Προς το περιεχόμενο

Forthnet 2play - DNS?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά τις τελευταίες μέρες έχω το εξής πρόβλημα. Ειδικά τις απογευματινές-βραδυνές ώρες ενώ δε κόβεται το internet(λαμπάκι κανονικά στο router), δε μπορώ να ανοίξω καμία σελίδα κ το MSN με πετάει. Επίσης όταν συμβαίνει αυτό δε μπορώ να μπω καν στο web interface του router(δεν ανοίγει τη σελίδα). Το πρόβλημα λύνεται μόνο με restart του router, αλλά μετά απο λίγο πάλι τα ίδια. Όταν κάνω diagnose παίρνω το παρακάτω μήνυμα:

dnskv7.jpg

Περιοχή Αγ. Παρασκευή

Κάποια λύση?

Δημοσ.

Το 194.219.227.2 το έχω Alternate. Έχω ένα της Philips που έδινε ο ΟΤΕ, λόγω wifi που θέλω για το κινητό μου. Το pc το έχω συνδεδεμένο με ethernet.

dsc00011wo3.jpg

Δημοσ.

παιδιά έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα.

Η φορθνετ μου είπε για κάθε υπολογιστη που είναι στο σπίτι να βάλω τους dns που επίσης είναι ανάποδα από από αυτούς που έχει πάρει ο ρουτερ. ο ρουτερ είναι ασους.

συγχρονιζω στα 1024 ¨(

Δημοσ.

οποιον και να βαλεις πρωτο το ιδιο ειναι ειτε 194.219.227.2 ειτε 194.219.227.1 ειτε 193.92.150.3β.για να μην μπαινει στο interface toy router μαλλον δεν φτεει η συνδεση αλλα κατι ειτε στο pc ειτε ρουτερ ειτε drivers ειτε καρτα δικτυου.δεν νοειται να μην μπαινει στο ρουτερ διοτι η ip του ρουτερ δεν ειναι στο internet αλλα ειναι σε απευθειας συνδεση.οποτε αμα δεν βλεπει τον ρουτερ καν πως να δει ιντερνετ?

Δημοσ.
οποιον και να βαλεις πρωτο το ιδιο ειναι ειτε 194.219.227.2 ειτε 194.219.227.1 ειτε 193.92.150.3β.για να μην μπαινει στο interface toy router μαλλον δεν φτεει η συνδεση αλλα κατι ειτε στο pc ειτε ρουτερ ειτε drivers ειτε καρτα δικτυου.δεν νοειται να μην μπαινει στο ρουτερ διοτι η ip του ρουτερ δεν ειναι στο internet αλλα ειναι σε απευθειας συνδεση.οποτε αμα δεν βλεπει τον ρουτερ καν πως να δει ιντερνετ?

Τις τελευταίες μέρες δε μου το έχει ξανακάνει. Μάλλον ήταν/είναι κάτι απο 4net. Πάντως όταν το έκανε("χάσιμο" σελίδων κ δε μπορούσα να μπω στο interface του router), μετά το restart έφτιαχναν κ τα δύο!

Δημοσ.

για αυτο λεο μηπως ηταν κατι με το ρουτερ.γιατι ασχετα με την forthnet οτι και να γινει πρεπει να μπορεις να μπαινεις στο μενου του ρουτερ και για να μην μπορεις δεν φταιει η forthnet.η ip τοθ ρουτερ ειναι στο τοπικο δικτυο οχι στο ιντερνετ.

Δημοσ.
για αυτο λεο μηπως ηταν κατι με το ρουτερ.γιατι ασχετα με την forthnet οτι και να γινει πρεπει να μπορεις να μπαινεις στο μενου του ρουτερ και για να μην μπορεις δεν φταιει η forthnet.η ip τοθ ρουτερ ειναι στο τοπικο δικτυο οχι στο ιντερνετ.

Ναι το κατάλαβα αυτό που είπες, αλλά άμα ήταν κάτι του router πως έφτιαξε μόνο του(ελπίζω να μην ξανασυμβεί)! Εγώ δεν πείραξα-άλλαξα κάτι...:rolleyes:

Δημοσ.

απο την αλλη οτι και να παθει το ιντερνετ εσυ πρεπει να μπενεις στο μενου του ρουτερ.σαν αμαξι.και να μην περνει μπροστα η μηχανη δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να ανοιεις την κλειδαρια και να μπεις μεσα..

Δημοσ.

Σωστό κ αυτό. Αφού η ip του ρούτερ δεν έχει να κάνει με DNS. Εσύ λοιπόν τι πιστεύεις οτι ήταν? Τι να κοιτάξω κ πως?

Δημοσ.

δοκιμη θα εκανα με αλλο ρουτερ η με πιο νεο firmware η να ξανασεταρω τον ρουτερ η να περασω αλλους drivers στην καρτα δικτυου η να συνδεθω με καλωδιο η να δοκιμασω σε αλλο Pc.px την ωρα που δεν μπαινει το ενα pc μπορει καποιο αλλο να μπει?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φιλε μου και εγω το επαθα στα καλλα καθουμενα προ καιρου και επρεπε να κανω restart στο router και να ξαναπερασω ολλες τις ρυθμησεις παλι. Δεν ξερω τι γινεται αλλα αυτο τον καιρο το internet εχει παλαβωσει. Πληροφοριακα εχω Forthnet 2play.

Δημοσ.

τι εννοεις εχει παλαβωσει.το να χαθουν οι ρυθμισεις μπορει να ειναι οτιδηποτε η να φαει καποιο κοληαμ το ιντερνετ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...