vgogan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τον card reader που έχει ενσωματωμένο το netbook. Έχω κάρτες microSD από τα κινητά του αδερφού μου και το δικό μου και αντίστοιχους SD adaptors, αλλά ο υπολογιστής αναγνωρίζει μόνο τη κάρτα του 1GB, τις μεγαλύτερης χωρητικότητας κάρτες δεν τις αναγνωρίζει και μου λέει να τοποθετήσω δισκέτα στη συσκευή usb. Έκανα διάφορους συνδυασμούς με τις κάρτες και τους αντάπτορές τους, αλλά τίποτα, μόνο μέχρι 1GB διαβάζει, ξέρει κανείς ποιόν card reader έχει ο φορητός για να κάνω κανένα update στους drivers μπας και ξεκολήσει από το όριο του 1GB. Υποτίθεται ότι υποστηρίζει και κάρτες SDHC που αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν σε μεγάλες χωρητικότητες σε σχέση με το όριο του 1GB. Να πω επίσης πως στις κάρτες που δεν αναγνωρίζει δεν μπορώ να κάνω φορμάτ, δεν τις βλέπει καν, τι κάνουμε λοιπόν;
sivadWS2 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω διαβάσει μέχρι 8GΒ (SDHC) κάρτα χωρίς κανένα πρόβλημα, χωρίς να αλλάξω το παραμικρό σε drivers. Αργεί αρχικά να την διαβάσει (πάνω από 30 δευτερόλεπτα) αλλά μετά όλα προχωρούν κανονικά.
TRIKALOS_1977 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Σήμερα έγινα και εγώ κάτοχος του asus και θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα. Επειδή δεν έχω ιδέα από νετμπουκ, στο σκληρό δεν έχουν κάποιο κρυφό μέρος που αποθηκεύονται τα windows για ένα επερχόμενο φορματ ? Αν εγώ θέλω να φτιάξω κάποιο usb στικ με τα windows που Ίδη έχω και με τους drivers που υπάρχουν στο μηχάνημα μπορώ ? και αν ναι ξέρεται πώς γίνεται αυτό γιατί δεν έχω ασχοληθεί με αυτά και είμαι άσχετος. Έχω δει ότι υπαρχή ένα DVD που περιέχει κάποια πράγματα, αλλά δεν θέλω να προχωρήσω στην αγορά κάποιου εξωτερικού DVD για να περνώ τα windows.
TRIKALOS_1977 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Εβαλα τα win 7 και μου εχει βρει μια αγνωστη συσκευη, ξερεται τι μπορει να ειναι ?
dazeman Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Εβαλα τα win 7 και μου εχει βρει μια αγνωστη συσκευη, ξερεται τι μπορει να ειναι ? Νομίζω του λείπει ο ACPI Driver. Για να βεβαιωθείς θα βρεις θα εγκ-σεις και μετα θα τρεξεις το Windows 7 Upgrade Advisor. Εάν πράγματι λειπει ο ACPI Driver πας στο site του eeepc, και τον κατεβαζεις απο την κατηγορία ΑΤΚ.
TRIKALOS_1977 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Νομίζω του λείπει ο ACPI Driver. Για να βεβαιωθείς θα βρεις θα εγκ-σεις και μετα θα τρεξεις το Windows 7 Upgrade Advisor.Εάν πράγματι λειπει ο ACPI Driver πας στο site του eeepc, και τον κατεβαζεις απο την κατηγορία ΑΤΚ. Ευχαριστω, θα το δωκιμασω. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:02 ---------- το εκανα, αυτο ηταν. ευχαριστω
NikAntonios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 TRIKALOS_1977,τελικα ποιο απο τα 2 πηρες?? Το 1000Η ή το 1000He?? Γιατι απ'οτι ειδα γραφεις και στα 2 topic...
TRIKALOS_1977 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 το 1000he, αλλα εγραψα και στα δυο για να παρω απαντηση συγουρα.
sculper Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 ξέρει κανείς αν θα βγει νέα σειρά asus? με windows 7?
NikAntonios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553845 Εβαλα την παραπανω ram,αλλα δεν την βλεπει... Στις ιδιοτητες γραφει 0,99Gb. Εχετε καποια προταση??
TRIKALOS_1977 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 ετση εκανε και σε μενα εκανα μια επανεκινηση και μπηκα baios την βρηκε εκει και μετα μπηκα στα windows και ολα ok.
NikAntonios Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Την Πεμπτη μαλον θα δοκιμασω μια kingstone 667 που προτεινουν και για το 1000Η. Αν δεν την δει και αυτη με την μια θα το ψαξω περισοτερο.
NikAntonios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 ετση εκανε και σε μενα εκανα μια επανεκινηση και μπηκα baios την βρηκε εκει και μετα μπηκα στα windows και ολα ok. Nαι δουλευει και την βλεπει. Οχι ομως με απλη τοποθετηση,εκανα το παραπανω και τωρα ολα ΟΚ! Υποψιαζομαι οτι δουλεβαν και οι αλλες αλλα δεν το ειχα ψαξει με το bios... Τελικα ομως σαφη απαντηση δεν πηρα απο κανενα. Βαζουμε 800αρα ή 667 και γιατι??
Urban Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μετα απο πολυ ψαξιμο που εκανα στο θεμα δεν υπαρχει λογος αγορας μνημης στα 800 διοτι ταχυτητες προσβασης της μνημης πανω απο 533 δεν ειναι εφικτες απο αυτο το netbook (οπως και απο τα υπολοιπα δηλαδη αφου εχουν το ιδιο cipset). Ακομα και η 667 λειτουργει στα 533.
FarCry Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Ακομα και η 667 λειτουργει στα 533. πως γινεται αυτο? αφου υποστηριζει 667 ταχυτητα διαυλου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα