Ic3m@N Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 εγω κατέβασα ετοιμα http://www.tftcentral.co.uk/articles/icc_profiles.htm thanx αφεντικό...όταν με το καλό την παραλάβω θα το δοκιμάσω...
equi1908 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Θα πάρεις ένα βύσμα από jack 3.5 σε rca. Αν συνδεσω σε αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.752610&u=HAMA-43365-3.5MM-STEREO-JACK-PLUG-ADAPTER-2X-RCA-JACKS τα rca και βαλω το καρφακι στην υποδοχη ακουστικων που εχουν τα ηχεια, θα καουσω ηχο κανονικα?
Predatorkill Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 ναι, κανονικα. μη ξεχασεις απο τις επιλογες του xbox να το ρυθμισεις να παιζει με αναλογικο ηχο και οχι ψηφιακο(οπτικη ινα)
Dosas Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δε μου λέτε ρε παιδιά... επειδή την παρήγγειλα κι εγώ την U2410 και επειδή έχω διαβάσει για τα δίαφορα προβλήματα με τα χρώματα κλπ και calibrator δεν παίζει...έχουν διορθωθεί αυτά??? Και αν όχι τι κάνατε εσείς; Sorry αν έχει απαντηθεί ήδη αλλά....66 σελίδες τόπικ είναι... Eγώ έχω το spyder3 και κάνω hardware calibration έτσι τα μονιτόρ μου. Στείλε μου pm άμα θες profile.
purif Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Να ρωτήσω κάτι τους κατόχους της U2410... Έχει κανείς σας παρόμοιο (click me) πρόβλημα; (αν θεωρείτε πρόβλημα)
ThrowDOWN Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 εγω προσωπικα οχι αν και την εχω μονο μια μερα , δεν εχω ακουσει κατι .
Dosas Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Να ρωτήσω κάτι τους κατόχους της U2410... Έχει κανείς σας παρόμοιο (click me) πρόβλημα; (αν θεωρείτε πρόβλημα) Tα πλαστικά είναι που διαστέλονται ρε μάν. Αφού το λέει και το thread που έκανες link.
purif Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Tα πλαστικά είναι που διαστέλονται ρε μάν. Αφού το λέει και το thread που έκανες link. Nαι και εγώ γι' αυτό λέω ΑΝ είναι πρόβλημα και προβληματίστηκα όταν ο τεχνικός της DELL του είπε να την αλλάξει.
gtctsiamp Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 εγω κατέβασα ετοιμα http://www.tftcentral.co.uk/articles/icc_profiles.htm Αυτά τα έτοιμα profiles, πολύ χαμηλό brightness δεν έχουν?
Ic3m@N Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Επειδή δεν έχω ιδέα τι υποτίθετε ότι έπρεπε να παρατηρήσω γιατί εγώ δεν βλέπω κανένα πρόβλημα στην οθόνη... btw χρησιμοποιώ το sRGB πρότυπο... btw μόλις τη σύνδεσα την "οθονίτσα"... τεράστια η διαφορά από την 17άρα LG με την οποία είχα ξεμείνει τα τελεύταια 7-8 χρόνια
tarantules Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Αξίζει να δώσω την Samsung 226CW που έχω και να πάρω τη Dell U2410? Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτή που έχω.Επίσης δεν παίζω παιχνίδια οπότε δεν με καίει το θέμα.Απλά για μια ανανέωση.Αξίζει ή να περιμένω κανένα χρόνο με αυτή που έχω μήπως βγει καμιά LED?
Ic3m@N Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Επειδή δεν έχω ιδέα τι υποτίθετε ότι έπρεπε να παρατηρήσω γιατί εγώ δεν βλέπω κανένα πρόβλημα στην οθόνη... btw χρησιμοποιώ το sRGB πρότυπο... btw μόλις τη σύνδεσα την "οθονίτσα"... τεράστια η διαφορά από την 17άρα LG με την οποία είχα ξεμείνει τα τελεύταια 7-8 χρόνια άκυρο το από πάνω...η οθόνη αυτή τη στιγμή έχει μαυρίσει και δεν δειχνει τπτ... ούτε καν το μενου αν πατήσω κάποιο από τα κουμπιά...τη σύνδεσα και σε άλλο υπολογιστή και τπτ... ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ??
nikosl Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 άκυρο το από πάνω...η οθόνη αυτή τη στιγμή έχει μαυρίσει και δεν δειχνει τπτ... ούτε καν το μενου αν πατήσω κάποιο από τα κουμπιά...τη σύνδεσα και σε άλλο υπολογιστή και τπτ... ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?? Τροφοδοσία έλεγξες? Μηπως βγήκε το φις πίσω από την οθόνη?
Ic3m@N Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Ναι το κοίταξα..μέχρι που άλλαξα και το καλλώδιο αλλά τίποτα... το λαμπάκι ανάβει (μπλε) και όταν πατάω κάτι δείχνει να δουλεύει αλλά δεν φαίνεται τπτ στην οθόνη...επίσης το pc την βλέπει κανονικά..
nikosl Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Ναι το κοίταξα..μέχρι που άλλαξα και το καλλώδιο αλλά τίποτα... το λαμπάκι ανάβει (μπλε) και όταν πατάω κάτι δείχνει να δουλεύει αλλά δεν φαίνεται τπτ στην οθόνη...επίσης το pc την βλέπει κανονικά.. Tηλέφωνο στην dell για αντικατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.