Settler Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας, ενδιαφέρομαι να αγοράσω πολυμηχάνημα. Έχω δεί ότι έχουν βγει και κάποια με τροφοδοσία σελίδων από έξω. Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να κάνω απευθείας pdf έγγραφα που θα έχω στην τροφοδοσία χαρτιού. Αν ναι ξέρετε με ποιο μοντέλο γίνεται και αν έχετε ανάλογες εμπειρίες. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Γενικά, σαν λειτουργία, να σκανάρεις και να σου τα κάνει κατευθείαν pdf την έχουν και φθηνά μοντέλα όπως το Canon MP210 μου. Αν τώρα ο αυτόματος τροφοδότης λειτουργεί και για σκανάρισμα (και όχι αποκλειστικά για γρήγορη φωτοτυπία), τότε λογικά θα μπορείς να κάνεις pdf έτσι. Δυστυχώς δεν είχα ποτέ πολυμηχάνημαμε τροφοδότη και δεν μπορώ να σου πω παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Settler Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Κάποιος με εμπειρία με τροφοδότη σελίδων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.