Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχει δοκιμάσει κανείς τα windows 7 στο 1000HE?Θέλω να τα βάλω αλλά λέω ας ρωτήσω καλού κακού.Με ενδιαφέρει αν η αυτονομία είναι τουλάχιστον η ίδια,αν λειτουργούνε όλα σωστά κτλπ....

Από τα βίντεο που έχω παρακολουθήσει λίγο στο youtube, και δείχνει να λειτουργεί ρολόι. Το θέμα είναι ότι και τα HD Video 720p δείχνει να τα τρέχει άψογα στο youtube, αλλά ξέρεις ότι τελικά κολλάνε. (εκτός αν βρήκες τρόπο να μην κολλάνε)

Εγώ πάντως πειράματα δεν θα έκανα με το netbook. Έχω ένα pertition στο desktop μου και τις κάνω εκεί τις δοκιμές μου, για να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο.

Αν υπάρχει ένα how to, θα με ενδιέφερε πάντως για μελλοντική χρήση.

• Απαντ. 299
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Φίλε Erwdios με τα xp που εχει πάνω τώρα τα παίζει μια χαρα τα 720ρ.Εγω έχω media player homecinema+coreavc+ac3filter και παίζει μια χαρά.Το λένε κ πολλοί άλλοι άλλωστε.Τώρα με τa windows 7 δε ξέρω τι θα γίνει.Το πρωτο θέμα είναι τι αυτονομία θα έχει.Mετά πιστευω πως με 720ρ δε θα έχει προβλήματα...

Δημοσ.
Εμενα το 1000h που εχω μια χαρα παιζει 720p με τον kmplayer και μαλιστα οχι o/c στα 1,6 ο atom.

Μήπως σε μερικά 720ρ, ο ήχος είναι ασυγχρόνιστος?Σε πολλες μου το κάνει αυτό.Σε μερικές όχι.Ενω στην αρχή δε μου το παρουσίαζε αυτό το πρόβλημα σε κανενα 720ρ.Μετά παρατήρησα ότι μου το κάνει.Έκανα reset το kmplayer, απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση αλλά τίποτα.δε μπορω να καταλάβω.Μηπως γνωρίζεις κατι?

Δημοσ.

Τελικά με το ζήτημα της θερμοκρασίας τι παίζει, ζεσταίνεται πολύ; Είμαι ανάμεσα στο MSI Wind U123 με την 9άρα μπαταρία και το ASUS Eee PC 1000HE, κλίνοντας προς το δεύτερο επειδή δεν μου αρέσει το ότι προεξέχει η μπαταρία στο MSI. Η κύρια χρήση θα είναι σερφάρισμα, μουσική και καμιά ταινία σε νορμάλ ανάλυση (όχι 1080p ή 720p). Επειδή το βραδάκι θα μένει ανοικτό αρκετές φορές λόγω τόρρεντ, δεν θα ήθελα να ξυπνήσω το πρωί και να το δω καρβουνιασμένο λόγω υψηλών θερμοκρασιών. Τελευταία ερώτηση είναι αν αξίζει/συμφέρει η αγορά του από εξωτερικό και πού να ψάξω, ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν ζεσταίνεται ιδιαίτερα το 1000he. Και αν ζεσταθεί έχει ανεμιστηράκι, μην αγχώνεσαι, δεν θα πάθει τίποτα ακόμα και 24/7 να το δουλεύεις.

Δημοσ.

Αφού παίζει άνετα βίντεο σηκώνει και άνετα τα νέα 7αρια που έρχονται σύντομα αλλα΄το θέμα είναι ότι δεν μπορει να γίνει αναβάθμιση στα netbooks. Ηθελα να αναβαθμίσω και το δικο μου U100 αλλά παπαλα..

Δημοσ.
Αφού παίζει άνετα βίντεο σηκώνει και άνετα τα νέα 7αρια που έρχονται σύντομα αλλα΄το θέμα είναι ότι δεν μπορει να γίνει αναβάθμιση στα netbooks. Ηθελα να αναβαθμίσω και το δικο μου U100 αλλά παπαλα..

Αυτό είναι μία πικραμένη ιστορία για όλα τα netbooks και τα laptops. Μέχρι μνήμες / δίσκο αναβαθμίζονται. Τουλάχιστον τα netbooks είναι φθηνά...

Ενα laptop που είχα πάρει 1500 ευρώ πριν από τριάμιση χρόνια χρειάζεται μόνο καλύτερη cpu (single core @1.73) αλλά δεν αναβαθμίζεται, πρέπει να το πετάξω και να πάρω άλλο... :-(

Δημοσ.
Τελικά με το ζήτημα της θερμοκρασίας τι παίζει, ζεσταίνεται πολύ;

To δουλεψα κανα 4ωρο μεχρι να το φερω στα μετρα μου για να του βαλω τα προγραμματα μου,και μπορω να πω οτι δεν με ενοχλησε καθολου η θερμοκρασια του.

Για το ανεμιστηρακι δεν ξερω γιατι ακουγα μουσικη οποτε και να εκανε καποιο θορυβο δεν το πηρα χαμπαρι.

Αυριο θα του βαλω το everest και θα γραψω τι θερμοκρασιες βλεπω.

p.s. To παλιο laptop μου δεν εχει τα ''κολπακια'' που κανει το pad του asus με τα 2 δαχτυλα ή με τα 3!!!

Δεν ξερω αν το κανουν κι αλλα pad,αλλα το βαζω στα + του asus ετσι κι αλλιος.

Δημοσ.

Αυτοί που το αγόρασαν από Αμερική, τι έκαναν με το ζήτημα του καλωδίου τροφοδοσίας, μιας και απ' ότι ξέρω εκεί έχουν άλλες πρίζες. Σκέφτομαι να το αγοράσω από το ebay πληρώνοντας μέσω paypal και θα μου κοστίσει 300 Ευρώ με τα μεταφορικά. Το τελωνείο πιστεύω θα το γλιτώσω αν δηλωθεί ως επισκευασμένο εξάρτημα και θα έχω μηχάνημα με Αγγλικά Windows που έχω συνηθίσει, τα Greek WindowsXP πολύ μου τη σπάνε. Με το καλώδιο τι γίνεται μου λέτε εσείς που αγοράσατε από Αμερική;

Δημοσ.
Μήπως σε μερικά 720ρ, ο ήχος είναι ασυγχρόνιστος?Σε πολλες μου το κάνει αυτό.Σε μερικές όχι.Ενω στην αρχή δε μου το παρουσίαζε αυτό το πρόβλημα σε κανενα 720ρ.Μετά παρατήρησα ότι μου το κάνει.Έκανα reset το kmplayer, απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση αλλά τίποτα.δε μπορω να καταλάβω.Μηπως γνωρίζεις κατι?

Σε όλα είναι ασυγχρόνιστος ο ήχος και κάποιες φορές μου φαίνεται ότι πηγαίνει και πιο αργά το βίντεο. Γενικά σε αυτό το θέμα με έχει απογοητεύσει, αλλά εντάξει σε 10αρα, τι την θέλεις τη λεπτομέρεια?

Δημοσ.

Φίλε erwdios έβαλα να παίξει 720ρ me kmplayer και kaτα περίεργο τρόπο τα έπαιζε όλα άψογα!!Δε ξέρω έκανα τις απλές ρυθμίσεις και τώρα τα παίζει όλα άψογα.Αν δε μπορείς με kmplayer βάλε media player home cinema+ coreavcdecoder classic το οποίο δε θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα...

Δημοσ.

Ξαναλεω οτι παιζει μια χαρα 720p - κατα την εγκατασταση του kmplayer τσεκαρουμε την αυτοματη επιλογη για την ποιοτητα αναπαραγωγης, μην ξεχναμε οτι μιλαμε για atom και οχι core 2 duo. Καλως ή κακως παντως ολα αυτα τα netbook θα δωσουνε την σκυταλη στους core 2 solo με το gma4500 και τους atom με την ion πλατφορμα, οποτε θα εξαλειφθει το οποιο προβλημα με hd και πολυ περισσοτερο full hd που τα υπαρχοντα δεν σηκωνουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...