Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέλος ας σημειωθεί ότι κανένα Netbook (είτε με Ν270 είτε με Ν280 cpu) δεν έχει ξεπεράσει μέχρι σήμερα τις επιδόσεις του MSI Wind, δεδομένου ότι (λόγω του αρίστου συστήματος ψύξης που διαθέτει πιστεύω) διαθέτει από τον κατασκευαστή λειτουργία υπερχρονισμού στα 2 GHz με FSB στα 166 MHz που ενεργοποιείται με το πάτημα των Fn+F10 χωρίς να απαιτείται το τρέξιμο κανενός Utility, και δουλεύει απροβλημάτιστα για ώρες με την θερμοκρασία της CPU σε καμιά περίπτωση να μην ξεπερνά τους 64οC (Everest Stability Test).

Για να υπάρχει και μέτρο σύγκρισης, την παραπάνω θερμοκρασία την πιάνει η CPU του 1000ΗΕ αμέσως, με το παραμικρό που πάει να κάνει.

μηπως κανεις κατι λαθος? :rolleyes:

I just tried this 230/760 setting on my 1000HE with the OCZ PC5300 ram. My 1000HE is overclocking at 1838.3MHz with FSB of 735MHz. Temperatures seem to be stable with ACPI max of 64 deg C and Atom with 40-50 deg C.

http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?id=61255

I have gotten mine to run stable @ 268/760 1980mhz I have ran it faster... (somewhat stable) no problems in windows.. but stress test (prime 95) will get errors. and I have a Corsair Value Select 2GB DDR2 5300 667mhz chip 4-4-4-12-16 timing oh and the hottest it has gotten is 70C but only for a sec and it came right back down. I'll post a screen shot if anyone would like to see my setup.

οτι δεν ειναι τοσο κρυο οσο αλλα φαινεται και απο την παρακατω εικονα.

87983085.jpg

παντως μου κανει εντυπωση γιατι το U100 δινει

89809071.jpg

To u120 ειναι πιο κρυο

18079889.jpg

οπως και το NC10

65970180.jpg

Επεξ/σία από FarCry
  • Απαντ. 299
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
μηπως κανεις κατι λαθος? :rolleyes:

οτι δεν ειναι τοσο κρυο οσο αλλα φαινεται και απο την παρακατω εικονα.

Δεν μίλησα για κατανομή θερμότητας στο πληκτρολόγιο, αλλά για την θερμοκρασία της CPU σε διάφορα status λειτουργίας.

Η κατανομή της θερμότητας είναι σχετικά άσχετη με την θερμοκρασία λειτουργίας της CPU.

Επιπλέον, αν έχεις αντίστοιχες φωτογραφίες και για το κάτω μέρος του Netbook, θα διαπιστώσεις ότι το 1000ΗΕ ψήνεται.

Τέλος οι υπερχρονισμοί που αναφέρεις είναι πειραματισμοί χρηστών, που γίνονται με δική τους ευθύνη και με την χρήση κατάλληλων Utilities που πρέπει να τα ξανατρέχεις κάθε φορά που ανοίγεις τον υπολογιστή σου.

Αναφορικά όμως με το MSI, ο υπερχρονισμός γίνεται με τις ευλογίες του κατασκευαστή, και με το πάτημα 2 πλήκτρων από το BIOS.

.

Δημοσ.
Δεν μίλησα για κατανομή θερμότητας στο πληκτρολόγιο, αλλά για την θερμοκρασία της CPU σε διάφορα status λειτουργίας.

Η κατανομή της θερμότητας είναι σχετικά άσχετη με την θερμοκρασία λειτουργίας της CPU.

Επιπλέον, αν έχεις αντίστοιχες φωτογραφίες και για το κάτω μέρος του Netbook, θα διαπιστώσεις ότι το 1000ΗΕ ψήνεται.

.

δες τα προηγουμενα quotes μου που προσθεσα. αν ψαξεις θα βρεις και αλλες πληροφοριες. δεν λεω οτι λες ψεμματα απλα σου λεω για το θεμα του Overclocking που ανεφερες

I just tried this 230/760 setting on my 1000HE with the OCZ PC5300 ram. My 1000HE is overclocking at 1838.3MHz with FSB of 735MHz. Temperatures seem to be stable with ACPI max of 64 deg C and Atom with 40-50 deg C.

http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?id=61255

παντως ο τυπος εδω λεει αλλα

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:05 ----------

The bottom gets a little warm in my lap, but certainly not hot! I have yet to hear a fan run.

http://dukecarico.com/index.php/News/20090319307/Technology/Review-Asus-Eee-PC-1000-HE.html

τωρα δε ξερω τι γινεται με το δικο σου :confused:

παρε και εικονα απο κατω.

40878.jpg

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4832

Δημοσ.
δες τα προηγουμενα quotes μου που προσθεσα. αν ψαξεις θα βρεις και αλλες πληροφοριες. δεν λεω οτι λες ψεμματα απλα σου λεω για το θεμα του Overclocking που ανεφερες

παντως ο τυπος εδω λεει αλλα

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:05 ----------

τωρα δε ξερω τι γινεται με το δικο σου :confused:

To βράδυ που θα ειστρέψω σπίτι, θα ανεβάσω screenshots από το Everest Stability Test και από τα δύο μηχανάκια, για να δεις διαφορές.

.

Δημοσ.
To βράδυ που θα ειστρέψω σπίτι, θα ανεβάσω screenshots από το Everest Stability Test και από τα δύο μηχανάκια, για να δεις διαφορές.

.

87 degrees Fahrenheit = 30.5555556 degrees Celsius

αυτη ειναι η μεγιστη που δινει το κατω μερος συμφωνα με το site.

περιμενε εσυ με το everest το stressαρεις? γιατι αναφερει οτι

Throughout the majority of our battery test the fans never turned on and the keyboard area never broke the 90F mark.

While on AC power using high performance or super performance modes the system does warm up quite a bit, leaving the fans running constantly at a low speed.

σε αυτες τις περιπτωσεις οχι σε κανονικες συνθηκες
Δημοσ.
αυτη ειναι η μεγιστη που δινει το κατω μερος συμφωνα με το site.

περιμενε εσυ με το everest το stressαρεις? γιατι αναφερει οτι

σε αυτες τις περιπτωσεις οχι σε κανονικες συνθηκες

Ναί με Everest τα στρεσσάρω.

.

Δημοσ.
Ναί με Everest τα στρεσσάρω.

.

ααααα οκ τοτε.αλλαζει το πραγμα :P

δε νομιζω τα sites που κανουν reviews να βαζουν prime95 η everest. τα battery laptop tests ειναι υπο νορμαλ χρηση. καλα ουτως η αλλως το netbook δεν ειναι για heavy-duty εργασιες

Δημοσ.

Βγηκε Αγγλια το 1008HA - αρκετα λεπτοτερο και ομορφο σε σχεση με τα υπολοιπα της Asus, αλλα η μπαταρια του ειναι ενσωματωμενη (5 ωρες διαρκεια ισχυριζεται η Asus). Τιμη στα γνωστα επιπεδα για Asus: 360-380 λιρες Αγγλιας...

http://www.netbookchoice.com/2009/04/21/video-asus-eee-pc-1008ha-hands-on/

Αν βγει κατι τετοιο με Nvidia 9400 και HDMI εξοδο στην ιδια τιμη, με βλεπω να ξαναγοραζω netbook..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Βγηκε Αγγλια το 1008HA - αρκετα λεπτοτερο και ομορφο σε σχεση με τα υπολοιπα της Asus, αλλα η μπαταρια του ειναι ενσωματωμενη (5 ωρες διαρκεια ισχυριζεται η Asus).

αυτο ειναι η βλακεια. αν η μπαταρια παρουσιασει προβλημα πρεπει να στειλεις ολο το netbook. :mad:

μη κατσει καμια προβληματικη την εκατσες

Επεξ/σία από FarCry
Δημοσ.

Σήμερα ήρθε και το δικό μου από Αμερική. Από αυτό γράφω.

1) Plz τί τσάντα να πάρω??

2) Τα αρνητικά που είδα εγώ και τα επιβεβαιώνω είναι :

α) λίγο βαρύ

β) ζεσταίνεται κάπως από το κάτω μέρος (δεν έχω δει άλλα netbook για να κάνω σύγκριση)

γ) ακούγεται το ανεμιστηράκι όταν λειτουργεί (και λειτουργεί σχεδόν συνεχώς)

δ) σκληρά πλήκτρα touchpad

ε)δεν έχω τρελλαθεί με την ταχύτητά του δηλ. μετά από 2μιση ώρες surfing στο internet ανοίγοντας 2-3 σελίδες ταυτόχρονα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει γρήγορα ,καθυστερεί π.χ. στο scrolling της σελίδας.

Επίσης έχω πρόβλημα με το star office 8 με το οποίο ήρθε φορτωμένο.Δεν ανοίγει κανένα πρόγραμμα.Μου βγάζει το εξής μήνυμα. soffice.BIN has encountered a problem and needs to close.we are sorry for the inconvenience. Γιατί ???

Μπορώ να βάλω όποια office γουστάρω??

Δημοσ.

1. Για τσάντα, γιατί δε χρησιμοποιείς το εφαρμοστό με το οποίο έρχεται μαζί και για το κουβάλημα, σε οποιαδήποτε τσάντα φοράς (αυτό κάνω και είναι βολικό...).

2. Το star office το εβγαλα κι έχω open office.

Δημοσ.

Καλό το τσαντακι του,αλλα μονο για προστασια απο τις σκονες.Ωραιο θα ηταν να ειχε και αποσπωμενο λουρι ωστε να μπορεις οταν θες να το περασεις στον ωμο σου.

Στην ταχυτητα επισης οντως δεν εντυπωσιαζει.Ας πουμε για να δεις ταινια που να μην κανει καθολου διακοπες στον ηχο,πρεπει να ρυθμισεις τη λειτουργια του στο φουλ(super performance).Αλλά κανεις τη δουλεια σου,απλως δεν ειναι για να το ζοριζεις με πολλα προγραμματα μαζι.

Εκει που δεν παιζεται ειναι στην ποιοτητα των υλικων του+πολυ καλη οθονη.Δεν θα μπορουσα να φανταστω κατι καλυτερο....

Με γεια σε οσους το πηραν απο Αμερικη,όχι θα το πληρωσουμε 50%+ παραπανω για να το παρουμε απο εδω.Και υποτιθεται οτι το παιρνεις απο εδω για να σε καλυπτει η εγγυηση σου.ΑΠΑΤΗ.Εγω ό,τι μου εχει χαλασει εδω ή δεν το φτιαχνουν σωστα ή πληρωνεις ενω ειναι μεσα στην εγγυηση.Ενω κατι που μου χαλασε με δικη μου υπαιτιοτητα κ' το ειχα αγορασει απο την Αμερικη,μου το εφτιαξαν πολυ γρηγορα,χωρις λεφτα φυσικα...Ενω ρωτησα σε Ελληνικα καταστηματα κ μου ειπαν οτι φυσικα δεν θα με καλυπτε η εγγυηση αν ηταν αγορασμενο απο εδω,αφου εφταιγα εγω.

Δημοσ.
Σήμερα ήρθε και το δικό μου από Αμερική. Από αυτό γράφω.

1) Plz τί τσάντα να πάρω??

2) Τα αρνητικά που είδα εγώ και τα επιβεβαιώνω είναι :

α) λίγο βαρύ

β) ζεσταίνεται κάπως από το κάτω μέρος (δεν έχω δει άλλα netbook για να κάνω σύγκριση)

γ) ακούγεται το ανεμιστηράκι όταν λειτουργεί (και λειτουργεί σχεδόν συνεχώς)

δ) σκληρά πλήκτρα touchpad

ε)δεν έχω τρελλαθεί με την ταχύτητά του δηλ. μετά από 2μιση ώρες surfing στο internet ανοίγοντας 2-3 σελίδες ταυτόχρονα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει γρήγορα ,καθυστερεί π.χ. στο scrolling της σελίδας.

Επίσης έχω πρόβλημα με το star office 8 με το οποίο ήρθε φορτωμένο.Δεν ανοίγει κανένα πρόγραμμα.Μου βγάζει το εξής μήνυμα. soffice.BIN has encountered a problem and needs to close.we are sorry for the inconvenience. Γιατί ???

Μπορώ να βάλω όποια office γουστάρω??

απο ποιο μαγαζι το πηρες?και ποσα πληρωσες τελικη τιμη μαζι με εξοδα αποστολης?φορους και δασμους πληρωσες?

Δημοσ.
απο ποιο μαγαζι το πηρες?και ποσα πληρωσες τελικη τιμη μαζι με εξοδα αποστολης?φορους και δασμους πληρωσες?

Το πήρα από amazon αλλά βγαίνει φθηνότερο από ebay. Δεν πλήρωσα τελωνείο και μαζί με μια 2gb μνήμη μου βγήκε στα 380 ευρώ.(πλήρωσα 36 ευρώ για αποστολή από Αμερική που θα μπορούσα να πλήρωνα και λιγότερα αλλά το ασφάλισα για καμιά 120 dollars. Ενώ από ότι είδα από ebay βγαίνει 355 ευρώ με μνήμη και αποστολή.

Παιδιά το samsung nc10 τί λέει ?? Αυτό δεν ζεσταίνεται και δεν ακούγεται το ανεμιστηράκι του????

Πάντως για το msi wind που αναφέρεται εδώ μέσα διάβασα reviews από amazon και όλοι λένε άσχημα πράγματα.

Μήπως έπρεπε να πάρω το samsung???? :(

A!!!! Και τί αναβαθμίσεις να κάνω από το site της Asus??? (πχ. Bios, audio κτλ)

Open office ή τα κλασικά microsoft office να βάλω???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...