Προς το περιεχόμενο

οθονη 24''...σας ακουω

perix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
LG W2361V που είναι αρκετά κάτω από την τιμή που αναφέρεις με μόνο μειονέκτημα ότι δεν έχει ηχεία!

Όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις τα καλύπτει!

μειονέκτημα σε σχέση με την Dell ή γενικά?

• Απαντ. 761
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

λοιπόν παιδιά, στήσαμε και την Dell Ultrasharp U2410f και μετα την Dell Ultrasharp 3008wfp, h 24άρα, αν δεν είχε μικρότερο μέγεθος, της έριχνε λιγάκι στα αυτία της 30άρας, όσον αφορά το μάυρο και γενικά είχε πολύ πιο ευέλικτες ρυθμίσεις.

ΚΑΤΙ ΒΑΣΙΚΟ: θέλουν σωστή ρύθμιση, σίγουρα καλιμπράρισμα για όποιον μπορεί, εγώ προς το παρόν δεν έχω τρόπο πέρα απο τα μάτια μου.

Παρόλα αυτά το 30άρι το έστησα αρκετά καλά.. έχω λιγο ακόμα υποψία οτι τού χω δώσει 2 κλικ κόκκινο παραπάνω αλλά θα το ψάξω καλύτερα.

το 24άρι το οποίο δεν το κράτησα εγώ, απλά το βάλαμε, το δοκιμάσαμε και desktop, και στο Eve Online (όπως και το 30άρι -το οποίο είναι έρωτας στο EVE :D).

κάτι που μου έκανε θετική εντύπωση στο 24άρι σε σύγκριση με το 30, είναι οτι είχε πραγματικά ποιό έντονο μάυρο..(μικρές διαφορές όμως, όχι τίποτε συνταρακτικό)

ευκρίνεια άψογη, πολλά και ενδιαφέροντα screen modes.

Και απο κατασκεύη.. ειδικά το μικρό, πραγματικά μόλις κουμπώσεις τον βραχίονα, γίνεται ένα μονοκόματο και σταθερότατο εργαλείο (μη ξεχνάτε οτι το 24άρι μπορεί και να γυρίσει κάθετα!)

επανέρχομαι.. θέλει σωστό ρύθμισμα, αλλιώς δεν βγάζει τον καλύτερο εαυτό του κανένα απο τα δύο μόνιτορ.

Μπράβο στην Dell... αυτά είναι επαγγελματικά εργαλεία και όχι περίπου.

• Super Moderators
Δημοσ.

2η φορά που βλέπω το Tresh, you are going to pay for this...

λογικά την παρασκευή θα την παραγγείλω, δεν βιάζομαι...άσε που παίζει να παραγγείλω και την 22αρα μαζί...

Δημοσ.

ThReSh δεν γνωρίζω πως συγκρίνεται η LG W2361V με την Dell που αναφέρεται στα post. Μπορώ όμως να πώ ότι η οθόνη είναι εξαιρετική, με πολύ καλά χαρακτηριστικά για FullHD και με τη γνωστή 0pixels εγγύηση 3 ετών σε δελεαστική τιμή. Ο επαγγελματίας μάλλον θα πρέπει να στραφεί σε οθόνη με υψηλότερη τιμή, αλλά μιλώ για τον επαγγελματία γραφίστα, φωτογράφο κλπ. Για όλα τα υπόλοιπα είναι επαρκέστατη!

Δημοσ.

Η φωτο δεν λεει και πολλα, ειναι τραβηγμενη απο κινητο.

Αυτο που διαφερει ξεκαθαρα απο οθονη σε οθονη ειναι το νερο. να υπενθυμισω οτι ειναι ακαλιμπραριστες και οι δυο

post-18998-12906302338_thumb.jpg

Δημοσ.
Αυτο που διαφερει ξεκαθαρα απο οθονη σε οθονη ειναι το νερο.

...που φυσικά στην δεξιά οθόνη απεικονίζεται πιο ζωντανά και με περισσότερη λεπτομέρεια. Και που αν διακρίνω καλά είναι η LG... :whistle:

• Super Moderators
Δημοσ.
ThReSh δεν γνωρίζω πως συγκρίνεται η LG W2361V με την Dell που αναφέρεται στα post. Μπορώ όμως να πώ ότι η οθόνη είναι εξαιρετική, με πολύ καλά χαρακτηριστικά για FullHD και με τη γνωστή 0pixels εγγύηση 3 ετών σε δελεαστική τιμή. Ο επαγγελματίας μάλλον θα πρέπει να στραφεί σε οθόνη με υψηλότερη τιμή, αλλά μιλώ για τον επαγγελματία γραφίστα, φωτογράφο κλπ. Για όλα τα υπόλοιπα είναι επαρκέστατη!

μόνο και μόνο που έχει 1920χ1080 και όχι χ1200 μου φτάνει για να μην την αγοράσω και να μην την προτείνω σε κάποιον :-(

Δημοσ.

Στη φωτο ναι, τωρα που εκανα συγκριση για κανα λεπτο η πιστοτητα των χρωματων στην Dell ειναι πολυ καλυτερη.

Το νερο ειναι σχεδον ιδιο με την Dell να ειναι λιγο πιο μουντο. Εχει να κανει καθαρα με calibration.

To ματι μου δεν ειναι εμπειρο, αλλα σε 3-4 ατομα στην εταιρια που εχω δειξει ακριβως το ιδιο πραγμα οπως η φωτο τους αρεσει πιο πολυ η εικονα της Dell, αυτο ελειπε μαλιστα.

Δημοσ.

Eχω αρχίσει και αμφισβητώ έντονα την χρησιμότητα των +350€ που ζητά η dell για τις απαιτήσεις μου. Εγώ απλά θέλω μια ξεκούραστη οθόνη με ευανάγνωστο κειμενο....

• Super Moderators
Δημοσ.

υπάρχουν και φτηνές Dell που κάνουν αυτή την δουλειά, προφανώς το συγκεκριμένο μοντέλο δεν απευθύνεται για σένα...

Δημοσ.
Eχω αρχίσει και αμφισβητώ έντονα την χρησιμότητα των +350€ που ζητά η dell για τις απαιτήσεις μου. Εγώ απλά θέλω μια ξεκούραστη οθόνη με ευανάγνωστο κειμενο....

Το αμφισβητεις λογω των φωτο που ανεβασα ή το εχεις δει μπροστα σου το μονιτορ και το λες;

Ευαναγνωστο κειμενο το διαβαζεις και με 200 ευρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...