Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως στο lg x110 Που έχω ακόμα κια photoshop του έχω βάλει. Είναι πιο αργά μηχανήματα, αλλά δεν έχουν πρόβλημα να τρέξουν αρκετά προγραμματάκια μαζί. Μην ξεχνάτε οτι δεν έρχονται με Vista.

• Απαντ. 299
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
θα διαφωνήσω. Για laptop που το έχεις ως δεύτερο και όχι ως μόνιμο pc είναι επαρκέστατος. Μπορείς να κάνεις μια χάρη στο εαυτό σου και να πετάξεις τον Mozilla:)

Και εγώ θα ξαναδιαφωνήσω :-)

Δεν φταίει ο Mozilla (και η μνήμη που δεσμεύει) δουλεύω και με άλλους browsers. Και εννοείται ότι δεν το έχω σαν πρώτο pc αλλά σαν... τέταρτο! Απλά ο Atom έχει επεξεργαστική ισχύ με την ίδια έννοια που ο Πρετεντέρης έχει ήθος ;)

Να και ένα Benchάκι http://laptoping.com/intel-atom-benchmark.html

( για τον Atom, τον Πρετεντέρη δεν τον παίρνει κανείς στα σοβαρά :lol: )

Δημοσ.
Εγώ πάντως στο lg x110 Που έχω ακόμα κια photoshop του έχω βάλει. Είναι πιο αργά μηχανήματα, αλλά δεν έχουν πρόβλημα να τρέξουν αρκετά προγραμματάκια μαζί. Μην ξεχνάτε οτι δεν έρχονται με Vista.

Και γω τρέχω Photoshop και Illustrator. Δοκίμασα και Windows 7 και πάνε jet. Τιμιότατη πρόταση ο Atom κατά τη γνώμη μου. Tο προηγούμενο μου laptop ήταν Centrino 1.5 και με κάλυπτε απόλυτα σε ταχύτητα με τα περήφανα Windows XP. Η ταχύτητα που είχα πριν και τώρα είναι αν όχι ίδια, πιο γρήγορη από την πλευρά του Atom έστω και κατά λίγο. Προσωπικά ποτέ δεν ξαναγυρνάω στα Ντουλάπτοπ!

Δημοσ.

Εγώ το χρησιμοποιώ ως δεύτερο και όντως πιστεύω οτι είναι πολύ καλή πρόταση ο Atom. Σίγουρα τα νέα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν θα είναι ακόμα καλύτερα, ελπίζω όμως όχι ακριβότερα.

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί αν ερχόντουσαν με Vista θα είχαν καλύτερες επιδόσεις? LOL!

Δημοσ.

Πότε το αναμένουμε με το καλό αν ξέρει κανένας? Δεν μιλάω για ημερομηνία για Ελλάδα αλλά για ημερομηνία που θα είναι διαθέσιμο Αμερική?

Δημοσ.
τώρα που το σκέφτομαι καφέ δεν ψήνει , αλλά για χρήση σε καφετέρια είναι,θα παραγγήλεις καφέ!

και χωρίς πάγιο ΟΤΕ !

Δημοσ.
Πότε το αναμένουμε με το καλό αν ξέρει κανένας? Δεν μιλάω για ημερομηνία για Ελλάδα αλλά για ημερομηνία που θα είναι διαθέσιμο Αμερική?

χθες το εψαχνα σε ακετα sites και πουθενα δε βρηκα την απαντηση..

αν καποιος εντοπισει καμια ημερομηνια ας μας πει γιατι κι εγω ημουν ετοιμος για samsung nc-10 αλλα αν δεν αργησει σκεφτομαι να το περιμενω..

Δημοσ.
χθες το εψαχνα σε ακετα sites και πουθενα δε βρηκα την απαντηση..

αν καποιος εντοπισει καμια ημερομηνια ας μας πει γιατι κι εγω ημουν ετοιμος για samsung nc-10 αλλα αν δεν αργησει σκεφτομαι να το περιμενω..

Κι εγώ ψάχνοντας δεν βρήκα τίποτα. Οπότε αλλάζω την ερώτηση...

Συνήθως όταν ένα προιόν είναι σε κατάσταση προπαραγγελίας σε πόσο καιρό είναι διαθέσιμο?

Δημοσ.

Για pre-order το εντόπισα κι εγώ σε πάρα πολλά site. Αλλά κανείς δεν ανέφερε πότε ακριβώς θα έρθει.

Μπορεί να κάνει και πολύ καιρό από την στιγμή που ένα site το βγάζει για προπαραγγελία μέχρι να κυκλοφορήσει. Από 10-15 μέρες μέχρι πολλούς μήνες. Έχω δει κινητά να είναι σε κατάσταση προπαραγγελίας για μήνες.

Δημοσ.

Εγώ μια χαρά κάνω τη δουλειά μου και με το 1000Η αλλά πολύ θα ήθελα να προμηθευτώ το πληκτρολόγιο του 1000ΗΕ σαν ανταλλακτικό για το δικό μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...