Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά απ'ότι έχω καταλάβει, δεν λειτουργεί η διαδικασία το ίδιο καλά με όλα τα στικάκια. Αν δεν πιάσει με ένα, δοκίμασε με άλλο στικάκι (εγώ έβαλα τα xp με ένα kingston data traveler 2GB).

• Απαντ. 299
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Απλά απ'ότι έχω καταλάβει, δεν λειτουργεί η διαδικασία το ίδιο καλά με όλα τα στικάκια. Αν δεν πιάσει με ένα, δοκίμασε με άλλο στικάκι (εγώ έβαλα τα xp με ένα kingston data traveler 2GB).

Πιστευω ότι στο στικάκι θα ειμαστε ενταξει.Κ' εγω την kingston προτιμαω σε οποια κατηγορια εχει προιοντα,για αυτο και το 16 γιγα που εχω σταμπαρει κ' εγω ειναι το κινγκστον τραβελερ,απο το ι-σοπ :-D

Δημοσ.

Στην Ελλαδα απο που θα το αγορασουμε σε φυσιολογικη τιμη και οχι 450ευρω που ζηταει το pda4u ??????

Aυτο το λινκ http://www.bhphotovideo.com/bnh/cont...ct#accessories ειναι απο αμερικη που σημαινει αχρηστο γιατι δεν γινεται να το παραγγηλεις απο ελλαδα, θα σου ερθει μια η αλλη στο τελωνειο.

Δημοσ.
Κανα νεο εχουμε ; κανα ευρωπαικο καταστημα που να το εχει σε λογικη τιμη και να το στελνει ;;;

Γνωστο e-καταστημα απεσυρε ΟΛΑ τα μοντελα του EEE 1000E και στο site του δε βρισκεις πια τιποτα.

Ερχεται το ΕΕΕ 1000ΗΕ!!!

Το θεμα ειναι σε ποια τιμη, γιατι το 1000Ε, ειχε πεσει στα 407 Euro πριν αποσυρθει

ΥΠΟΜΟΝΗ....

Δημοσ.
Γνωστο e-καταστημα απεσυρε ΟΛΑ τα μοντελα του EEE 1000E και στο site του δε βρισκεις πια τιποτα.

Ερχεται το ΕΕΕ 1000ΗΕ!!!

Το θεμα ειναι σε ποια τιμη, γιατι το 1000Ε, ειχε πεσει στα 407 Euro πριν αποσυρθει

ΥΠΟΜΟΝΗ....

Και στο πλαίσιο είχε πέσει, και τώρα είναι πάλι 450...

Δημοσ.
εννοείς το 1000Η :-)

Ναι το 1000Η ηθελα να πω.

Αλλα αν το 1000ΗΕ κυκλοφορησει πριν το πασχα, θαναι τσιμπημενο.

Παρακολουθω καποια προιοντα και την τελευταια βδομαδα αρχισαν να τα ανεβαζουν, εστω και λιγα ευρω.

Κρατηθειτε για το Μαιο...

Δημοσ.
Υπομονη μεχρι να βγει το 1000HE σε ευρωπαικο καταστημα και κατω απο 400ευρω ....

Παντως λογω ελλειψης "ρευστου" το επομενο διαστημα προβλεπω οι πωλησεις γενικα να πεφτουν, αρα ολο και καποια προσφορα προς τα κατω θαχουμε...

*Και κατι διευκρινιστικο:

Απ΄οτι βλεπω κανενα Netbook δεν εχει πανω στο πληκτρολογιο του ελληνικους χαρακτήρες (Ρ,Θ,Π,Σ,Δ,Ξ,Λ,Ψ,Ω). Τι γινεται σ΄αυτη την περιπτωση?(για WINXP GR )

Δημοσ.

Απ΄οτι βλεπω κανενα Netbook δεν εχει πανω στο πληκτρολογιο του ελληνικους χαρακτήρες (Ρ,Θ,Π,Σ,Δ,Ξ,Λ,Ψ,Ω). Τι γινεται σ΄αυτη την περιπτωση?(για WINXP GR )

Σε ελληνικά καταστήματα; Μια χαρά έχουν. Αν το πάρεις απ'έξω και δεν έχει πάντως, απλά περνας εσύ ελληνικά xp. Tο πολύ πολύ να μπερδεύσαι λίγο όταν πληκτρολογείς :P

• Super Moderators
Δημοσ.

τι να γίνεται? :o

τα κουμπιά που πρέπει να πατάς είναι ίδια, απλά δεν έχουν την ένδειξη τον ελληνικών χαρακτήρων...σιγά έτσι και αλλιώς με τυφλό σύστημα ποιος κοιτάει τι πατάει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...