alexzzz Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 τι ωραία που τα λέμε εδώ μέσω άλλου φόρουμ...
insomniaK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 μηνύμα γραμμένo σε english. I have already ordered it and waiting.Final price, 370$ (i let you think in euros), the only problem is the non-availability of the blue version. After its arrival, a review will be posted. Cheers mates.
BILL5 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Το 9 ώρες μου φαίνεται πολύ καλό, έστω και ονοματικά. Αλλά και πάλι εγώ αυτό το ψοφίμι τον Atom δεν τον μπορώ δλδ εσυ τι περιμενεις να εχει ενα netbook intel q6600 ε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 δλδ εσυ τι περιμενεις να εχει ενα netbook intel q6600 ε? nope, Core i7 965 EE ασφαλώς
bau_07 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 ---p://www.pda4u.gr/view_product.php?product=EEE1000HE Τι παιζει εδω? Το εχουν η μπαινεις σε λιστα αναμονης μεχρι το Σεπτεμβριο? (παντως αν και ακριβο, δινουν zero pixel, 2gbRAM) ** και μια διευκρινηση αν ξερει καποιος: τεσταρισα το fujitsu amilo 8.9'' για τον ΑΤΟΜ270 και παει αρκετα γρηγορα. Στο "Υπολογιστης μου/Ιδιοτητες/Υλικο/Διαχ.Συσκευων/Επεξεργαστες" τον ΑΤΟΜ270 τον δειχνει 2 φορες. Ειναι ΗΤ ,DUO ή κατι αλλο?
MAFIA Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) ---p://www.pda4u.gr/view_product.php?product=EEE1000HEΤι παιζει εδω? Το εχουν η μπαινεις σε λιστα αναμονης μεχρι το Σεπτεμβριο? (παντως αν και ακριβο, δινουν zero pixel, 2gbRAM) ** και μια διευκρινηση αν ξερει καποιος: τεσταρισα το fujitsu amilo 8.9'' για τον ΑΤΟΜ270 και παει αρκετα γρηγορα. Στο "Υπολογιστης μου/Ιδιοτητες/Υλικο/Διαχ.Συσκευων/Επεξεργαστες" τον ΑΤΟΜ270 τον δειχνει 2 φορες. Ειναι ΗΤ ,DUO ή κατι αλλο? Sale Price : 475.00 € Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2009 από MAFIA
furious99 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 1008HA μοιαζει με το acer 150, αλλα λεπτοτερο και με 10αρα οθονη http://www.engadget.com/2009/03/03/asus-debuts-the-eee-pc-1008ha-shell-10-inch-ultraportable/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 φαίνεται πολύ άψογο
insomniaK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Αυτό όντως αξίζει να το περιμένει κανείς, αλλά ρε γαμώτο το χρειάζομαι άμεσα και ήδη μου έχει σταλεί το 1000HE...
FarCry Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Αυτό όντως αξίζει να το περιμένει κανείς, αλλά ρε γαμώτο το χρειάζομαι άμεσα και ήδη μου έχει σταλεί το 1000HE... απο που το αγορασες? επισης δεν ξερεις για το αλλο τη αυτονομια εχει. ουτε τιμη ξερεις φυσικα
insomniaK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 amazon.com και το έστειλαν εχθές. 2 ήταν τα κριτήρια που το διάλεξα, η αυτονομία και το design του, αφού όλα τα netbooks έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά πια. Μετά από το νέο eee, που airmacbookίζει και μ' αρέσει, ελπίζω να με βγάλει ασπροπρόσωπο η αυτονομία του 1000HE.
FarCry Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 amazon.com και το έστειλαν εχθές. 2 ήταν τα κριτήρια που το διάλεξα, η αυτονομία και το design του, αφού όλα τα netbooks έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά πια. Μετά από το νέο eee, που airmacbookίζει και μ' αρέσει, ελπίζω να με βγάλει ασπροπρόσωπο η αυτονομία του 1000HE. κατσε στελνει ελλαδα το amazon.com? το θελω και εγω που ειμαι αγγλια αλλα με το US keyboard
insomniaK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δεν ξέρω, αλλά ούτε κατοικώ στην Ελλάδα. Μου το στέλνουν στο σπίτι στις ΗΠΑ και σε 2 εβδομάδες θα μου το φέρει η αδερφή μου. Τώρα που το σκέφτομαι βιβλία από το amazon.com έχω παραγγείλει πολλές φορές και έχουν έρθει Γερμανία, δε βλέπω κάποιο λόγο να μην έρχονται και στην Ελλάδα.
furious99 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δεν ξέρω, αλλά ούτε κατοικώ στην Ελλάδα. Μου το στέλνουν στο σπίτι στις ΗΠΑ και σε 2 εβδομάδες θα μου το φέρει η αδερφή μου. Τώρα που το σκέφτομαι βιβλία από το amazon.com έχω παραγγείλει πολλές φορές και έχουν έρθει Γερμανία, δε βλέπω κάποιο λόγο να μην έρχονται και στην Ελλάδα. Μονο βιβλια και cd/dvd στελνουν τα amazon στο εξωτερικο οχι ηλεκτρονικα...
FarCry Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δεν ξέρω, αλλά ούτε κατοικώ στην Ελλάδα. Μου το στέλνουν στο σπίτι στις ΗΠΑ και σε 2 εβδομάδες θα μου το φέρει η αδερφή μου. Τώρα που το σκέφτομαι βιβλία από το amazon.com έχω παραγγείλει πολλές φορές και έχουν έρθει Γερμανία, δε βλέπω κάποιο λόγο να μην έρχονται και στην Ελλάδα. Μονο βιβλια και cd/dvd στελνουν τα amazon στο εξωτερικο οχι ηλεκτρονικα... το ξερω γιαυτο μου εκανε εντυπωση. αλλα ειπε τη μαγικη λεξη αδερφη οποτε λυθηκε η απορια μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα