soiramk Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδιά τις τελευταίες μέρες έχω το εξής πρόβλημα. Ειδικά τις απογευματινές-βραδυνές ώρες ενώ δε κόβεται το internet(λαμπάκι κανονικά στο router), δε μπορώ να ανοίξω καμία σελίδα κ το MSN με πετάει. Επίσης όταν συμβαίνει αυτό δε μπορώ να μπω καν στο web interface του router(δεν ανοίγει τη σελίδα). Το πρόβλημα λύνεται μόνο με restart του router, αλλά μετά απο λίγο πάλι τα ίδια. Όταν κάνω diagnose παίρνω το παρακάτω μήνυμα: Περιοχή Αγ. Παρασκευή Κάποια λύση?
MrTryANalyzer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Περιπου μια απο τα ιδια και Ανω Χαλάνδρι ... για τα κλάματα ..
athns Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Έχεις βάλει primary(προτιμώμενο) DNS το 194.219.227.2 ?? Αυτός νομίζω είναι της forthnet.Επίσης ποιό router έχεις?
soiramk Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Το 194.219.227.2 το έχω Alternate. Έχω ένα της Philips που έδινε ο ΟΤΕ, λόγω wifi που θέλω για το κινητό μου. Το pc το έχω συνδεδεμένο με ethernet.
athns Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Κάνε ενα search για τους dns της forthnet.Νομίζω πως πρέπει να το βάλεις primary!
cmelegos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 παιδιά έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Η φορθνετ μου είπε για κάθε υπολογιστη που είναι στο σπίτι να βάλω τους dns που επίσης είναι ανάποδα από από αυτούς που έχει πάρει ο ρουτερ. ο ρουτερ είναι ασους. συγχρονιζω στα 1024 ¨(
poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 οποιον και να βαλεις πρωτο το ιδιο ειναι ειτε 194.219.227.2 ειτε 194.219.227.1 ειτε 193.92.150.3β.για να μην μπαινει στο interface toy router μαλλον δεν φτεει η συνδεση αλλα κατι ειτε στο pc ειτε ρουτερ ειτε drivers ειτε καρτα δικτυου.δεν νοειται να μην μπαινει στο ρουτερ διοτι η ip του ρουτερ δεν ειναι στο internet αλλα ειναι σε απευθειας συνδεση.οποτε αμα δεν βλεπει τον ρουτερ καν πως να δει ιντερνετ?
soiramk Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 οποιον και να βαλεις πρωτο το ιδιο ειναι ειτε 194.219.227.2 ειτε 194.219.227.1 ειτε 193.92.150.3β.για να μην μπαινει στο interface toy router μαλλον δεν φτεει η συνδεση αλλα κατι ειτε στο pc ειτε ρουτερ ειτε drivers ειτε καρτα δικτυου.δεν νοειται να μην μπαινει στο ρουτερ διοτι η ip του ρουτερ δεν ειναι στο internet αλλα ειναι σε απευθειας συνδεση.οποτε αμα δεν βλεπει τον ρουτερ καν πως να δει ιντερνετ? Τις τελευταίες μέρες δε μου το έχει ξανακάνει. Μάλλον ήταν/είναι κάτι απο 4net. Πάντως όταν το έκανε("χάσιμο" σελίδων κ δε μπορούσα να μπω στο interface του router), μετά το restart έφτιαχναν κ τα δύο!
poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 για αυτο λεο μηπως ηταν κατι με το ρουτερ.γιατι ασχετα με την forthnet οτι και να γινει πρεπει να μπορεις να μπαινεις στο μενου του ρουτερ και για να μην μπορεις δεν φταιει η forthnet.η ip τοθ ρουτερ ειναι στο τοπικο δικτυο οχι στο ιντερνετ.
soiramk Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 για αυτο λεο μηπως ηταν κατι με το ρουτερ.γιατι ασχετα με την forthnet οτι και να γινει πρεπει να μπορεις να μπαινεις στο μενου του ρουτερ και για να μην μπορεις δεν φταιει η forthnet.η ip τοθ ρουτερ ειναι στο τοπικο δικτυο οχι στο ιντερνετ. Ναι το κατάλαβα αυτό που είπες, αλλά άμα ήταν κάτι του router πως έφτιαξε μόνο του(ελπίζω να μην ξανασυμβεί)! Εγώ δεν πείραξα-άλλαξα κάτι...
poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 απο την αλλη οτι και να παθει το ιντερνετ εσυ πρεπει να μπενεις στο μενου του ρουτερ.σαν αμαξι.και να μην περνει μπροστα η μηχανη δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να ανοιεις την κλειδαρια και να μπεις μεσα..
soiramk Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Σωστό κ αυτό. Αφού η ip του ρούτερ δεν έχει να κάνει με DNS. Εσύ λοιπόν τι πιστεύεις οτι ήταν? Τι να κοιτάξω κ πως?
poulinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 δοκιμη θα εκανα με αλλο ρουτερ η με πιο νεο firmware η να ξανασεταρω τον ρουτερ η να περασω αλλους drivers στην καρτα δικτυου η να συνδεθω με καλωδιο η να δοκιμασω σε αλλο Pc.px την ωρα που δεν μπαινει το ενα pc μπορει καποιο αλλο να μπει?
SomethingGR Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Φιλε μου και εγω το επαθα στα καλλα καθουμενα προ καιρου και επρεπε να κανω restart στο router και να ξαναπερασω ολλες τις ρυθμησεις παλι. Δεν ξερω τι γινεται αλλα αυτο τον καιρο το internet εχει παλαβωσει. Πληροφοριακα εχω Forthnet 2play.
poulinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 τι εννοεις εχει παλαβωσει.το να χαθουν οι ρυθμισεις μπορει να ειναι οτιδηποτε η να φαει καποιο κοληαμ το ιντερνετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.