικονα απο το απλο εεε 1000 που ειδα στο πλαισιο.αν μπορει καποιος να βοηθησει... Κατα τα αλλα απο την πρωτη επαφη μου με το μηχανημα ειναι εξαιρετικο σε ολα του και κυριως στην ποιοτητα των υλικων για νετμπουκ.Σχετικα καλο wireless kai πολυ καλη οθονη. Και κατι αλλο εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο παιχνιδι που να ειναι στις δυνατοτητες του?? Γιατι δεν ξερω μεχρι τί μπορει να ''σηκωσει'' αξιοπρεπως. πιο πολυ για action k' racing ενδιαφερομαι...
geornirv Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Καλησπερα σας!!Παρελαβα επιτελους το εν λογω καταπληκτικο μηχανηματακι Το παρηγγειλα απο Αμερικη μεσω γνωστου...... Θα ηθελα να ρωτησω οποιον ξερει για το συγκεκριμενο ή γενικως για ολα τα eee pc...Πώς λειτουργει ''σωστα'' η καμερα? Παω απο το my computer kai την ανοιγω κ' μου δειχνει εικονα για βιντεο και επιλογη για ληψη φωτογραφιων.Αλλά δεν βρηκα με τιποτα πως να ρυθμισω την ποιοτητα στην οποια θα λειτουργει και λοιπες ρυθμισεις της καμερας.Κι απο οτι ειδα εχω πολυ χειροτερη εικονα απο το απλο εεε 1000 που ειδα στο πλαισιο.αν μπορει καποιος να βοηθησει... Κατα τα αλλα απο την πρωτη επαφη μου με το μηχανημα ειναι εξαιρετικο σε ολα του και κυριως στην ποιοτητα των υλικων για νετμπουκ.Σχετικα καλο wireless kai πολυ καλη οθονη. Και κατι αλλο εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο παιχνιδι που να ειναι στις δυνατοτητες του?? Γιατι δεν ξερω μεχρι τί μπορει να ''σηκωσει'' αξιοπρεπως. πιο πολυ για action k' racing ενδιαφερομαι... Πέρασες ελληνικά windows??? Πως τα περάμε ξέρει κανείς με usb??? Δώστε link!!!
mihalisgolf13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Πέρασες ελληνικά windows??? Πως τα περάμε ξέρει κανείς με usb??? Δώστε link!!! ψαξε λιγο το thread,εχει ποσταρει καποιος μερικες σελιδες πιο πριν λινκ για εγκατασταση απο usb... Εγω προς το παρον το αφησα με τα αγγλικα που ειχε μεσα του.... Βοηθεια με την καμερα καποιος,please!!!!! Μαλλον πρεπει να αναβαθμισω τον driver,αλλα στη διαχειριση υλικου δε μου λεει ποια καμερα ειναι ωστε να ψαξω για την συγκεκριμενη.Η μονη πληροφορια που δινει ειναι οτι ειναι microsoft...
kostasfalcon Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Οποιος θελει το εχει η Wind δωρεαν με 2 ετες προγραμμα σε adsm mobile internet διαλεγοντας το πακετο 200 ωρων χρηση τον μηνα ή 10 GB ογκοχρεωσης. Επισης δινεται δωρεαν και το usb modem. Ολα αυτα με 39 € τον μηνα + τελη κινητης.
inops Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 τι να σας πω βρε παιδια , αν και εχω της asus το eee pc με στοιχεια:intel atom cpu 270 στα 160 ghz μου ειχαν πει απο το καταστημα που το αγορασα οτι θα αντεχει με κανονικη φορτιση 7 ωρες και παλι το ανωτερο που εχω καταφερει ειναι 6:10 ωρες .....αλλα μεσα σε 30λεπτο επεσε σε 5 ωρες και κατι ....ολα ειναι σχετικα ....τι να πω !!!!
