Προς το περιεχόμενο

οθονη 24''...σας ακουω

perix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 761
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εντυπώσεις αύριο βράδυ.

Σιγά μην άντεχα, έφαγα ένα γερό ξενύχτι και να οι εντυπώσεις μου.

Όλα τα ΤΝ είναι ελαφρά ξεπλυμένα, τέλος. Με βάση αυτό το δεδομένο, το μόνιτορ είναι καλό. Τα sites και οι κριτικές είχαν δίκιο, είναι αρκετά ψυχρό και έχει μία ροπή προς το μπλε out of the box, αλλά διορθώνεται ή/και συνηθίζεται. Τα υπόλοιπα χρώματα είναι πολύ καλά ευτυχώς, η διαφορά από το Τ220 είναι πολύ μεγάλη. Το τρελό contrast που υπόσχεται μοιάζει αληθινό, αλλά δεν το βρήκα και ιδιαίτερα χρήσιμο.

Η αισθητική του είναι λιγότερο βλαχομπαρόκ από όσο περίμενα, αλλά και πάλι θα ήθελα κάτι αρκετά πιο αυστηρό. Ένα μεγάλο μέρος της τιμής του μάλλον οφείλεται στην σούπερ ντούπερ (και καλά) LED τεχνολογία του. Παρόλα αυτά, η ασήμαντη κατανάλωσή του (25W) ήταν για εμένα ένα σοβαρό κίνητρο. Αξιοπρεπές μόνιτορ.

Δημοσ.
Σιγά μην άντεχα, έφαγα ένα γερό ξενύχτι και να οι εντυπώσεις μου.

Όλα τα ΤΝ είναι ελαφρά ξεπλυμένα, τέλος. Με βάση αυτό το δεδομένο, το μόνιτορ είναι καλό. Τα sites και οι κριτικές είχαν δίκιο, είναι αρκετά ψυχρό και έχει μία ροπή προς το μπλε out of the box, αλλά διορθώνεται ή/και συνηθίζεται. Τα υπόλοιπα χρώματα είναι πολύ καλά ευτυχώς, η διαφορά από το Τ220 είναι πολύ μεγάλη. Το τρελό contrast που υπόσχεται μοιάζει αληθινό, αλλά δεν το βρήκα και ιδιαίτερα χρήσιμο.

Η αισθητική του είναι λιγότερο βλαχομπαρόκ από όσο περίμενα, αλλά και πάλι θα ήθελα κάτι αρκετά πιο αυστηρό. Ένα μεγάλο μέρος της τιμής του μάλλον οφείλεται στην σούπερ ντούπερ (και καλά) LED τεχνολογία του. Παρόλα αυτά, η ασήμαντη κατανάλωσή του (25W) ήταν για εμένα ένα σοβαρό κίνητρο. Αξιοπρεπές μόνιτορ.

γιατί δεν διάβασες το PRAD για την συγκεκριμένη οθόνη?πολλά τα 290 ευρώ:cry:

όσο για τα watt σιγά τα ωά.45 watt που καίει η δικιά μου είναι όσο μια 45ρα λάμπα

Σκέψου πόσες λάμπες 75ρες αφήνουμε αναμένες.

Συγγνώμη αλλά έπρεπε να πάρεις την ΗP w2408h

Δημοσ.

Να συμφωνήσω με τον φίλο Makedonas. Έχω την HP W2448hc και οφείλω να ομολογήσω ότι για TN panel είναι πολύ καλή. Πολύ μεγάλο συν η στιβαρή βάση της και ο αισθητήρας ambient light που ρυθμίζει μόνος του την φωτεινότητα. Βέβαια τώρα που ήρθε στην Ελλάδα η U2410 θα πήγαινα δαγκωτό για αυτή. Αν και το design της HP μου δεν το έχει :P

Δημοσ.

Δεν ήθελα να αγοράσω μόνιτορ χωρίς να το δω. Αυτό το είχα δει ότι "μπλεδίζει" λίγο, ήξερα ότι μπορούσα να το βρω και με 270 ευρώ, αλλά έπρεπε να το πάρω από συγκεκριμένο μαγαζί. €140 ευρώ μου κόστισε.

Το θέμα είναι ότι, από το λίγο που το σκάλισα, είδα ότι δεν έχει τα τρομερά και αδιόρθωτα προβλήματα του Τ220, θα στρώσει με λίγες ρυθμίσεις.

Δημοσ.

Διαβασα το review της ΗΡ w2408h στο prad και σαφως φαινεται καλυτερη απο την LG W2486L αλλα μαλλον και εγω θα παρω την δευτερη καθως εχω εναν περιορισμο χωρου και η ΗΡ δεν το σεβεται και πολυ. Οι τουμπες που μπορει να κανει η ΗΡ δεν με πολυενδιαφερουν, ενα ελαφρο tilt ζηταω που η LG το κανει.

Την ΗΡ δεν μπορω ουτως η αλλως να την δω απο κοντα για να διακρινω διαφορες με την LG οποτε...

Δημοσ.

Και έρχομαι τώρα να προσθέσω κάτι ακόμη!

Το μόνιτορ το έχω συνδεδεμένο σε δύο PC με DVI, το ένα φοράει 5770 και το άλλο την 6200. Στην ATi τα κατάφερα σχετικά εύκολα να πετύχω πολύ καλά αποτελέσματα, στην nVidia δεν τα κατάφερα ακόμη. Παίζει άραγε τόσο μεγάλο ρόλο η ποιότητα της κάρτας; To KVM που χρησιμοποιώ έχει καμμία σχέση με αυτό;

Τελικά το έφερα στα μέτρα μου σε κάθε περίπτωση. Έχει πολλές ρυθμίσεις που, δεν μπορεί, θα βρεις κάποια που να το φέρνει στα μέτρα σου. Είναι πραγματικά άψογο στο ίντερνετ και στις εφαρμογές, πάρα πολύ καλό στα παιχνίδια και στις ταινίες και ικανοποιητικό στις φωτογραφίες. Ξαναλέω πάντως πως δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι αξίζει αυτό το ποσό, αν και από όσα μόνιτορ μπόρεσα να δω από κοντά, ήταν το καλύτερο.

Δημοσ.

Παιδες εγω κοιτάζω για οθόνες 24 κυρίως....

για προγραμματισμό τη θέλω ,κανενα χομπυ γραφικό, games έχω χρονια να παίξω αλλά αν πάρω καινουργιο pc θα αξίζει να παιξω 1-2..

Απο οτι καταλαβαίνω LG ειναι κατι μέτριο εκτός απο τα ακριβα μοντέλα που λένε κάτι...

Τώρα απo Samsung? Αξίζει το κόπο; Η να πάω σε άλλη εταιρια;

Δημοσ.

παραγγειλα την αγαπημενη του thread στις 9:30 ακριβως σημερα το πρωι απο msystems.gr... 12:00 η ωρα η οθονη ηταν σπιτι!! εμεινα μ@λακας! :P

Δεν βλεπω την ωρα να γυρισω σπιτι... Μετα τα ημιμετρα με lg l1982u (η κορυφαια οθονη που ειχα ποτε στην κατοχη μου) καιρος ηταν να δωσω κατι παραπανω και πιστευω να το απολαυσω....

υ.γ. πειτε μια λογικη τιμη πωλησης για την παλια μου lg l1982u δεδομενου οτι εχω αποδειξη που ειναι εγγυηση zero pixel για 1-2 χρονια ακομα, αθικτη (ουτε γρατζουνιες ουτε τιποτα) μετα απο χρηση κοντα 9-10 μηνων (ειχε αλλαχτει λογω καμενου pixel)

Δημοσ.
Την αγαπημενη του Thresh εννοεις. :P

Να σου πω την αληθεια ηθελα να το γραψω στο προηγουμενο post αλλα το ξεχασα... :lol:

• Super Moderators
Δημοσ.
Την αγαπημενη του Thresh εννοεις. :P

μπα, προτιμώ άλλες πλέον αλλά έχω ήδη αγοράσει αυτή, άσε που οι άλλες είναι υπερπανάκριβες :P

Δημοσ.
μπα, προτιμώ άλλες πλέον αλλά έχω ήδη αγοράσει αυτή, άσε που οι άλλες είναι υπερπανάκριβες :P

Ποιες προτιμάς?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...