Προς το περιεχόμενο

Levi's 501

o_magazatoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήρθε ο καιρός,τρύπησαν τα παλιά,θέλω άλλα.

Έχω γυρίσει πάνω από 30 μαγαζιά κάνονοντας αρκετά χλμ,στην Πατησίων και στα πέριξ,πήγα και από πίσω από το Μεταξουργείο (μαϊμουδάδικα),αλλά δεν μπόρεσα να βρω "παλιάς κοπής".

Θέλω το χρώμα να είναι μπλέ κι όχι γκριζωπό,μελανοχίτωνο,ασπρουλιάρικο κλπ.Αν βρω και άπλυτο,ακόμα καλύτερα,αυτό με την κόλλα ακόμη.

Ποιό καλό παιδάκι θα μπορούσε να χαράξει αζιμούθιο για τον παπού;B)

Thnkz.

Δημοσ.
δλδ αν δεν ειναι Λεβις ειναι προβλημα?

Nαι,αλλοιώς δεν θα έκανα topic.

Btw,ένα γρήγορο googling μου έδωσε τις εξής διευθύνσεις:

Λ.Πεντέλης 103 Χαλάνδρι,Έαρος 102 Αγ.Παρασκευή,Ιφιγενείας 73 Ν.Ιωνία,Αγ.Γεωργίου 4 Πλ.Δούρου Χαλάνδρι,Αχαρνών 373 Stern Αγ.Ελευθέριος.

Όταν κλείσω θα κάνω κανα δρομολόγιο...:-)

Δημοσ.

Ηφαίστου 2, μόλις βγεις απο τον ηλεκτρικό αριστερά, δίπλα απ' το Γερμανό, διαφορες αρβύλες και προκολούρια απέξω, Top Man, ανεβαίνεις τα σκαλιά, μη σε γελάσουν οι κορσέδες, τα δισκοπότηρα και οι νεκροκεφαλές, στο βάθος αριστερά έχει ράφια με τζίν.

Δημοσ.
Ηφαίστου 2, μόλις βγεις απο τον ηλεκτρικό αριστερά, δίπλα απ' το Γερμανό, διαφορες αρβύλες και προκολούρια απέξω, Top Man, ανεβαίνεις τα σκαλιά, μη σε γελάσουν οι κορσέδες, τα δισκοπότηρα και οι νεκροκεφαλές, στο βάθος αριστερά έχει ράφια με τζίν.

Κατεβαίνεις.

Δημοσ.

Ε, ο,τι ανεβαίνει, κατεβαίνει και τούμπαλιν, οπότε μικρό το λάθος. Εξ'άλλου ποτέ κανείς δεν θέλει να θυμάται τις καθόδους του.

Δημοσ.

factory στην πειραιως με 40-55ευρω και εχει και ποικιλια περνα να ριξεις μια ματια!εγω εχω παρει απο εκει ενα μαυρο 506 45ευρω!

Δημοσ.
factory στην πειραιως με 40-55ευρω και εχει και ποικιλια περνα να ριξεις μια ματια!εγω εχω παρει απο εκει ενα μαυρο 506 45ευρω!

Έχω πάει πρόσφατα.Δεν έχει τον τύπο που θέλω.Δηλαδή έχει αλλά πρέπει ν' αδυνατίσω για να χωράω (μπύρες γαρ) και δεν προβλέπεται παραγγελία γι αυτά τα προϊστορικά κομμάτια.:fear:

Δημοσ.

Το καλοκαιρι που μας περασε ημουν USA για λιγες ημερες.Με τρεχανε σε κατι mall οπου και ειδα(και αγορασα) ενα ωραιο Levis 505 regular fit.Ανετο παντελονι,ωραια γραμμη,θα το φοραω μεχρι λιωσιματος...

Τιμη: 30$ (με την ισοτιμια του καλοκαιριου οριακα κατω απο τα 20€).Σαν μ@λ@κ@ς πηρα μονο 1........

Δημοσ.
Το καλοκαιρι που μας περασε ημουν USA για λιγες ημερες.Με τρεχανε σε κατι mall οπου και ειδα(και αγορασα) ενα ωραιο Levis 505 regular fit.Ανετο παντελονι,ωραια γραμμη,θα το φοραω μεχρι λιωσιματος...

Τιμη: 30$ (με την ισοτιμια του καλοκαιριου οριακα κατω απο τα 20€).Σαν μ@λ@κ@ς πηρα μονο 1........

Ψάχνω και γω να βρω κάποιο στην Αμερική,να μου φέρει καμια δεκαριά να φοράω μέχρι να ψοφήσω.Ξέρεις,αυτά με την κόλλα πάνω τους.

Πήγα τελικά στο Μοναστηράκι στην υπόγα και πήρα ένα αν και δεν ήταν αυτό που ήθελα,μόνο και μόνο να γλυτώσω την κρεββατομουρμούρα,γιατί μούταξε η συμβία άμα βγάλω αυτό που φοράω να το κόψει με το ψαλίδι.Έλυωσε πια πάνω μου...

Πήρα,αλλά να φυλάγομαι και να το βαστάω άμα περνάω στη λαϊκή δίπλα από πάγκο με μπανάνες,γιατί θε με ξεβρακώσει.:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...