Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά σκέφτομαι να πάρω αυτο το netbook αλλα θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις : πια είναι η Μεγίστη ανάλυση που μπορεί να ανεβάσει το vga out ? γιατί εχω μια 22 αρα οθονη και λεω να το συνδέω εκει για κανα εργω η οποτε ειμαι σπιτι γενικά......εαν το βαλω στην full ανάλυση του θα τα δείχνει τα εργα η θα κολλάει?

H μπαταρία του με κανένα τραγουδάκι κ' τετοια πόση ωρα κρατάει περίπου? και εαν το αφήνω κάποια βράδια ανοιχτό για να κατεβάζει κανα εργω θα εχει πρόβλημα με θερμοκρασίες και τέτοια?(Γιατι το pc που εχω κανει σαν φορτηγό) tnx

• Απαντ. 299
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μεγιστη ανάλυση vga out: Θα το συνδέσω με 19αρι μονιτορ το βράδυ και θα σου πώ αν δεν έχει απαντησει αλλος.

εαν το βαλω στην full ανάλυση του θα τα δείχνει τα εργα η θα κολλάει? : το ιδιο

H μπαταρία του με κανένα τραγουδάκι κ' τετοια πόση ωρα κρατάει περίπου? : 4-5 ώρες.

εαν το αφήνω κάποια βράδια ανοιχτό για να κατεβάζει κανα εργω θα εχει πρόβλημα με θερμοκρασίες και τέτοια? ΟΧΙ.

Δημοσ.

Το δοκίμασα με το μόνιτορ και δουλεύει σε όλες τις αναλύσεις που υποστηρίζει μέχρι και 1440Χ900. Οι ταινίες παίζονται & βλέπονται άνετα.

27953059.th.jpg

Δημοσ.

Οταν λεμε αυτονομια 9 ωρες

με ποια κριτητρια υσχειει αυτο ?

διχως ιντερνετ ?

χωρις να πατησεις κουμπια ?

τι ακριβως γιατι ενδιαφερομαι για ενα τετοιο αλλα θελω κυριως 6-8 ωρες αυτονομια και δουλευω μονο εξκελ και γουωρντ .....

Δημοσ.

Εμενα απο οτι μου ειπαν τα παιδιά για μουσική και κανα ελαφρύ πρόγραμμα που κ που κρατάει 4-5 ωρες οποτε με word/exel σε χαμηλή φωτεινότητα θα κρατάει 5-6 ωρες

Δημοσ.
Οταν λεμε αυτονομια 9 ωρες

με ποια κριτητρια υσχειει αυτο ?

διχως ιντερνετ ?

χωρις να πατησεις κουμπια ?

τι ακριβως γιατι ενδιαφερομαι για ενα τετοιο αλλα θελω κυριως 6-8 ωρες αυτονομια και δουλευω μονο εξκελ και γουωρντ .....

Γύρω στις 8 ώρες με τη χρήση που αναφέρεις, να υπολογίζεις. ;)

Δημοσ.

Σε light προς idle χρήση, σε μηχάνημα με 2GB μνήμης:

Με φωτεινότητα ~ 50%, χωρίς wifi, με usb wireless mouse: 9 ώρες και 45 λεπτά

Με την ίδια φωτεινότητα, με wifi, με usb wireless mouse: 8 ώρες και 50 λεπτά

Με την ίδια φωτεινότητα, χωρίς wifi, με usb wireless mouse και με ανοιχτό HSDPA (usb cosmote): 6+ ώρες.

Δημοσ.
Σε light προς idle χρήση, σε μηχάνημα με 2GB μνήμης:

Με φωτεινότητα ~ 50%, χωρίς wifi, με usb wireless mouse: 9 ώρες και 45 λεπτά

Με την ίδια φωτεινότητα, με wifi, με usb wireless mouse: 8 ώρες και 50 λεπτά

Με την ίδια φωτεινότητα, χωρίς wifi, με usb wireless mouse και με ανοιχτό HSDPA (usb cosmote): 6+ ώρες.

άψογη η αυτονομία!!!!

παιδιά γνωρίζει κανένας λεπτομέριες για το Asus eee 1008HA??? λέει 6ωρο αυτονομία, αλλά είναι έτσι??? μπορεί να την φτάσει με την 3cell μπαταρία??

