dkangel000039 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 γεια σε ολους:-D μολις εγινα κατοχος ενος σετ ηλεκτρονικων νταμς (μιας κ στη πολυκατοικια που ζω μενουν 600 οικογενειες) συγκεκριμενα αυτων http://www.thomann.de/gr/millenium_mps400_edrum_set_bundle.htm απο οτι βλεπω εχουν εισοδο usb, γνωριζουμε αν υπαρχει καποιο προγραμμα πχ αντιστοιχο του guitar rig που να εισαγει ηχους-παραμορφωσεις, να ηχογραφει κτλ?? βασικα μπορει η εισοδος usb να ειναι κ ακυρη! δηλαδη να χρησιμευει για κατι αλλο! ιδεα δεν εχω για αυτο ρωταω:-D:-D
ge0rge007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Να το χαρείς το σετάκι σου φίλε Το set έχει απο μόνο του έχει διάφορους ήχους ανάλογα με την ρύθμιση... Αν θές κυριολεκτική παραμόρφωση δηλαδή διάφορα εφέ ναι τότε είναι θέμα προγγράματος... Λοιπόν τώρα είναι πολλά.... εγώ έχω δοκιμάσει το Acoustica Mixcraft και τώρα είμαι με audacity.Και τα 2 είναι πολύ απλά και το audacity είναι και δωρεάν...Τώρα αν το usb δεν είναι για να το συνδέσεις με τον υπολογιστή βγάλε αν θές μια φωτογραφία με το πίσω μέρος του Sound Module και στείλε την για να δούμε πως μπορείς να ηχογραφήσεις!
dkangel000039 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Να το χαρείς το σετάκι σου φίλεΤο set έχει απο μόνο του έχει διάφορους ήχους ανάλογα με την ρύθμιση... Αν θές κυριολεκτική παραμόρφωση δηλαδή διάφορα εφέ ναι τότε είναι θέμα προγγράματος... Λοιπόν τώρα είναι πολλά.... εγώ έχω δοκιμάσει το Acoustica Mixcraft και τώρα είμαι με audacity.Και τα 2 είναι πολύ απλά και το audacity είναι και δωρεάν...Τώρα αν το usb δεν είναι για να το συνδέσεις με τον υπολογιστή βγάλε αν θές μια φωτογραφία με το πίσω μέρος του Sound Module και στείλε την για να δούμε πως μπορείς να ηχογραφήσεις! ευχαριστω για την απαντηση η φωτο ειναι απο τα πλαγια της κεφαλης οχι απο πισω το πρωι θα παω να παρω ενα usb 2 μετρα για να φτανει μεχρι το pc να τα συνδεσω να δω τι παιζει...παντως λογικα για συνδεση με pc θα ειναι η usb θυρα. αυτο που με νοιαζει κυριως αν μπορω να ηχογραφησω αν οχι πχ με cubase με καποιο αλλο ,το audacity το εχω, το αλλο που λες θα ψαξω να το βρω και αυριο που θα παρω καλωδιακι πιστευω να καταφερω κατι:-D
elvisjedi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 απο το usb δεν νομιζω να ηχογραφεις στο pc. Hχογραφηση μπορεις να κανεις είτε μεσω audio out το οποιο συνδεεις στην καρτα ηχου σου ή μεσω midi καλωδιου χρεισιμοποιωντας προγραμα στυλ cubase (βασικα αν γραψεις μεσω midi -χρησιμοποιωντασ ουσιαστικα τα ντραμς ως κοντρολερ- μπορεις μετα να αντικαταστησεις ολους τους ηχους)
nikoskon Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 απο το usb δεν νομιζω να ηχογραφεις στο pc. Hχογραφηση μπορεις να κανεις είτε μεσω audio out το οποιο συνδεεις στην καρτα ηχου σου ή μεσω midi καλωδιου χρεισιμοποιωντας προγραμα στυλ cubase (βασικα αν γραψεις μεσω midi -χρησιμοποιωντασ ουσιαστικα τα ντραμς ως κοντρολερ- μπορεις μετα να αντικαταστησεις ολους τους ηχους) Μπορεί αντί για midi σύνδεση να έχει μόνο usb σύνδεση και να το βλέπει κανονικά το Cubase.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.