Προς το περιεχόμενο

οθονη 24''...σας ακουω

perix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παρηγγειλα και εγώ αυτήν την οθόνη πριν μια εβδομαδα και ήρθε σήμερα.Προσπαθώ να βρω ποιο είναι το καλύτερο preset για να χρησιμοποιήσω γιατί στο standard τα χρώματα είναι μαλλον υπερβολικά.Νομίζω οτι στο adobe rgb είναι το καλύτερο.Πιστεύω οτι η Dell U2410 είναι πολυ καλή οθόνη για τα λεφτά της! (IPS panel :-) )

• Απαντ. 761
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Απόψε μου έβγαλε αυτό:

Date Time Location Tracking Event

07-09-2009 18:56 Delivery Agent - GREECE Arrived at destination country

05-09-2009 09:48 Delivery Agent - GERMANY PASSED TO AIRLINE

...

Επειδή μένω στην Κρήτη, ούτε αύριο θα την παραλάβω....

Υπόψιν πως το update αυτό το πήρα από το: http://www.parcelforce.com/portal/pw

...ελα, και μένα μαζί, προφανώς τις στέλνουν μια φορά την εβδομάδα απο γερμανία για ελλάδα (ACS), εμένα έτυχε και μπήκα πρώτος στην αναμον και έφαγα μια ολόκληρη βδομάδα επιπλέον.

Τέλος πάντων, με ενημέρωσε η ACS οτι τρίτη πρωί (σήμερα δηλαδή) θα γίνει η παράδοση... περιμένω.

Δημοσ.
Απόψε μου έβγαλε αυτό:

Date Time Location Tracking Event

07-09-2009 18:56 Delivery Agent - GREECE Arrived at destination country

05-09-2009 09:48 Delivery Agent - GERMANY PASSED TO AIRLINE

...

Επειδή μένω στην Κρήτη, ούτε αύριο θα την παραλάβω....

Υπόψιν πως το update αυτό το πήρα από το: http://www.parcelforce.com/portal/pw

Σημερα Τριτη θα τη παραλαβω, την στηνω και ποσταρω και φωτο στο αλλο θεμα που ειχε ανοιξει ο Tresh.

Δημοσ.

Με ACS θα ερθει τελικα, οποτε οσοι αγοραζουν απο pcbuyit.co.uk να το περιμενουν απο ACS.

Το Tracking number εαν τους καλεσετε στο 801-500-1111 σας το μετατρεπουν σε ενα αλλο νουμερο, "Ελληνικο", οπως ειπε και ο φιλος πιο πριν και απο τη στιγμη που δειξει το ξενο site της parcelforce οτι ειναι Ελλαδα το πακετο τοτε μπορειτε να κανετε tracking μεσω του www.acscourier.gr.

Η αληθεια ειναι οτι εγινε ενα μπερδεμα ΚΑΙ με τα δυο πακετα, το δικο μου και του redlemon.gr (μαλλον) με τις διευθυνσεις, μετα απο αλλεπαλληλα email με το pcbuyit.co.uk μου ειπαν οτι ολα ΟΚ και η ACS μου ειπε πως θα παραδοθει σημερα μεχρι τις 12.30 οποτε η αποστολη πηρε 5 μερες.

Δημοσ.
Με ACS θα ερθει τελικα, οποτε οσοι αγοραζουν απο pcbuyit.co.uk να το περιμενουν απο ACS.

Το Tracking number εαν τους καλεσετε στο 801-500-1111 σας το μετατρεπουν σε ενα αλλο νουμερο, "Ελληνικο", οπως ειπε και ο φιλος πιο πριν και απο τη στιγμη που δειξει το ξενο site της parcelforce οτι ειναι Ελλαδα το πακετο τοτε μπορειτε να κανετε tracking μεσω του www.acscourier.gr.

Η αληθεια ειναι οτι εγινε ενα μπερδεμα ΚΑΙ με τα δυο πακετα, το δικο μου και του redlemon.gr (μαλλον) με τις διευθυνσεις, μετα απο αλλεπαλληλα email με το pcbuyit.co.uk μου ειπαν οτι ολα ΟΚ και η ACS μου ειπε πως θα παραδοθει σημερα μεχρι τις 12.30 οποτε η αποστολη πηρε 5 μερες.

εσενα σου ήρθε η τριαντάρα;

γιατί εγώ έχω μια τριαντάρα για μένα και μια U2410 για πρώτο ξάδερφο.

Δημοσ.
To βραδυ θα γραψω εντυπωσεις και θα ανεβασω κι αλλες φωτο, δειτε μερικες φωτο τωρα, U2410 σε Adobe RGB διπλα απο την LG W2452V

Brightness στο 75

Contrast στο 75

Καλορίζικη!!!

Να σε ρωτήσω όμως τώρα που τις έχεις δίπλα δίπλα. Αξίζει η διπλάσια τιμή της dell για την ποιότητα απεικόνισης? Στην LG χαλάνε τα χρώματα στις γωνίες ακόμα και αν κάθεσαι ευθεία μπροστά της? Είναι πιο ξεκούραστο το κείμενο και γενικότερα η χρήση της DELL?

Δημοσ.

Η LG ειναι καλη οθονη, μου πηρε καποιες μερες να τη συνηθησω, με εκαιγαν τα ματια μου μετα απο πολυωρη χρηση. Οσο καιρο την ειχα για βασικη οθονη ημουν ικανοποιημενος και ειχε καλες γωνιες θεασης στις γωνιες οταν τη κοιτας απο το κεντρο (παιζει ρολο βεβαια και η αποσταση που εχεις απο την οθονη).

Η DELL μοιαζει να ειναι πιο ξεκουραστη, και στη πιστοτητα των χρωματων (με το οχι και τοσο εμπειρο ματι μου) εχει διαφορα απο την LG σε διαφορες εικονες απο επαγγελματιες γραφιστες σε RGB κυριως.

Μονο 5 ωρες το δουλεψα σημερα, στη πορεια θα δω σιγουρα και αλλες απο τις αρετες της.

Και τα 2 μονιτορ ειναι ακαλιμπραριστα, και ουτε προκεται να τα καλιμπραρω, οτι δημιουργω σε αυτες τις οθονες προοριζεται για μεγαλες τηλεορασεις LCD οι οποιες δεν ειναι καλιμπραρισμενες.

post-18998-129063023136_thumb.jpg

post-18998-129063023151_thumb.jpg

post-18998-12906302316_thumb.jpg

post-18998-129063023169_thumb.jpg

post-18998-129063023183_thumb.jpg

Δημοσ.

οραιος predator-α :) κράτησα και τις εικόνες αφού μού χεις και το logo μεσα :P

Καλορίζικη και πάντα ξεκούραστη στη δουλειά σου σου εύχομαι...

Δημοσ.

LG W2361V που είναι αρκετά κάτω από την τιμή που αναφέρεις με μόνο μειονέκτημα ότι δεν έχει ηχεία!

Όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις τα καλύπτει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...