geornirv Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Λοιπόν έχω κανονικά εγκαταστήσει σε netbook asus 1000he που πήρα από Αμερική τα greek win xp pro από usb stick απροβλημάτιστα. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι επειδή έκανα τα 4 partitions 1 δεν δουλεύει το f9 hot key (recovery). Μπορώ να ξανακάνω 4 partitions όπως ήταν και πριν??? Please help!!!! Όπως επίσης και το boot booster από το bios δεν μπορώ να το βρώ πουθενά μετά από την εγκατάσταση των ελληνικών win. Χάθηκε!!!! Πώς μπορώ να το επαναφέρω???
Soulseeker Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 btw μάλλον ήρθε και επίσημα Eλλάδα...αλλα οι τιμές...λίγο τσιμπημένες http://www.skroutz.gr/s/72273/Asus-EEE-PC-1000HE.html βεβαια θα μου πεις αν το πιο φθηνό 1000Η κάνει 360 e δεν δίνεις 40 παραπάνω να πάρεις το 1000HE?
geornirv Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Παιδιά 1 ερώτηση. Όσοι το έχουν μπορούν να μου πουν αν βλέπουν κάποιες στιγμιαίες εναλλαγές φωτεινότητας (η αίσθηση για να καταλάβετε είναι όπως σαν να υπάρχει αισθητήρας φωτός ή σαν να εξοικονομεί ενέργεια και αυξομοιώνει στιγμιαία την φωτεινότητα.). Το έχει παρατηρήσει κανείς ??? Είναι φυσιολογικό ή το netbook μου έχει πρόβλημα??????
mihalisgolf13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Παιδιά 1 ερώτηση. Όσοι το έχουν μπορούν να μου πουν αν βλέπουν κάποιες στιγμιαίες εναλλαγές φωτεινότητας (η αίσθηση για να καταλάβετε είναι όπως σαν να υπάρχει αισθητήρας φωτός ή σαν να εξοικονομεί ενέργεια και αυξομοιώνει στιγμιαία την φωτεινότητα.). Το έχει παρατηρήσει κανείς ??? Είναι φυσιολογικό ή το netbook μου έχει πρόβλημα?????? Μηπως εχεις το hubrid engine sto αυτόματο??? Αυτό θα εξηγούσε την αυξομειωση. Εγώ δεν το δουλευω και πολυ στο αυτόματο,συνεχως το εχω στο φουλ και δεν εχω δει αυξομειωση της φωτεινοτητας. Επίσης πολλοι εγραψαν οτι μετα απο καθε επανεκκινηση που κανουν,αλλάζει η ρυθμιση του hybrid engine kai δεν κραταει την τελευταια ρυθμιση που ειχαν.εμένα την κραταει παντα
geornirv Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μηπως εχεις το hubrid engine sto αυτόματο???Αυτό θα εξηγούσε την αυξομειωση. Εγώ δεν το δουλευω και πολυ στο αυτόματο,συνεχως το εχω στο φουλ και δεν εχω δει αυξομειωση της φωτεινοτητας. Επίσης πολλοι εγραψαν οτι μετα απο καθε επανεκκινηση που κανουν,αλλάζει η ρυθμιση του hybrid engine kai δεν κραταει την τελευταια ρυθμιση που ειχαν.εμένα την κραταει παντα Διορθώθηκε. Μπορεί να έφταιγε και αυτό. Και εμένα μου την κρατάει. 1 ερώτηση ακόμα. Πόσο χρόνο σου κάνει για να ανοίξει πχ. το "υπολογιστής μου " την πρώτη φορά που το ανοίγεις ???? Εμένα καθυστερεί και δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό. Κάνει με super performance 10 δευτερόλεπτα. Μήπως έχει πρόβλημα και αν ναι πως το διορθώνω ??? Και έχω και 2 gb μνήμη.
