Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετα απο καιρο που ψαχνω εχω καταληξει σ'αυτα τα δυο.

Asus EEE PC 1000HE και MSI WIND U123.και τα δυο σε λευκο χρωμα.

το πρωτο, στο σαιτ που συγκρινουν τιμες του προιοντος σε διαφορα καταστηματα(δεν ξερω αν επιτρεπεται να το γραψω,αλλα φανταζομαι καταλαβατε) ξεκιναει απο 355 και φτανει μεχρι 420 ευρω.ειναι αξιοπιστα τα καταστηματα αυτα?τι γινεται σε περιπτωση που το ανοιξει κ το netbook ειναι χαλασμενο?γνωριζετε καποιο απ αυτα τα καταστηματα? υπερεχει εναντι του αλλου,καθαρα λογω μαρκας.τι μου προτεινετε? περα του e-shop μονο μια φορα παρηγγειλα κατι ον-λαιν,μια ψηφιακη,απο ενα καταστημα της Αθηνας.

• Απαντ. 299
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το eshop τον τελευταιο καιρο εχει φτιαξει πολυ,ειχα παρει πριν 2 μηνες ενα λαπτοπ και ειχε καποιο προβλημα με το bt(τελικα ηταν οκ γιατι η εκδοση που πηρα δεν ειχε ασχετα αν ανεφεραν οτι εχει)και μου το αλλαξαν αμεσως

Δημοσ.

elenitaaaaa, είχα και εγώ το ίδιο δίλημμα με 'σένα και τελικά κατέληξα στο Asus EEE PC 1000HE λόγω καλής μπαταρίας και καλύτερων ηχείων σε σύγκριση με το MSI WIND U123. Το MSI WIND U123 με την μπαταρία 6 στοιχείων έχει ικανοποιητική εμφάνιση καθώς η μπαταρία δεν προεξέχει πολύ στο κάτω μέρος αλλά έχει μικρότερη αυτονομία από το ASUS. Βέβαια στα θετικά του WIND είναι οι χαμηλότερες θερμοκρασίες λειτουργίας, η ευκολία χειρισμού της κάμερας και του wi-fi μέσω των ειδικών πλήκτρων και οι φωτεινές ενδείξεις που σε ενημερώνουν για το πότε είναι ενεργοποιημένα τα κουμπιά caps lock,num lock, κτλ. Αν πας για το WIND με την 9άρα μπαταρία, να ξέρεις ότι θα προεξέχει αρκετά και όταν θα γράφεις θα αισθάνεσαι σαν να χρησιμοποιείς πληκτρολόγιο κανονικού υπολογιστή με τα κάτω "ποδαράκια" σηκωμένα, πράγμα πολύ καλό, αλλά εμένα δεν μου άρεσε κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει τέλειο netbook, βρίσκεις τις προτεραιότητές σου και πράττεις αναλόγως.

Όσον αφορά τα καταστήματα τώρα, εγώ ήμουν έτοιμος να το παραγγείλω από Αμερική, αλλά το ακύρωσα λόγω του χρήστη ThReSh "να δω αν πάθει κάτι με τι όρεξη θα το στείλετε πάλι πίσω...", αν διαβάζεις τέτοια πράγματα μένεις ασυγκίνητος; Άτιμε ThReSh, δεν θα σε πετύχω :lol:

Τελικά το παρήγγειλα προχτές από το easybuyworld που βρήκες και εσύ στο skroutz φαντάζομαι στην τιμή των 355 ευρωπουλακίων οπότε αναμένω. Πάντως η εταιρεία λέει: "Εγγύηση: 2 χρόνια εγγύηση (1 χρόνος για την μπαταρία). Σε περίπτωση βλάβης καλείτε στο 00800******** (τηλέφωνο χωρίς χρέωση). Η παραλαβή και επιστροφή γίνεται από τον χώρο του πελάτη, χωρίς καμμία επιβάρυνση". Αυτό πιστεύω να σε καλύπτει.