bau_07 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Καλησπερα σας!!Παρελαβα επιτελους το εν λογω καταπληκτικο μηχανηματακι Το παρηγγειλα απο Αμερικη μεσω γνωστου...... Θα ηθελα να ρωτησω οποιον ξερει για το συγκεκριμενο ή γενικως για ολα τα eee pc...Πώς λειτουργει ''σωστα'' η καμερα? Παω απο το my computer kai την ανοιγω κ' μου δειχνει εικονα για βιντεο και επιλογη για ληψη φωτογραφιων.Αλλά δεν βρηκα με τιποτα πως να ρυθμισω την ποιοτητα στην οποια θα λειτουργει και λοιπες ρυθμισεις της καμερας.Κι απο οτι ειδα εχω πολυ χειροτερη εικονα απο το απλο εεε 1000 που ειδα στο πλαισιο.αν μπορει καποιος να βοηθησει... Κατα τα αλλα απο την πρωτη επαφη μου με το μηχανημα ειναι εξαιρετικο σε ολα του και κυριως στην ποιοτητα των υλικων για νετμπουκ.Σχετικα καλο wireless kai πολυ καλη οθονη. Και κατι αλλο εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο παιχνιδι που να ειναι στις δυνατοτητες του?? Γιατι δεν ξερω μεχρι τί μπορει να ''σηκωσει'' αξιοπρεπως. πιο πολυ για action k' racing ενδιαφερομαι... Καλοριζικο!! Δοκιμασε- αν το σκεφτεσαι για αλλαγη -να περασεις WINDOWS 7. Τα εβαλα σε παλιο lap και πανε πολυ καλα. *ψαξε στο g...mato βαζοντας εεε7 ή WINDOWS 7 USB
mihalisgolf13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Οποιος θελει το εχει η Wind δωρεαν με 2 ετες προγραμμα σε adsm mobile internet διαλεγοντας το πακετο 200 ωρων χρηση τον μηνα ή 10 GB ογκοχρεωσης. Επισης δινεται δωρεαν και το usb modem. Ολα αυτα με 39 € τον μηνα + τελη κινητης. Φιλε μου η γουιντ εχει το 1000ha pou dinei 7.5 ωρες ονομαστικη αναμονη,ενω το 1000he toy παροντος θρεντ εχει αναμονη 9.5 ωρες. Δεν ξερω αν εχει αλλες διαφορες... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:27 ---------- Καλοριζικο!! Δοκιμασε- αν το σκεφτεσαι για αλλαγη -να περασεις WINDOWS 7. Τα εβαλα σε παλιο lap και πανε πολυ καλα. *ψαξε στο g...mato βαζοντας εεε7 ή WINDOWS 7 USB Σ'ευχαριστω πολυ!! Θα το αφησω λιγο ετσι,και μετα το καλοκαιρι θα περασω τα γουιντοους 7 μαλλον. μνημη μαλλον θελω να βαλω το 2ο γιγα που υποστηριζει,αλλα στην επαρχια δεν εμπιστευομαι τους τεχνικους ουτε για κατι τοσο απλο,οποτε δεν ξερω ακομα...
axaxouxas Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Εγω παλι ενδιαφερομαι για νετμπουκ Αλλα θελω να μαθω τα εξης ....... 1ον. H ονομαστικη αυτονομια των 9,5 ωρων υσχυει ? και με ποιον τροπο ? 2ον. Aν εγω το χρησημοποιησω για χρηση οφφις (εξκελ - γουορντ) και το ανοιγοκλεινω συνεχως ποση ωρα θα διαρκεσει η αυτονομια του ? 3ον. Ποση ωρα διαρκει η φορτιση του ? 4ον. Θα μπορω να ακουω τραγουδια στο νετμπουκ απο τον media player 11 ? Bασικα το χρειαζομαι σε ημερησια βαση χρησης περιπου 7-8 ωρων με συνεχη ανοιγοκλεισιματα (εκτος κι αν το εχω αναμμενο στην τσαντα μου αλλα κλειστο - το πληκτρολογιο) Και τι διαφορες εχουν στην αυτονομια τα 9'' - 10'' οθονες νετμπουκ ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
mikrosgr Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Εγω παλι ενδιαφερομαι για νετμπουκ Αλλα θελω να μαθω τα εξης ....... 1ον. H ονομαστικη αυτονομια των 9,5 ωρων υσχυει ? και με ποιον τροπο ? 2ον. Aν εγω το χρησημοποιησω για χρηση οφφις (εξκελ - γουορντ) και το ανοιγοκλεινω συνεχως ποση ωρα θα διαρκεσει η αυτονομια του ? 3ον. Ποση ωρα διαρκει η φορτιση του ? 4ον. Θα μπορω να ακουω τραγουδια στο νετμπουκ απο τον media player 11 ? Bασικα το χρειαζομαι σε ημερησια βαση χρησης περιπου 7-8 ωρων με συνεχη ανοιγοκλεισιματα (εκτος κι αν το εχω αναμμενο στην τσαντα μου αλλα κλειστο - το πληκτρολογιο) Και τι διαφορες εχουν στην αυτονομια τα 9'' - 10'' οθονες νετμπουκ ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ενδιαφερον ερωτησης , και εγω θελω να μαθω !!!!! ( υποψ. αγοραστης )
FatMellonMike Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) Το παρήγγειλα στις 3 του Απρίλη στην Αμερική: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330317425316 Χθές βρήκα ειδοποιητήριο από τα ΕΛΤΑ ότι έχει έρθει από τις 13 του μήνα και να πάω να το παραλάβω. Το παρέλαβα σήμερα το πρωϊ. Ολοκαίνουριο και δουλεύει άψογα. Φοράει μπαταρία 8.700 MAh. Μιά ευχάριστη έκπληξη ήταν το πληκτρολόγιό του. Πέρα από τις διαστάσεις του που είναι πλέον υποφερτές, η κατασκευή των πλήκτρων είναι παρόμοια με των MacBooks. Δεν πλήρωσα τίποτα για δασμούς (το είχαν δηλώσει 'Repared Computer Parts') - 3 € μόνο για κάτι ταχυδρομικά έξοδα. Συνολικά μαζί με τα μεταφορικά και τα ασφάλιστρα μεταφοράς (το ζήτησα extra) μου ήρθε 333 €. Καμιά σχέση με τα Ελληνικά μαγαζιά, που όταν το είχα ψάξει ζητούσαν 470 €, για παράδοση τον Μάϊο. . Επεξ/σία 16 Απριλίου 2009 από FatMellonMike
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα