Προς το περιεχόμενο

οθονη 24''...σας ακουω

perix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 761
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αλλάζει και το power button από μπλε σε κίτρινο?

Όχι αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος, γιατί όπως είπα "μαυρίζει" ξαφνικά και για 1sec μόνο.

• Super Moderators
Δημοσ.

hm ίσως να έχει πρόβλημα τότε, τηλέφωνο και προχωράς...

καινούρια βέβαια για αλλαγή, refurbished απλά δεν δέχεσαι...

Δημοσ.

Purif

Και εμένα το κάνει αυτό όταν συνήθως ανοίγω κάτι που θέλει admin privilege.Όταν πατάω π.χ πάνω σε ένα shorcut μαυρίζει η εικόνα μέχρι να μου βγάλει το παραθυράκι με ο yes or no για τα privilege όπως σου είπα.Κοίτα μήπως είναι κάτι παρόμοιο.

Thresh

Και εγώ στο παρελθόν άλλαξα 2 οθόνες!Πως μπορείς να καταλάβεις όμως αν είναι refurbished?Θέλω να πω ότι ακόμα και refurbished να είναι δεν θα είναι στο κουτί της με τα καλώδια της κτλ?

Δημοσ.
hm ίσως να έχει πρόβλημα τότε, τηλέφωνο και προχωράς...

καινούρια βέβαια για αλλαγή, refurbished απλά δεν δέχεσαι...

Θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο και βλέπουμε.

Purif

Και εμένα το κάνει αυτό όταν συνήθως ανοίγω κάτι που θέλει admin privilege.Όταν πατάω π.χ πάνω σε ένα shorcut μαυρίζει η εικόνα μέχρι να μου βγάλει το παραθυράκι με ο yes or no για τα privilege όπως σου είπα.Κοίτα μήπως είναι κάτι παρόμοιο.

Εμένα μου το έκανε σε άσχετες στιγμές. Τη 1η φορά έπαιζα ένα game και τη 2η ενώ σέρφαρα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Thresh

Και εγώ στο παρελθόν άλλαξα 2 οθόνες!Πως μπορείς να καταλάβεις όμως αν είναι refurbished?Θέλω να πω ότι ακόμα και refurbished να είναι δεν θα είναι στο κουτί της με τα καλώδια της κτλ?

δεν νόμιζω ότι έχει όλα τα καλώδια, τα πάντα σφραγισμένα όπως πρέπει κτλπ κτλπ

Δημοσ.

refurbished είναι χύμα μέσα σε ένα κουτί με αφρολέξ, κανονικά πρέπει να είναι σφραγισμένη και να έχει καλώδια, cd σε σακουλάκια κλπ.

Δημοσ.

Δε μου λέτε ρε παιδιά... επειδή την παρήγγειλα κι εγώ την U2410 και επειδή έχω διαβάσει για τα δίαφορα προβλήματα με τα χρώματα κλπ και calibrator δεν παίζει...έχουν διορθωθεί αυτά??? Και αν όχι τι κάνατε εσείς;

Sorry αν έχει απαντηθεί ήδη αλλά....66 σελίδες τόπικ είναι...

Δημοσ.

εχω θεμα..

Συνδεσα το xbox 360 με component αλλα η συγκεκριμενη οθονη δεν εχει built in speakers οποτε τα rca του ηχου απο το component μενουν στον αερα. Που και πως πρεπει να τα συνδεσω? εχω κατι ηχεια της logitech που ειναι για το pc (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501638) με το κλασσικο βυσματακι που καταληγει στην καρτα ηχου. Μπορω με καποιον τροπο απο τα ιδια ηχεια να ακουω ηχο και απο το xbox 360?

Δημοσ.
διπλα ακριβως εχει μια πρασσινη υποδοχη που λεει audio out

ναι αλλα πρεπει με καποιο τροπο ο ηχος να φτασει μεχρι εκει...

τωρα τα 2 καλωδια (ασπρο και κοκκινο) του ηχου απο το component δεν ειναι συνδεδεμενα. πρεπει καπως να συνδεθουν στην οθονη και μετα να συνδεσω το 3.5 jack των ηχειων στην υποδοχη που λες για να ακουστει ο ηχος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...