Πάμε στο e-shop τώρα να τα ψάλλω ένα χεράκι. Δεν ξέρω τι λέει ο lagoudakis ότι τώρα τελευταία έχει φτιάξει το μαγαζί, εγώ ακόμα χαλασμένο το βλέπω. Πριν 2-3 βδομάδες είχαν προσφορά το WIND U100 στα 285 Ευρώ και έγραφαν ότι είχε και bluetooth που χρειάζομαι, παίρνω τηλέφωνο στα κεντρικά για επιβεβαίωση μιας και είχα διαβάσει διάφορα στο insomnia και μου λένε πως έχει όντως bluetooth. Σε πληροφορώ πως έκανα αμέσως την παραγγελία γιατί μου είπαν πως ήταν το τελευταίο κομμάτι, την επόμενη μέρα κοίταξα την σελίδα του e-shop και φυσικά το κομμάτι ήταν εξαντλημένο, αλλά με ένα μαγικό τρόπο η λέξη bluetooth είχε εξαφανιστεί από την σελίδα. Περιττό να πω πως δεν το παρέλαβα καν. Έχω κάνει ένα σωρό παραγγελίες από το e-shop τα τελευταία χρόνια, αλλά εδώ και ένα χρόνο νομίζω πως έχουν χάσει τη μπάλα, ειδικά με ένα τροφοδοτικό με ταλαιπώρησαν 2 μήνες πήγαινε-έλα στο κατάστημα και βάλε-βγάλε στον υπολογιστή, ούτε τεχνικός υπολογιστών να ήμουν. Τρεις φορές ελαττωματικό τροφοδοτικό, αντικατάσταση με καινούριο και την τέταρτη οργισμένος ζήτησα να το δοκιμάσουν πριν μου το δώσουν. Υποθέτω πως επίτηδες μου έδιναν ελαττωματικά γιατί δεν πίστευαν πως η βλάβη δεν γινόταν αντιληπτή και την τέταρτη φορά δεν μπόρεσαν να κάνουν τις "μαλαγανιές" τους.

Πολλά είπα όμως και έγινα σαν το παπαγαλάκι connex-talk της διαφήμισης :lol:

Δημοσ.

προσωπικα,ειμαι ικανοποιημενη απ το e-shop.απο κει πηρα το pc μου(σταθερο με κομματια που διαλεξα),εξωτερικο σκληρο και φλασακι.τον υπολογιστη τον εχω ενα χρονο κ μπορω να πω οτι ειμαι υπε-ικανοποιημενη.σε αντιθεση με το λαπτοπ acer που ειχα και τα εφτυσε πολυ γρηγορα.

vgogan αν σου ειναι ευκολο ενημερωσε με οταν σου ερθει το netbook.θα το εκτιμησω απεριοριστα.

κ κατι τελευταιο..θελει κατι επιπλεον για να συνδεεται στο ιντερνετ ασυρματα? γτ θα παρω κ ασυρματο ρουτερ.ευχαριστω για την πολιτιμη βοηθεια.

Δημοσ.

φιλε μου ειχα πεσει στην ιδια περιπτωση με το msi σχετικα με το bt!!!το πηγα πισω και τους το ειπα οτι εχει προβλημα το bt το ειδαν και αυτοι και μου δινουν αμεσως αλλο αλλα και αυτο τα ιδια το ξαναπαω πισω και θελαν να μου δωσουν αλλο τους ειπα ας το αφησω πιστωτικο και δεχτηκαν,τελικα το προβλημα ηταν οτι η εκδοση που εφεραν δεν ειχε σε κανενα bt!!!!!!!!!!!αυτα που εχουν τωρα τα λευκα ειναι οκ γιατι πηρα 1 πριν 2 μερες(το ανοιξα στο μαγαζι με την συμφωνια οτι αν δεν δουλευει το αφηνω)βεβαια γραφει 2 γιγα μνημη αλλα εχει 1,ισως δεν φταινε αυτοι αλλα η msi που εχει βγαλει 1 μοντελο με 50 εκδοσεις διαφορετικες,οποτε καπου χανουν την μπαλα και αυτοι με τις @@@@@@@ που κανει η msi

Δημοσ.

@ lagoudakis: έχεις δίκιο για την MSI, τα netbook της θυμίζουν Kinder-έκπληξη, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα, εντούτοις η εκτίμησή μου στο e-shop είναι πεσμένη σαν τα ποσοστά της ΝΔ :-)

@ elenitaaaaa: έκανα την παραγγελία στο easybuyworld την Τρίτη και το πρωί της Πέμπτης με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι λόγω μεγάλου αριθμού παραγγελιών θα το έχω Παρασκευή απόγευμα ή το αργότερο τη Δευτέρα, ήταν ευγενικότατοι και με ενημέρωσαν εκ νέου για το συνολικό κόστος της παραγγελίας μου μαζί με τα μεταφορικά. Εντυπώσεις θα πω μετά την παραλαβή του νετμπουκίου. Όσον αφορά το θέμα της πρόσβασης στο διαδίκτυο, τόσο το Asus EEE PC 1000HE όσο και το MSI WIND U123 διαθέτουν wi-fi, οπότε έχεις 3 λύσεις ασύρματης πρόσβασης στο internet: μέσω ασύρματου router, μέσω usb stick ADSM που διαθέτουν εταιρείες όπως Forthnet,Cosmote,κτλ και τέλος υπάρχει και η ανέξοδη λύση της αναζήτησης ξεκλείδωτης ασύρματης σύνδεσης από κάποιον γενναιόδωρο γείτονα :lol:

