Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Και στο δικό μου asus he έβαλαν απο το μαγαζί που το αγόρασα την kingston 2G 800 MHZ και δουλεύει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.

δουλεύει στα 800mhz ή στα 667mhz όμως?

• Απαντ. 299
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να πω ότι ρωτάει κανείς άλλος, οκ, αλλά ρωτάς εσύ που ξέρεις ότι δεν κάνει χρήση των 800 MHz αλλά μέχρι 667? :P

• Super Moderators
Δημοσ.

it was a trap question ρε Erwdie :P

για να δείξουμε ότι και στην πραγματικότητα παίζει τόσο, όχι μόνο στη θεωρία :o

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πονηρούλη Thresh, βάζεις τρικλοποδιές στους noob users. :P

Στην προηγούμενη σελίδα, γράφει ο Boltsis ότι βλέπει HD 720 με ΚΜ player και core avc.

Τα κατέβασα κι εγώ (core avc σε trial version ofc) αλλά οι ταινίες και σε high και σε super performance έχουν ασυγχρόνιστο ήχο.

Ξέρει κανείς τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω?

PS Me HD noob:-)

Επεξ/σία από Erwdios
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Θα προτιμουσα αντι να με κανεις υποδειξεις,να μου εδινες λυση.Εγω καιγομαι... δεν ξερω ποια μνημη να παρω,η παραγγελεια στο e shop με περιμενει η (800mhz),ο πωλητης βλεποντας την μνημη μου λεει πρεπει 800αρα,εδω μου λενε για 667αρα και εσυ μου λες οτι το εγραψα σε 2 λινκ??? λες και δεν το ξερω. Βρεθηκε απο εδω εστω ενας να μου που,ειμαι κατοχος του 1000ΗΕ και αναβαθμισα την μνημη σε 2GB με την ταδε μνηνη??? Στις ιδιοτητες συστηματος με βγαζει τα εξεις, CPU N280 @1.66GHz 980MHz, 0.99 GB RAM

Φίλε μου υποδείξεις θα σου κάνω εφ' όσον μας βάζεις 2 ίδια προιόντα να σου πούμε να διαλέξεις.Πάρε μία των 667mhz και θα είσαι οκ.Εγώ με έναν φίλο μου βάλαμε αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553828 που είναι πακέτο των 2 και στα χαραχτηριστικά είναι λίγο πιο γρήγορη

Πονηρούλη Thresh, βάζεις τρικλοποδιές στους noob users. :P

Στην προηγούμενη σελίδα, γράφει ο Boltsis ότι βλέπει HD 720 με ΚΜ player και core avc.

Τα κατέβασα κι εγώ (core avc σε trial version ofc) αλλά οι ταινίες και σε high και σε super performance έχουν ασυγχρόνιστο ήχο.

Ξέρει κανείς τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω?

PS Me HD noob:-)

Φίλε μου δεν έχω πειράξει τίποτα όσον αφορά τον ήχο παρά μόνο έχω βάλει Ac3 filter.Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα.Ελπίζω να έχεις δοκιμάσει διάφορες HD ταινίες γιατί σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί να το κάνει.Πάντως εαν ψάξεις στο google υπάρχουν οδηγοί για το kmplayer που ίσως σε βοηθήσουν..

Επεξ/σία από boltsis
Δημοσ.

Μπά, στα 667 περίμενα αλλά στα 400 την βλέπω!

Όσον αφορά τα βιντεάκια τα HD ((1920χ ) δεν τα παίζει. Τα 720p τα παίζει κανονικά άν και δυσκολεύεται λίγο στην μετακίνηση μεταξύ των χρόνων μπορεί να κολλήσει. (με ffdshow klp mpc ). Αυτά για πρώτη εντύπωση, τα αναμενόμενα δηλαδή, η οθόνη και το πληκτρολόγιο στα + άν και θα προτιμούσα 1" παραπάνω, ή έστω να μην ήταν wide και νάχε λίγο παραπάνω ύψος.

post-103638-129063017387_thumb.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτά είναι τα SPD, στην καρτέλα Memory δείχνει στα πόσα τρέχουν οι ram :o

Δημοσ.
αυτά είναι τα SPD, στην καρτέλα Memory δείχνει στα πόσα τρέχουν οι ram :o

Και εγώ γιατί δεν βλέπω 667 MHz σε αυτή την καρτέλα;

Δημοσ.
αυτά είναι τα SPD, στην καρτέλα Memory δείχνει στα πόσα τρέχουν οι ram

Επειδή δεν το έχω τώρα μαζί μου θυμάμαι ότι στην καρτέλα Memory το frequency ήταν γκρίζο, δεν έδειχνε τίποτα. Γιατί?

Πάντως το σίγουρο είναι ότι λόγω περιορισμού του chipset δεν μπορεί να χρησιμοποιεί πάνω απο 667 MHz, και είναι άχρηστο να αγοράσει κανείς μνήμη στα 800, γιατί δεν θα έχει καμμία διαφορά στην ταχύτητα απο την 667. 'Ετσι λέει η θεωρία.

DDR2: 2x333,5=667. Πήγαινε στο tab της memory και θα το δεις...

Το 333,5 δεν το βλέπω ... :cry:

Δέστε κι έναν καλό οδηγό που βρήκα, εάν θέλετε να κάνετε το Αsus σας φύλλο & φτερό:

http://jenders.vox.com/library/post/asus-eeepc-1000he-teardown-guide.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε Erwdios είχες δίκιο.Χθες δοκίμασα μερικές ταινίες και κάτι γίνεται με τον ήχο και με την εικόνα.Δε συμπίπτουν.Παρόλο που μερικές ταινίες τις είδα με αυτόν το player, στις ίδιες τώρα έχω πρόβλημα.Σε λίγες όπως τα Xmen δεν έχω πρόβλημα.Άμα βρείς τίποτα βάλε καμιά φωνή.Έχω και το mpc home cinema και δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά μου φαίνεται λίγο πιο βαρύ...

Δε μπορώ να καταλάβω τι έπαθε και δε παίζει καλά τις ταινίες.Είμαι σίγουρος ότι τις έπαιζε άψογα.

Επεξ/σία από boltsis
Δημοσ.

Ρε παιδιά, πώς δουλεύει η κάμερά του???

Δεν μπορώ να βρω τίποτα για αυτή. Και δεν αναγνωρίζεται από κανένα πρόγραμμα!

HELP! γιατί φεύγω εξωτερικό σε 4 μέρες!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Τελικά από τα 2 (asus 1000HE/ acer d150) ποιό είναι καλύτερο?? Χωρίς να συγκρίνουμε τη διαφορά τιμής.

Αξίζει αυτή η διαφορά τιμής??? Δίνει πολλά περισσότερα το asus που να δικαιολογεί την τιμή του?

το samsung n110 ειναι καλιτερο;p απο ενα τετοιο ποσταρω atm.

samsung φορητα δεν ερχονται ομως στην ελλαδα...

ριχτε ομως μια ματια στο bestdeals.gr φερνει σχεδον τα παντα απεξω

οσο για τις 9 ωρες μπαταρια ναι ειναι εφικτο

''The Samsung N110 blew me away with its battery life. When we generally think of insane battery life figures from netbooks, we think of huge batteries with cells sticking out in every direction. It usually ends up being a hand grip of sorts. Samsung made an almost-flush mount 66Wh battery for the N110, which that in itself is pretty impressive. The manufacturer battery life claim was 8.5 hours, which is pretty good as is, but we managed to go longer. In our standard test where the screen brightness is reduced to about 70%, processor set to automatic, and wireless active the Samsung N110 stayed on for 9 hours and 44 minutes. This beats out the ASUS Eee PC 1005HA, which only got 9 hours and 37 minutes. Power consumption varied between 6 and 9 watts during the test. This is almost the perfect definition of all-day battery life, since it was turned on an hour or so after I got into work, and turned off two hours before I went to sleep later that night. With light usage this could easily last an entire weekend.''

απο ρεβιου στο notebookreview.com

Δημοσ.
το samsung n110 ειναι καλιτερο;p απο ενα τετοιο ποσταρω atm.

samsung φορητα δεν ερχονται ομως στην ελλαδα...

ριχτε ομως μια ματια στο bestdeals.gr φερνει σχεδον τα παντα απεξω

οσο για τις 9 ωρες μπαταρια ναι ειναι εφικτο

''The Samsung N110 blew me away with its battery life. When we generally think of insane battery life figures from netbooks, we think of huge batteries with cells sticking out in every direction. It usually ends up being a hand grip of sorts. Samsung made an almost-flush mount 66Wh battery for the N110, which that in itself is pretty impressive. The manufacturer battery life claim was 8.5 hours, which is pretty good as is, but we managed to go longer. In our standard test where the screen brightness is reduced to about 70%, processor set to automatic, and wireless active the Samsung N110 stayed on for 9 hours and 44 minutes. This beats out the ASUS Eee PC 1005HA, which only got 9 hours and 37 minutes. Power consumption varied between 6 and 9 watts during the test. This is almost the perfect definition of all-day battery life, since it was turned on an hour or so after I got into work, and turned off two hours before I went to sleep later that night. With light usage this could easily last an entire weekend.''

απο ρεβιου στο notebookreview.com

Συμφωνώ ότι το Samsung είναι ελαφρώς καλύτερο, αλλά αν πάθει κάτι, ποιος τρέχει με αντιπροσωπείες εξωτερικού και ρέστα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...