tasosvel Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Η Asus θέλοντας να ανανεώσει την γκάμα των netbook της, παρουσίασε το νέο Asus 1000HE. Το νέο μικρό χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Intel Atom N280 (με ταχύτητα διαύλου 667 MHz) αντί του παλαιότερου N270 (533 MHz). Εκτός από τον νέο επεξεργαστή, το 1000ΗΕ διαθέτει οθόνη Backlit LED 10 ιντσών, σκληρό δίσκο 160 GB, ενσωματωμένο Wi-Fi και Bluetooth 2.0. Υπάρχει επίσης ενσωματωμένη web κάμερα.Αυτό που σίγουρα αξίζει να αναφερθεί είναι η εκπληκτική αυτονομία του netbook της Asus, που σύμφωνα με την μαμά εταιρεία αγγίζει τις 9,5 ώρες με μία μόλις φόρτιση! Σε σχέση, λοιπόν, με το προηγούμενο μοντέλο η αυτονομία είναι αυξημένη κατά 2,5 ώρες. Το Asus Eee PC 1000HE αναμένεται να διατεθεί στη τιμή των 399 δολαρίων. Πηγή: xblog.gr Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2009 από dimitris2006
elven Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 9.5 ώρες φαντάζομαι χωρίς να πατήσεις κάποι πλήκτρο,αν πατήσεις γίνονται 3;
21century Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μαλλον οφειλεται στην διαχείριση ενέργειας αλλά και στην χωρητικότητα της μπαταρίας παντα σε θεωρητικούς χρονους, το καλο της υπόθεσης πάντως είναι η τιμή του και μακάρι να το δούμε φθηνά στην χώρα μας..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 9.5 ώρες φαντάζομαι χωρίς να πατήσεις κάποι πλήκτρο,αν πατήσεις γίνονται 3; υποτίθεται 9.5 ώρες με την οθόνη στο 40% brightness, κλειστό wi-fi,bluetooth,webcam και το cpu με κατεβασμένο multiplier δεν θα με χάλαγε πάντως...άσε που το keyboard παίζει να τα σπάει
iced Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Αρχιζουμε σιγα σιγα και μιλαμε για φορητα και οχι εκολα μετακινουμενα οπως παλια. Χαιρομαι πολυ
mohic4n Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Wi-fi, bluetooth, webcam και καποιες αλλες δυνατοτητες απο τη στιγμη που δεν χρησιμοποιουντε καλα κανουν και απενεργοποιουνται, και ουτε με πειραζει και καθολου να πω την αληθεια... Αντε να ξαναγυριζουμε πισω (σε αυτο το τομεα μονο) σιγα-σιγα, γιατι ειχαμε χασει την εννοια του laptop ως εργαλειου δουλειας, μετατρεπωντας το σε desktop replacement...
tasosvel Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Με τα Netbooks έχουμε δεί επιτέλους να ανεβαίνει η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ακόμα και το προηγούμενο μοντέλο της Asus 1000Η έχει αρκετά δυνατή μπαταρία.
caution Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Το 9 ώρες μου φαίνεται πολύ καλό, έστω και ονοματικά. Αλλά και πάλι εγώ αυτό το ψοφίμι τον Atom δεν τον μπορώ
free-s Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Το 9 ώρες μου φαίνεται πολύ καλό, έστω και ονοματικά. Αλλά και πάλι εγώ αυτό το ψοφίμι τον Atom δεν τον μπορώ Οχι και ψοφίμι για netbook ο atom! Kαλός επεξεργαστής τουλάχιστον για σερφάρισμα και εργασίες γραφείου και μη ενεργοβόρος! τι άλλο ήθελες απο ένας επεξεργαστή σε υπερφορητό ? τώρα που το σκέφτομαι καφέ δεν ψήνει , αλλά για χρήση σε καφετέρια είναι,θα παραγγήλεις καφέ!
rallistas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μου φαινεται οτι οσο περιμενω για αγορα μικρου,τοσο τα καλυτερο!
axaiosgr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Και το 1000H πάντως έχει "μαγική" αυτονομία. Βέβαια όσο το περισσότερο τόσο το καλύτερο αλλά νομίζω ότι είμαστε σε καλά επίπεδα ήδη και δεν υπάρχει λόγος κάποιος να περιμένει από την στιγμή που οι υπάρχουσες λύσεις είναι επαρκείς για το μέσο χρήστη.
caution Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Οχι και ψοφίμι για netbook ο atom!Kαλός επεξεργαστής τουλάχιστον για σερφάρισμα και εργασίες γραφείου και μη ενεργοβόρος! τι άλλο ήθελες απο ένας επεξεργαστή σε υπερφορητό ? τώρα που το σκέφτομαι καφέ δεν ψήνει , αλλά για χρήση σε καφετέρια είναι,θα παραγγήλεις καφέ! Πράγματι όχι ψοφίμι, ψοφίμι ολκής Τουλάχιστον για τον τρόπο χρήσης που έχω συνηθίσει (Mozilla με διψήφιο αριθμό tabs, μουσική, word,... ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ) δεν παλεύεται... Το ότι δεν καίει ρεύμα του το αναγνωρίζω αλλά από επεξεργαστική ισχύ βράσε ρύζι
tasosvel Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 @axiosgr Συμφωνώ απόλυτα, το 1000h που ήδη κυκλοφορεί νομίζω δίνει 7 ώρες αυτονομία, Το 1000HE πάντως έχει νέο Atom επεξεργαστή με μεγαλύτερη ταχύτητα διαύλου, δεν ξέρω αν έχει κι άλλη διαφορά.
axaiosgr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Πράγματι όχι ψοφίμι, ψοφίμι ολκής Τουλάχιστον για τον τρόπο χρήσης που έχω συνηθίσει (Mozilla με διψήφιο αριθμό tabs, μουσική, word,... ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ) δεν παλεύεται... Το ότι δεν καίει ρεύμα του το αναγνωρίζω αλλά από επεξεργαστική ισχύ βράσε ρύζι θα διαφωνήσω. Για laptop που το έχεις ως δεύτερο και όχι ως μόνιμο pc είναι επαρκέστατος. Μπορείς να κάνεις μια χάρη στο εαυτό σου και να πετάξεις τον Mozilla:)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα