Προς το περιεχόμενο

Ελάσματα για στερέωση σκληρού!!!!

_Drakos_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες. Εχθές πήρα έναν σκληρό για το παλιό μου PC κι έχω το εξής πρόβλημα. Δεν έχω ιδέα τι σκ@τ@ κουτί είναι, αλλά έχει εσωτερικά ένα σημείο που στερεόνονται οι σκληροί συρταρωτά. Για να συρταρώσουν όμως, πρέπει πρώτα να βιδώσω 2 ελάσματα αριστερά και δεξιά του σκληρού. Ελάσματα τέτοια δεν έχω, και στο πλαίσιο δεν βρήκα:rolleyes: Έχει κανέναν καμία ιδέα για το πως θα στερεώσω τον σκληρό στο κουτί:fear:

Δημοσ.

Οταν το πηρες λογικα θα ειχε μεσα κι αλλα τετοια ελασματα

Το πλαισιο με τα κουτια του ειχε πολλα μεσα

Αν δε βρεις προσπαθησε να το στερεωσεις με βιδες

Δημοσ.
Οταν το πηρες λογικα θα ειχε μεσα κι αλλα τετοια ελασματα

Το πλαισιο με τα κουτια του ειχε πολλα μεσα

Αν δε βρεις προσπαθησε να το στερεωσεις με βιδες

Λογικά θα είχε αλλά παίζει να χάθηκαν στην μετακόμηση από Κρήτη αθήνα:rolleyes: Υπάρχει έστω κάποιο μικρό case που να βάλω τον σκλιρό μέσα και να τον βιδώσω μετά σε μία από τις θέσεις για DVD?:P

Δημοσ.

συνηθως δεν θελουν βιδωμα τα ελασματα αυτα...απλα θηλακωνουν στις τρυπες που εχει για τις βιδες που εχει ο σκληρος και μετα πανε συρταρωτα στις θεσεις τους. αν δεν σου εχουν δωσει αλλα...προσπαθησε μηπως βρεις απο κανα αλλο μαγαζι στη γειτονια σου που ειναι πιθανο να του εχουν ξεμεινει..δοκιμασε απο eshop κτλ.

-----Προστέθηκε 4/2/2009 στις 10 : 24 : 22-----

Λογικά θα είχε αλλά παίζει να χάθηκαν στην μετακόμηση από Κρήτη αθήνα:rolleyes: Υπάρχει έστω κάποιο μικρό case που να βάλω τον σκλιρό μέσα και να τον βιδώσω μετά σε μία από τις θέσεις για DVD?:P

κατι τετοιο εχω δει να υπαρχει σαν αξεσουαρ σε θηκες για εξωτερικο CD-DVD..εβαζαν τετοιους μετατροπεις μεσα στη θηκη σε περιπτωση που ηθελες αντι για CD-DVD να βαλεις σκληρο δισκο που ειναι πιο μικρος. ισως βρεις καπως ετσι.

Δημοσ.

Μόνο σε κατάστημα με μεταχειρισμένα θα τα βρεις.Adapters γιά να βάλεις σκληρό σε θέση 5.25'' υπάρχουν.

Δημοσ.

Λοιπόν, τα βρήκα. Ηθικό δίδαγμα. Όταν σας λέει κάποιο πωλητής, ότι κάποιο εξάρτημα δεν υπάρχει, να πηγαίνεται να ρωτάτε στο σέρβις. Είχαν άπειρα:rolleyes:

Δημοσ.
Λοιπόν, τα βρήκα. Ηθικό δίδαγμα. Όταν σας λέει κάποιο πωλητής, ότι κάποιο εξάρτημα δεν υπάρχει, να πηγαίνεται να ρωτάτε στο σέρβις. Είχαν άπειρα:rolleyes:

Πες μας που ακριβώς τα βρήκες,μπορεί να τα χρειαστούν και άλλοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...