Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οχι δεν εχω καθυστερηση, απλα κακη εικόνα απο την κάμερα..

Με τί ταχύτητα σου εμφανίζει ότι συνδέεται?? Με 54 ή παραπάνω?? Και τι ασφάλεια έχεις ?? WPA ή WPA2??

• Απαντ. 299
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους.Ενδιαφερομαι πολυ για να αγορασω το συγκεκριμενο.Διαβαζω διαφορα foroum,ακουω πολυ καλα λογια,κατι διαβασα ομως αρνητικο.Ειναι αληθεια οτι ανεβαζει πολυ θερμοκρασια με αποτελεσμα να δουλευει συνεχεια το ανεμιστηρακι και να κανει και αρκετο ενοχλητικο θορυβο???

Υποψιν οτι δεν θα το ζοριζω με διαφορα..., το θελω μονο για net και ταινιες.

Ας μου απαντησουν οι κατοχοι γιατι ειναι το μοναδικο σημειο που θελω να επιβαιβεωσω πριν το αγορασω.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Δηλαδη σε αυτο το θεμα (μιας και το θελω για απλη χρηση) να εχω το κεφαλι μου ησυχω? η θα μου βγει ψηστιερα...και θα μου σπασει τα νευρα ο θορυβος οπως ειχε γραψει καποιος....

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια, προσωπικά δε θα εμπιστευόμουν την ψυχική μου υγεία στον οποιοδήποτε insomniaK. Ψηστιέρα δε θα σου βγει, ότι λέει το κουτί απ' έξω ότι περιέχει, αυτά θα έχει και μέσα.

Σοβαρά τώρα, υπάρχουν συγκριτικά για να δεις πόσο και που θερμαίνεται και κρίνεις μόνος σου. Εγώ δεν έχ πρόβλημα ούτε με το ανεμιστηράκι του, ούτε και με το σχετικά ζεστό σασί του από κάτω.

Δημοσ.

Μια ερώτηση λοιπόν…

Τελικά ,ασχέτως τιμής, από την στιγμή που βγήκε το 1000ΗΕ έχει νόημα να πάρει κάνεις το 1000?

Δημοσ.

Εγώ έχω ένα γνωστό στο Πλαίσιο και μου είπε ότι σήμερα παραλαμβάνουν 500 κομμάτια.Οπότε απο αύριο λογικά θα στείλουνε στα καταστήματα...

Δημοσ.

Ξερουμε τωρα με τι τιμη θα διατεθει το νετμπουκ και να εχουμε νεωτερα για τα φρεσκα μοντελα..

Δημοσ.

Περασα σημερα απ το ΠΛΑΙΣΙΟ. Περιμενουν 500 τεμ. στις 12/6/09 (ισως και να καθυστερησουν) η τιμη θα ειναι 449!!!!!!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ πλακα εχουν.

Παντως σε ολα τα ηλεκτρονικα μαγαζια (μιλαω για αυτα που το δινουν σε καλη τιμη) δεν υπαρχει ουτε για δειγμα! ολοι το περιμενουν και στις παραγγελειες εχουν σειρα προταιρεοτητας!

Δημοσ.
Περασα σημερα απ το ΠΛΑΙΣΙΟ. Περιμενουν 500 τεμ. στις 12/6/09 (ισως και να καθυστερησουν) η τιμη θα ειναι 449!!!!!!!!!

Ναι έτσι μου είπε και μενα ο γνωστός μου,Πήρε αναβολή για τις 12/6.Άντε να δούμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...