Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 299
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Δε νομίζω, που το αναφέρει αυτό για το φπα;

Πάντως από amazon.com, η ίδια τιμή ήταν η τελική.

Αν το billing adress της κάρτας είναι εκτός Αμερικής δεν πληρώνεις VAT.

Δημοσ.

Ρε παιδιά και μένα με ψήνει πολύ αυτο αλλά δε νομίζεται οτι 1GB Ram είναι λίγο -άποψη μου- ?

Επειδή όσο έψαξα δε βρήκα πληροφορίες αν μπορούμε να επεκτείνουμε τη μνήμη σε 2GB -κάτι που όπως είδα σε αλλο ποστ στο ASUS Eee PC 1000H γίνεται- όποιος ξέρει ας μοιραστεί μαζί μας αυτή τη πληροφορία.

• Super Moderators
Δημοσ.

αν έχει 1 slot βγάζεις το 1gb και βάζεις so-dimm των 2gb...αν έχει 2 slots βάζεις και ένα δεύτερο...

όλα τα netbooks υποστηρίζουν έως 2gb ram από ότι θυμάμαι...

Δημοσ.

Ντάξ αυτό το ξέρω να το κάνω αλλα άμα έχει slot. Αυτό πρέπει να μάθουμε και μη ξεχνάς πως κάποια Νetbooks έχουν Soldered memory.

Δημοσ.

Αυτο το καταστημα ειναι στην αμερικη ; Αν ναι τοτε μαλλον αχρηστο μας ειναι διοτι αυτα που ειναι εκτος ευρωπης περνανε απο το τελωνειο και θα το πληρωσουμε χρυσο.

Κανενα καταστημα στην ευρωπη που να το πουλαει υπαρχει ; το pda4u.gr το εχει πανακριβα .... δεν αξιζει με τιποτα

Δημοσ.
αν έχει 1 slot βγάζεις το 1gb και βάζεις so-dimm των 2gb...αν έχει 2 slots βάζεις και ένα δεύτερο...

όλα τα netbooks υποστηρίζουν έως 2gb ram από ότι θυμάμαι...

ναι αλλα καποια εχουν soldered 512 και ενα slot αρα το μεγιστο παει στο 1.5 :P

• Super Moderators
Δημοσ.
ναι αλλα καποια εχουν soldered 512 και ενα slot αρα το μεγιστο παει στο 1.5 :P

ε και πάλι καλά είμαστε, είτε με windows 7 είτε με XP είτε με linux...

όποιος θέλει να βάλει Vista στο netbook καλά να πάθει :P

Δημοσ.

Πολύ καλή η προτασή σου!!!

Με εβαλες στην πριζα.

Οποιος ξερει,μετα πως του περναω ελληνικο λογισμικο(χp ή windows 7...)?

Ακομα,σε 10αρι ειναι εφικτο να δεις ταινια απο κοντινη αποσταση? :P

Δημοσ.

Αν βρεις ενα εξωτερικο usb dvd drive μπορεις πολυ ευκολα του περασεις οτι λειτουργικο θελεις, σαν σε κανονικο υπολογιστη, καμια διαφορα. Μη μπλεξεις με λυσεις απο bootable sticks και τετοια θα παιδευτεις. Εξαλλου 40 ευρω κανει ενα εξωτερικο dvd

Εγω βλεπω πολυ ανετα ταινια στο 9"αρι μου. Στο 10αρι θα εινα ακομα καλυτερα

Δημοσ.
Αν βρεις ενα εξωτερικο usb dvd drive μπορεις πολυ ευκολα του περασεις οτι λειτουργικο θελεις, σαν σε κανονικο υπολογιστη, καμια διαφορα. Μη μπλεξεις με λυσεις απο bootable sticks και τετοια θα παιδευτεις. Εξαλλου 40 ευρω κανει ενα εξωτερικο dvd

Εγω βλεπω πολυ ανετα ταινια στο 9"αρι μου. Στο 10αρι θα εινα ακομα καλυτερα

Α οκ,ευχαριστω πολυ!

Βασικα θελω να παρω κ' ενα usb stick 16 giga και απο εκει ή απευθειας απο το ιντερνετ θα του κατεβασω τα windows poy θα διαλεξω.Αυτο δεν γινεται μεσω εξομειωτη cd,οπως το deamon tools?Ή δεν υποστηριζεται σε αυτο το λαπτοπακι που δεν εχει cd drive?

Κατα τα αλλα σκεφτομουν να παρω λαπτοπακι υψηλοτερων δυνατοτητων,αλλα καλυτερα να παρω αυτο τωρα για πληρη φορητοτητα πιστευω και αργοτερα που θα πεσουν οι τιμες κ' θα εχουν προσθεσει κι αλλες δυνατοτητες,αγοραζω δυνατο ντεσκτοπ με 600 ευρω ή λαπτοπ με 800+ .

Με τα λεφτα που το δινει το αμερικανικο σαιτ,δεν βρισκεις τιποτα,ποσο μαλλον αυτο που φαινεται εξαιρετικο.

Δημοσ.
Πολύ καλή η προτασή σου!!!

Με εβαλες στην πριζα.

Οποιος ξερει,μετα πως του περναω ελληνικο λογισμικο(χp ή windows 7...)?

Εγώ ακολούθησα αυτό και μπήκαν πανεύκολα τα xp (για τα 7 δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα αυτομοτοποιημένος τρόπος για στικάκι).

Ακομα,σε 10αρι ειναι εφικτο να δεις ταινια απο κοντινη αποσταση? :P

Εγώ όλα απ'το 9άρι (eee 900) τα κάνω. Ταινίες, μουσική, surfing.

Δημοσ.
Εγώ ακολούθησα αυτό και μπήκαν πανεύκολα τα xp (για τα 7 δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα αυτομοτοποιημένος τρόπος για στικάκι).

Εγώ όλα απ'το 9άρι (eee 900) τα κάνω. Ταινίες, μουσική, surfing.

Από ότι φαινεται οι συμβουλες σου μαλλον θα μου χρειαστουν!αυτο σημαινει ότι εχω ψηθει να το αγορασω ;) .

Αν τελικά το παραγγειλω,θα προσπαθησω να τα περασω με τον ''οδηγο'' του λινκ που ποσταρες ή αλλιως θα αγορασω ενα εξωτερικο dvd drive!

Σε παιχνιδια πως τα πανε τα συγκεκριμενα μηχανηματα?θα μπορει να παιζει παιχνιδια οπως το pro evolution 2008 κ' 'αλλα μετριων-προς ηψηλων,απαιτησεων παιχνιδια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...