Προς το περιεχόμενο

οθονη 24''...σας ακουω

perix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι και'γω μαλλον στην u2410 θα παω και επειδη για καποιο περιεργο λογο ειναι πιο φθηνη εδω, θα πρεπει να την κουβαλησω (μαζι και με το tower) στην βαλιτσα οταν την κανω για Αγγλια. :lol:

• Απαντ. 761
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ερώτηση, χρειάζεσαι καινούργιο .icm profile (recalibration δηλαδή με το spyder3 στην περίπτωση μου) κάθε φορά που κάνεις update τους drivers της κάρτας σου ;

• Super Moderators
Δημοσ.
Διάβαζα για την EIZO ColorEdge CG303W - κανένα κατάστημα να την δω αναμμένη, ξέρουμε;

και να την δεις αναμένη όταν δεις την τιμή θα αλλάξεις γνώμη :P

Δημοσ.
και να την δεις αναμένη όταν δεις την τιμή θα αλλάξεις γνώμη :P

Το ξέρω ότι μιλάμε για ~5k, απλά θέλω να δω αν η διαφορά από τα 2k της cinema, δικαιολογείται :-)

• Super Moderators
Δημοσ.
Τιμές υπάρχουν? (και για τα 24/27)

ελληνικές δεν νομίζω, εξωτερικού λογικά με google θα βρεθούν

---------- Post added at 15:25 ---------- Previous post was at 15:25 ----------

Το ξέρω ότι μιλάμε για ~5k, απλά θέλω να δω αν η διαφορά από τα 2k της cinema, δικαιολογείται :-)

για αυτούς που προορίζεται ναι...

Δημοσ.

Την έχω δουλέψει αρκετά την 30άρα cinema, και ήταν κάπως... as good as it gets, εξ ου και η περιέργειά μου για την ColorEdge.

Θα εντοπίσουν άραγε τα αετίσια μάτια μου διαφορές; :-)

Δημοσ.

NEC PA241W : 1080$

NEC PA271W: awaiting

ColorEdge CG303W: 3058euro

Ενδεικτικές τιμές google

Πως μπορω να κανω τις ιντσες ποντους σε υψος που θα χρειαστει

Δημοσ.
1 inch = 2.54 centimeters, γνωστό ratio, και πυθαγόρειο :-)

Χαλάλι τα χρόνια μου στα θρανία :P

Βρε το ratio το γνωριζω την κατω βαση πως θα την βρω?

Δημοσ.

Από το ratio θα έχεις μια σχέση ( a/b = ratio ), θα έχει και μία ακόμα από το πυθαγόρειο

pic-pythagorasT.gif

με γνωστή την υποτείνουσα ( c ). Μετά κάνεις παιχνίδι με τα νούμερα και θα προκύψει :-)

Δημοσ.

Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη!

20 μέρες περίπου που έχω την U2410 όλα καλά εκτός από το παρακάτω πρόβλημα το οποίο αρχίζει και με ξενερώνει καθώς με βλέπω να πηγαίνει το monitor για αλλαγή στη Dell. Στα καλά του καθουμένου, η οθόνη "μαυρίζει" (δε κλείνει) για 1 δευτερόλεπτο και αμέσως επανέρχεται (όχι sleep mode). Μου το έχει κάνει 2 φορές σε 20 μέρες και θα ήθελα τα φώτα σας. Να τη πάω για αλλαγή; Αν ναι, δικαιούμαι καινούρια ή θα μου δώσουν κανά refurb;

Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...