Δημοσ.

vgogan τελικα μαλλον θα το παρω απο ενα καταστημα της θεσσαλονικης(σε περιπτωση λαθους να βρισω live:cool:B))το βρηκα 364 ευρω.με δωρεαν μεταφορικα.παραδωση την ιδια μερα αν το παραγγειλεις πριν τις 12 η ωρα,αλλιως την επομενη εργασιμη.κ εχω ακουσει κ διαβασει πολυ καλε κριτηκες για το συγκεκριμενο καταστημα...σημερα επαιρνα κ δεν απαντουσαν.θα δοκιμασω παλι τωρα μηπως....

internet εχω βρε...απλα ρουτερ χρειαζομαι.κ θα παω απ την forthnet τη δευτερα,εχουν το μοντεμ που μου προτειναν τα παιδια εδω

Δημοσ.
To δουλεψα κανα 4ωρο μεχρι να το φερω στα μετρα μου για να του βαλω τα προγραμματα μου,και μπορω να πω οτι δεν με ενοχλησε καθολου η θερμοκρασια του.

...

Αυριο θα του βαλω το everest και θα γραψω τι θερμοκρασιες βλεπω.

Εβαλα το everest και οι θερμοκρασιες ειναι max 64 για την cpu και 53 για το hdd.

Το θεμα ειναι οτι μπορει να ειναι παραπλησιες με το παλιο μου laptop (π.χ.),αλλα στο πληκτρολογιο δεν ειναι ενοχλητικες.

Oι θερμοκρασιες αυτες ανεβηκαν με wifi να κατεβαζει,media player να παιζει ταινιουλα και το Tuneup να κανει 1Click Maintenance,αυτα στο power saving mode.

Moλις εκλεισε το tuneup επεσαν και οι θερμοκρασιες στους 55 για cpu και 50 για hdd.

Τωρα που γραφω και σερφαρω καμια ωρα εχει 50-52 η cpu και 42-44 ο hdd.

Δημοσ.

γνωριζει καποιος να μου πει ποια ειναι η διαφορα αναμεσα στο asus 1000he kai sto 1000h?

η μονη διαφορα που βρηκα διαβαζοντας τα χαρακτηριστικα ειναι η οθονη.οπυ το πρωτο εχει 10.1" WSVGA LED Backlight 1024x600, ενω το δευτερο 10.1" TFT 1024x600. και ποια απ τις 2 ειναι καλυτερη?

Δημοσ.
γνωριζει καποιος να μου πει ποια ειναι η διαφορα αναμεσα στο asus 1000he kai sto 1000h?

η μονη διαφορα που βρηκα διαβαζοντας τα χαρακτηριστικα ειναι η οθονη.οπυ το πρωτο εχει 10.1" WSVGA LED Backlight 1024x600, ενω το δευτερο 10.1" TFT 1024x600. και ποια απ τις 2 ειναι καλυτερη?

Εχω την εντυπωση οτι οι οθονες ειναι ακριβως οι ιδιες (led backlight) οι διαφορες τους ειναι 10,1 το he - 10 το h, το πληκτρολογιο ειναι πιο flat στο he το οποιο εχει επισης τον n280 και καλυτερη αυτονομια απο το h.

Δημοσ.

Εγώ το παρέλαβα σήμερα και όλα δείχνουν μια χαρά, του έκανα και ένα γενικό τέστ ντράιβ για να δω αν λειτουργούν σωστά όλα τα υποσυστήματα και πάει μια χαρά το μηχανάκι. Είναι ο πρώτος φορητός στο σπίτι και ο αδερφός μου τον έχει πάρει αγκαζέ, έχει βρει τη χαρά του, μάλλον θα κοιμηθούν παρέα το βράδυ :-D

Οι εντυπώσεις μου για το μηχάνημα είναι εξαιρετικές, από κοντά μου άρεσε περισσότερο, με το touchpad δεν τα πάμε καλά ο αδερφός μου και εγώ, αλλά ένα bluetooth αρούρι θα μας βγάλει από τη δύσκολη θέση :-D

Η μπαταρία πάντως σκυλί αγαρινό, ούτε πορτοκάλι μέρλιν δεν έχει τόσο χυμό, μάλλον θα ξεχνάμε να το φορτίσουμε και ευτυχώς να λέμε!!!

Δημοσ.

το πηρα κ εγω χθες.βεβαια ακομα δεν ασχοληθηκα πολυ μαζι του γτ μεχρι τα χαρααμτα καναμε εργασια για τη σχολη. ειναι πιο γλυκο απ οτι το φανταζομοθν :o:o:o

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...