Δημοσ.
άψογη η αυτονομία!!!!

παιδιά γνωρίζει κανένας λεπτομέριες για το Asus eee 1008HA??? λέει 6ωρο αυτονομία, αλλά είναι έτσι??? μπορεί να την φτάσει με την 3cell μπαταρία??

Μακρυά. Μόνο εμφάνιση διαφέρει και το βασικό μειονέκτημα: Μπαταρία ενσωματωμένη.

Τουτ' έστιν, έτσι και χρειαστεί να αλλαχτεί η μπαταρία, φεύγει όλο το σώμα για sevice.

Και είναι και πιο ακριβό...

Δημοσ.
Μακρυά. Μόνο εμφάνιση διαφέρει και το βασικό μειονέκτημα: Μπαταρία ενσωματωμένη.

Τουτ' έστιν, έτσι και χρειαστεί να αλλαχτεί η μπαταρία, φεύγει όλο το σώμα για sevice.

Και είναι και πιο ακριβό...

φίλε και εγώ σ αυτό καταλήγω, ότι δεν αξίζει σε σχέση με το 1000ΗΕ για τους παρακάτω λόγους:

1) Η μπαταρία δεν βγαινει

2) Μισή αυτονομία σε σχέση με το 1000ΗΕ

3) εχει 2 usb και όχι 3

4) πρέπει να το κάνεις φίλο και φτερο για να προσθεσεις μνημη

5) λένε ότι τα πλήκτρα κάνουν εκνευριστικό ήχο!!!!

6) το 1000ΗΕ είναι λίγο πιο γρήγορο!!!!

7)(λίγο χαζό αλλά...) όλες οι θύρες είναι καλυμένες με καπάκια, τα οποία αν είναι σαν των κινητών θα αρχίσουν να διαλύουν σε λίγο καιρό!!!

να και ένα site στο οποίο κάνει την σύγκριση και πήρα τα στοιχεία μου:

http://gadgetmix.com/index/asus-eee-1008ha-review-everything-you-need-to-learn-about-the-eee-1008a/

το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι πουλάνε μόνο design....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kατ'αρχας ευχαριστω τα μελη που γραφουν τοσο κατατοπιστικα το topic!

Το σκεφτομουν απο καιρο να το παρω,και υστερα απο αυτα που διαβασα πειστηκα για την επιλογη μου.

Λοιπον,σημερα το πρωι και ενω ειδα την τιμη στο skrοutz.gr στα 306,41€ εδωσα παραγκελια στο συγκεκριμενο μαγαζι οπου εχει/ειχε αυτη την τιμη...

http://www.skroutz.gr/s/72273/Asus-EEE-PC-1000HE.html

Το θεμα ειναι οτι τωρα που γραφω εδω,ενω στο skroutz λεει τα ιδια,στο καταστημα εχει αλλη τιμη στα 399.72€!!!

Το πρωι μιλησα με καποιον οπου μου ειπε οτι η τιμη ειναι 306,41€ και η φορμα παραγκελιας ελεγε τα ιδια...

Εγω τελικα ποσο θα το παρω????ΟΕΟ!!!!!:shifty:

Αν ερθει την Πεμτη/Παρασκευη στα 400 τοσα παιζει να μην το παραλαβω και να το παρουν πισω??

p.s. Τελικα ποια ram ειναι ποιο καλη για να το κανουμε 2gb??

Επεξ/σία από NikAntonios
Δημοσ.

Tελικα ηρθε σημερα στην τιμη που το ειχα δει την Δευτερα το πρωι.

Ηταν λεει προσφορα ημερας και απλα την πετυχα μιας και το ψαχνω κανα μηνα ή και παραπανω...

Το εχω βαλει να φορτισει και απο βδομαδα θα παμε για ram.

Γενικα ειναι πολυ καλυτερο απο το aser A150 που εχω ή μαλον ειχα μεχρι σημερα το απογευμα.

Το πληκτρολογιο ειναι αψογο!!!

Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανείς τα windows 7 στο 1000HE?Θέλω να τα βάλω αλλά λέω ας ρωτήσω καλού κακού.Με ενδιαφέρει αν η αυτονομία είναι τουλάχιστον η ίδια,αν λειτουργούνε όλα σωστά κτλπ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...