Προς το περιεχόμενο

οθονη 24''...σας ακουω

perix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 761
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δε μου λέτε ρε παιδιά... επειδή την παρήγγειλα κι εγώ την U2410 και επειδή έχω διαβάσει για τα δίαφορα προβλήματα με τα χρώματα κλπ και calibrator δεν παίζει...έχουν διορθωθεί αυτά??? Και αν όχι τι κάνατε εσείς;

Sorry αν έχει απαντηθεί ήδη αλλά....66 σελίδες τόπικ είναι...

Eγώ έχω το spyder3 και κάνω hardware calibration έτσι τα μονιτόρ μου. Στείλε μου pm άμα θες profile.

Δημοσ.
Να ρωτήσω κάτι τους κατόχους της U2410... Έχει κανείς σας παρόμοιο (click me) πρόβλημα; (αν θεωρείτε πρόβλημα)

Tα πλαστικά είναι που διαστέλονται ρε μάν. Αφού το λέει και το thread που έκανες link.

Δημοσ.
Tα πλαστικά είναι που διαστέλονται ρε μάν. Αφού το λέει και το thread που έκανες link.

Nαι και εγώ γι' αυτό λέω ΑΝ είναι πρόβλημα και προβληματίστηκα όταν ο τεχνικός της DELL του είπε να την αλλάξει.

Δημοσ.

Επειδή δεν έχω ιδέα τι υποτίθετε ότι έπρεπε να παρατηρήσω γιατί εγώ δεν βλέπω κανένα πρόβλημα στην οθόνη... btw χρησιμοποιώ το sRGB πρότυπο...

btw μόλις τη σύνδεσα την "οθονίτσα"... τεράστια η διαφορά από την 17άρα LG με την οποία είχα ξεμείνει τα τελεύταια 7-8 χρόνια :P

Δημοσ.

Αξίζει να δώσω την Samsung 226CW που έχω και να πάρω τη Dell U2410?

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτή που έχω.Επίσης δεν παίζω παιχνίδια οπότε δεν με καίει το θέμα.Απλά για μια ανανέωση.Αξίζει ή να περιμένω κανένα χρόνο με αυτή που έχω μήπως βγει καμιά LED?

Δημοσ.
Επειδή δεν έχω ιδέα τι υποτίθετε ότι έπρεπε να παρατηρήσω γιατί εγώ δεν βλέπω κανένα πρόβλημα στην οθόνη... btw χρησιμοποιώ το sRGB πρότυπο...

btw μόλις τη σύνδεσα την "οθονίτσα"... τεράστια η διαφορά από την 17άρα LG με την οποία είχα ξεμείνει τα τελεύταια 7-8 χρόνια :P

άκυρο το από πάνω...η οθόνη αυτή τη στιγμή έχει μαυρίσει και δεν δειχνει τπτ... ούτε καν το μενου αν πατήσω κάποιο από τα κουμπιά...τη σύνδεσα και σε άλλο υπολογιστή και τπτ... ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ??

Δημοσ.
άκυρο το από πάνω...η οθόνη αυτή τη στιγμή έχει μαυρίσει και δεν δειχνει τπτ... ούτε καν το μενου αν πατήσω κάποιο από τα κουμπιά...τη σύνδεσα και σε άλλο υπολογιστή και τπτ... ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ??

Τροφοδοσία έλεγξες? Μηπως βγήκε το φις πίσω από την οθόνη?

Δημοσ.

Ναι το κοίταξα..μέχρι που άλλαξα και το καλλώδιο αλλά τίποτα... το λαμπάκι ανάβει (μπλε) και όταν πατάω κάτι δείχνει να δουλεύει αλλά δεν φαίνεται τπτ στην οθόνη...επίσης το pc την βλέπει κανονικά..

Δημοσ.
Ναι το κοίταξα..μέχρι που άλλαξα και το καλλώδιο αλλά τίποτα... το λαμπάκι ανάβει (μπλε) και όταν πατάω κάτι δείχνει να δουλεύει αλλά δεν φαίνεται τπτ στην οθόνη...επίσης το pc την βλέπει κανονικά..

Tηλέφωνο στην dell για αντικατάσταση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...