mihalisgolf13 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Διορθώθηκε. Μπορεί να έφταιγε και αυτό. Και εμένα μου την κρατάει. 1 ερώτηση ακόμα.Πόσο χρόνο σου κάνει για να ανοίξει πχ. το "υπολογιστής μου " την πρώτη φορά που το ανοίγεις ???? Εμένα καθυστερεί και δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό. Κάνει με super performance 10 δευτερόλεπτα. Μήπως έχει πρόβλημα και αν ναι πως το διορθώνω ??? Και έχω και 2 gb μνήμη. Δεν εχω μετρησει ποση ωρα κανει,αλλα το σιγουρο ειναι οτι οντως αργει χαρακτηριστικα σε οτιδηποτε,μολις ανοιξεις το υπολογιστακι. Αφου το κανει και στα 2 γιγα οπως λες,αστα να πανε!! Παντως γενικα ειμαι ικανοποιημενος,σε σχεση και με τα λεφτα που κοστιζει...
kosmis Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Έχω μία απορία που ίσως να είναι και λίγο κουφή. Έχει δοκιμάσει κάποιος να εγκαταστήσει κάποιο βαρύ πρόγραμμα όπως είναι το netbeans ή το oracle forms για να μας πει τις εντυπώσεις του...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 το netbeans τρέχει σχετικά ok...
boltsis Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Καλημέρα σας και καλώς σας βρήκα μιας και μόλις γράφτηκα στο forum σας!Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για το συγκεκριμένο netbook. 1.Mkv 720p πάιζει άνετα?Τώρα θα μου πέιτε 720p θα δεις σε 10' οθόνη?Απλώς με ενδιαφέρει για κάποια ταξίδια που κάνω και η συλλογή μου είναι σε αυτό το format συνήθως. 2.Αν το παραγγείλω απο το amazon πόσα χρόνια εγγύηση θα έχω και τι γίνεται σε περίπτωση που πάθει κάτι?
kostasfalcon Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Καλημέρα σας και καλώς σας βρήκα μιας και μόλις γράφτηκα στο forum σας!Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για το συγκεκριμένο netbook. 1.Mkv 720p πάιζει άνετα?Τώρα θα μου πέιτε 720p θα δεις σε 10' οθόνη?Απλώς με ενδιαφέρει για κάποια ταξίδια που κάνω και η συλλογή μου είναι σε αυτό το format συνήθως. 2.Αν το παραγγείλω απο το amazon πόσα χρόνια εγγύηση θα έχω και τι γίνεται σε περίπτωση που πάθει κάτι? Εμενα μια χαρα μου τα παιζει
boltsis Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Εμενα μια χαρα μου τα παιζει Αυτό είναι ευχάριστο νέο φίλε μου.Μπορείς να μου πεις αν γνωρίζεις κατα τη διάρκεια της αναπαραγωγής τι ποσοστό χρήσης κάνει η κάρτα γραφικών?Επίσης αν τα παίζει καλά μόνο με τη μπαταρία του και όχι με τη χρήση φορτιστή.
mclaren1979 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Παιδια καλησπέρα, Την κάμερα την εχετε δουλεψει με msn? Δειχνει πολύ σκοτεινά και δεν βρισκω πουθενα ρυθμισεις να κανω.. Καμμια ιδεα κανεις?
geornirv Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Παιδια καλησπέρα, Την κάμερα την εχετε δουλεψει με msn? Δειχνει πολύ σκοτεινά και δεν βρισκω πουθενα ρυθμισεις να κανω.. Καμμια ιδεα κανεις? Εμένα πάλι χωρίς να κάνω κάποια ρύθμιση δείχνει πολύ ωραία αλλά το πρόβλημα είναι ότι σέρνεται λίγο ο ήχος. Το έχω στο super performance αλλά και πάλι κάνει διακοπές ο ήχος (συχνά όχι συνέχεια) κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης. Τί να φταίει?? Eσένα σου το κάνει ή άνετα επικοινωνείς μέσω msn??? Η σύνδεσή μου γίνεται μέσω wifi αλλά σε απόσταση 2 μέτρων περίπου. Παίζει ρόλο ή απλά η απόδοση του atom φταίει???
mclaren1979 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Οχι δεν εχω καθυστερηση, απλα κακη εικόνα απο την κάμερα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα