Προς το περιεχόμενο

LG KU990 Viewty

sotsiroa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους και ολες,

στο συγκεκριμένο κινητο Lg Ku990 Viewty , μπορείτε να περάσετε ελληνικά γράμματα ,με την χρήση του stylus ?

όταν πήγα στο εμπορικό κατάστημα και το τσέκαρα , είδα ότι δεν αναγνώριζε τα Ελληνικά , και τα γυρνούσε σε Αγγλικά.

οι υπάλληλοι δεν μπόρεσαν να με βοηθήσουν διότι δεν γνώριζαν αυτή την λεπτομέρεια.

πιστεύω να με καταλάβατε. επαναλαμβάνω λοιπόν.

μιλάω για την λειτουργία , περνάμε λέξεις με ελληνικά γράμματα , γραφικά με το stylus , και το κινητό τα καταλαβαίνει και τα αποθηκεύει ως ελληνικά γράμματα .δεν γνωρίζω πως ακριβώς λέγεται αυτή η λειτουργία για να μη σας κουράζω .

Και κάτι άλλο ,

κατά την εισαγωγή ονομάτων στον τηλεφωνικό κατάλογο , υπάρχει χώρος εισαγωγής διευθύνσεων κατοικίας, email , ημερομηνίας γέννησης κ.α , δηλαδή αναλυτικός τηλεφωνικός κατάλογος ?

Εάν μπορείτε να με βοηθήσετε , θα σας ήμουν υπόχρεος .

Δημοσ.

φίλε μου μπορείς να γράψεις με ελληνικά γράμματα κανονικά και στις επαφές έχεις αυτές τις πρόσθετες λεπτομέρειες που θέλεις(υπάρχει χώρος εισαγωγής διευθύνσεων κατοικίας, email , ημερομηνίας γέννησης)!μάλλον θα έπεσες σε κινητό με αγγλικό ρομ,όχι ελληνικό!

Δημοσ.

ilion198, ο sotsiroa μιλάει για εισαγωγή γράφοντας τα γράμματα των λέξεων με τη γραφίδα, δηλαδή κάτι τέτοιο:

stylus31.png

Φυσικά και δεν μπορεί, η συγκεκριμένη λειτουργία γίνεται μόνο στην αγγλική γλώσσα. Για εισαγωγή ελληνικού κειμένου έχεις τις εξής εναλλακτικές:

α) εικονικού πληκτρολογίου κινητού (δηλαδή 12 πλήκτρα):

lgku990ss21xr9.jpg

και β) εικονικό πλήρες QWERTY ελληνικό πληκτρολόγιο:

lgku990ss22am6.jpg

Γενικά πάντως η γραφίδα άχρηστη είναι στο Viewty. Αφ' ενός μπορείς να κάνεις τα πάντα με τα δάχτυλα, αφ' ετέρου είναι δύσχρηστη.

Στον τηλεφωνικό κατάλογο αποθηκεύεις ό,τι θέλεις, μοναδική έλλειψη (σε σχέση π.χ. με τα Sony Ericsson) είναι η εισαγωγή ημερομηνίας γέννησης σε κάποια επαφή. Αλλά διαφορετικά τηλέφωνα, e-mail, διευθύνσεις, κτλ. μπορείς να βάλεις.

Αν πάντως έχεις συνηθίσει στην ευκολία διαχείρησης μέσω MyPhoneExplorer π.χ., θα σε ξενίσει πάρα πολύ το LG PC Suite.

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον konnak, αυτά με τις επαφές γίνονται χαλαρά, η αναγνώριση γραφής υποστηρίζεται μόνο για τα αγγλικά (αλλά ειδικά το viewty έχει πολλούς τρόπους εισαγωγής κειμένου).

Δημοσ.

να σας πω την αλήθεια , δεν περίμενα τόσο άμεση απάντηση .

με έχετε καλύψει πλήρως στις απορίες μου .

σε συνέχεια όμως , να ρωτήσω και κάτι ακόμα ,

το qwerty πληκτρολόγιο βγαίνει και στα ελληνικά ? γιατί εκεί που το είδα δεν το πρόσεξα .Σήμερα το πρωί έψαξα και βρήκα το τηλέφωνο του support line της LG , τους έθεσα το θέμα των Ελληνικών γραμμάτων και με παρέπεμψαν στο service όπου ένας κύριος μου είπε ότι δεν περνάνε γραφικά τα γράμματα μέσα στο κινητό , αλλά και ότι το qwerty πληκτρολόγιο δεν βγαίνει στα Ελληνικά . Υπάρχει όμως και η υποψία να μη γνώριζε και τόσο καλά το θέμα ο μάγκας που με μιλούσε στο τηλέφωνο .

εάν τελικά εσείς που δουλεύεται το συγκεκριμένο κινητό ,το qwerty πληκτρολόγιο είναι και στα Ελληνικά ,τότε είμαι κατά 50% ΟΚ με την συγκεκριμένη χρήση , απλά δεν θα μπορώ να χρησιμοποιώ την γραφίδα για να σχεδιάζω τα γράμματα στα ελληνικά .

Κύριοι σας Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Δημοσ.

Οι χαρακτήρες που εμφανίζονται στα πλήκτρα του QWERTY πληκτρολογίου αλλάζουν ανάλογα με την γλώσσα εισαγωγής που έχεις επιλεγμένη. Δες την παραπάνω εικόνα που έχω παραθέσει για να καταλάβεις πως θα εμφανίζεται τα πλήκτρα αν έχεις γλώσσα εισαγωγής τα ελληνικά.

Ό,τι άλλο σε απασχολεί, ρώτα. Κάποια στιγμή είχα γράψει και ένα πιο αναλυτικό post, αν θες ρίξε μια ματιά και εκεί.

Δημοσ.

είσαι καταπληκτικός .

οι εικόνες που μου λες σε προηγούμενη αναφορά σου στα α) και β) δεν μου εμφανίζονται , και για αυτό τον λόγο έγραψα τα αμέσως προηγούμενα .

είδα και το post που έχεις γράψει , μπράβο είναι πολύ καλό , και όλα μαζί με έχουν βοηθήσει αφάνταστα .

Νομίζω ότι θα το αγοράσω .

Μόλις θα έχω νέα από την χρήση του κίνητου θα σας ενημερώσω .

Σε ευχαριστώ πολύ .

Δημοσ.

Αγαπητέ μου Konnak ,

μερικές ερωτήσεις ακόμα , γιατί άκρη δεν έχω βρει ,

α. η γραφίδα (stylus) που υπάρχει στο κινητό είναι ενσωματωμένη σε σημείο πάνω στο κινητό ή θα το έχω χώρια ? .

β. το ραδιόφωνο ακούγεται με τα ακουστικά μόνο ή υπάρχει η δυνατότητα μέσω του ηχείου του κινητού αλλά ακόμη και με σύνδεση με εξωτερικά ηχεία .

για φαντάσου ακόμα έχω απορίες, αλλά έτσι πρέπει νομίζω μέχρι να καταλήξω στην οποιαδήποτε αγορά.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

α. Η γραφίδα δεν έχει κάποια θέση στο κινητό, πρέπει να την έχεις χώρια. Ένα κορδονάκι έχει μόνο να την δέσεις σαν... διακοσμητικό πάνω σε ένα σημείο του κινητού.

β. Το ραδιόφωνο απαιτεί να συνδέσεις το handsfree για να το χρησιμοποιήσεις ως κεραία. Δυστυχώς, ακόμα και με το handsfree συνδεδεμένο δεν μπορείς να ακούσεις ραδιόφωνο από το μεγάφωνο του τηλεφώνου. Δεν γνωρίζω τι γίνεται στην περίπτωση που έχεις εξωτερικά ηχεία γιατί δεν έχω για να το δοκιμάσω :-(.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αγαπητέ Konnak,

πριν από μία εβδομάδα προμηθεύτηκα τελικά το LG KU990 .

Προς το παρόν είμαι ευχαριστημένος ,

στο άμεσο μέλλον θα σας γράψω κάποια πράματα περισσότερα , με κάποιες μαλλον ερωτήσεις απορίες που θα έχω .

Ευχαριστώ .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...