Φύλακας Άγγελος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα! Είμαι 14χρονών και έχω αναλάβει την γιορτή της αποφοίτησης απ' το γυμνάσιο. Οργανώνω ανοιχτό μουσικό πρόγραμμα το οποίο θα παρουσιαστεί φυσικά ζωντανά και θα συμμετέχω! Πείτε μου τραγούδια που θα θέλατε να ακούσετε σε μια συναυλία-σκοπός είναι η ποικιλία ειδών!!! ευχαριστώ...
marantonis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Ροδες-Δεν ειναι αργα Τζιμης Πανουσης-Νεοελληνας Ημισκουμπρια-Παφα πουφα το τσιγαρο Και το Ε ντε λα μαγκε ντε βοτανικ
teo64x Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Αν ο σκοπός είναι η ποικιλία ειδών, όσοι έρθουν θα φύγουν με φοβερό πονοκέφαλο.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Ποικιλια ειδων (???) Ποια απο ολα τα ειδη εξαιρουνται ?
ge0rge007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Ααααααχχχχχχχ τι μου θυμίζεις ρε φίλε! Εγώ σε τέτοια εκδήλωση θα ήθελα μερικές άκυρες αλλαγές τύπου πυξ λαξ - rihanna (όχι συνέχεια σπάνε νεύρα αλλά 1-2 φορές θα είναι ευχάριστες).Πιστεύω γενικά ότι καλό θα είναι να αρχίσεις με RNB και γενικά ποιό "ανεβαστικά""κομάτια και να το αλλάξεις μετά σε πιο χαλαρά ροκάκια... Κάπως έτσι!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Whait, what ? Τι "ανεβαστηκες" αηδιες και χαλαρα ροκακια μιλας ωρε. Ανθρωπε εμενα ακου. Βαλε τιποτα καφριλες να γινει χαμος στο pit (!!!)
ge0rge007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 χχαχαχαχαχαχα!Φαντάζεσε να καταλήξει κάπως έτσι??? Και να λένε όλοι ΓΑΜΑΤΑ ήταν!!:-D:-D
EliasKir Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Ξυλινα σπαθια - Λιωμενο παγωτο LOOOOOOOOOOOOOL
eSATA Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 το nick σου τυχαιο η σου αρεσουν οι active member; ωραια θα ηταν να εβαζες και το ομωνυμο του nick σου τραγουδι παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.