Voodooman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 ναι, που κατά κανόνα είναι ρυθμισμένα χάλια και με φωτισμό δωματίου διαφορετικό από του δικού σου... Από το να διαβάζω στο ένα site ότι το Dell G2410 είναι κορυφή και στο άλλο ότι είναι μέτριο, καλύτερα. Το μόνιτορ βασικά είναι να σου αρέσει, να βλέπεις κάτι και να λες "έτσι το θέλω". Δεν υπάρχει αντικειμενικότητα, άσε που μετά από λίγο καιρό συνηθίζεις κιόλας. Τον τελευταίο καιρό ένα πράγμα κατάλαβα, ότι το ανθρώπινο δέρμα στις φωτογραφίες είναι το βαρόμετρο που δείχνει τί πουλιά πιάνει το μόνιτορ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 δεν διαβάζουμε ποτέ από μόνο ένα site και ρωτάμε γενικότερα, αλλά το να βλέπουμε την οθόνη από κοντά δεν λέει και πολλά αν δεν έχεις έμπειρο μάτι και δεν κάνεις μόνος σου πρώτα το calibration..
Voodooman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Κάνε ένα ψάξιμο για το G2410 και πες μου αν θα το έπαιρνες απλά διαβάζοντας τα reviews. Ακόμη καλύτερα, για το LG W2486L ή το samsung XL2370. Εγώ άκρη δεν έβγαλα. Ε, δεν θα βγάλω να κάνω και hardware calibration πια, αν με τις ρυθμίσεις που βλέπω δεν μου αρέσει, δεν το παίρνω. Υπάρχουν και μόνιτορ που με καλύπτουν και ας είναι και ακαλιμπράριστα, δεν είμαι και γραφίστας.
makedonas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 όσο το ψάχνεις τόσο τόσο πιο πολύ μπερδεύεσε και στο τέλος παίρνεις το χειρότερο (σύμφωνα με το νόμο του Μερφι) Ξέρεις αυτό που λένε ότι ΄΄κάποιου του προσφέρανε ένα τσουβάλι γεμάτο μ..νιά με μόνο ένα π..τσο μέσα και του είπανε διάλεξε ένα μ..νί και αυτός τα ανακάτευε ,τα ανακάτευε για να διαλέξει και στο τέλος τον π..τσο πήρε΄΄ όπως είπε και ο voodooman ότι και να πάρεις μετά απο λίγο θα τη σηνηθίσεις και μετά θα την βαρεθείς και μετά θα θέλεις άλλη.
Voodooman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 ότι και να πάρεις μετά απο λίγο θα τη σηνηθίσεις και μετά θα την βαρεθείς και μετά θα θέλεις άλλη. Μερικά πράγματα όμως δεν συνηθίζονται με τίποτα. Αυτά τα χρώματα στο ανθρώπινο δέρμα του Τ220 μου δεν παλεύονται μ ε τ ί π ο τ α... Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι δεν ζητάμε πια και την απόλυτη πιστότητα (πιστότητα ως προς τι άραγε, ψάχνουμε απλά κάτι ικανοποιητικό για εμάς.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 απόψεις, τι να κάνουμε
horsepower Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Και εγω τοσες ωρες ψαχνω και συμπερασμα δεν εβγαλα..Οποτε για να μην το κουραζω αλλο Samsung P2450H ή LG W2486L. Αξιζουν τα 50 ευρω παραπανω για την LG ή οχι?
Voodooman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Για το LG θα σου πω σε δυό-τρεις μέρες. Υπόσχομαι να μην είμαι Ελληνάρας, αν δεν μου αρέσει κάτι θα σου το πω!
Tony_Montana Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 όσο το ψάχνεις τόσο τόσο πιο πολύ μπερδεύεσε και στο τέλος παίρνεις το χειρότερο (σύμφωνα με το νόμο του Μερφι). Οπότε για να μην καίγεσαι βάζεις δόσεις και πέρνεις την καλύτερη έχω DELL U2410 και είμαι καλά...
makedonas Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Σήμερα παρέλαβα την νέα μου οθόνη είμαι κατενθουσιασμένος πρέπει ναναι η τελευταία που κυκλοφορούσε στην Ελλάδα. Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Η http://www.prad.de/en/monitore/review/2007/review-hp-w2207.html έχω πάθει πλάκα, δεν το περίμενα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 πόσο είπαμε ότι πήγε το μαλλί?
Voodooman Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Ήρθε και εμένα η LG W2486L. €290, μέτρια προς ακριβή τιμή, εν γνώσει μου. Εντυπώσεις αύριο βράδυ.
makedonas Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 πόσο είπαμε ότι πήγε το μαλλί? 205 ευρω την συγκρίνω με την παλιά μου LG μέρα με νύχτα Ποτέ πια LG. Το ψάξιμο για ένα μήνα τελικά μου βγήκε σε καλό
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 πολύ κοντά όμως στην Dell 2209WA
makedonas Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 πολύ κοντά όμως στην Dell 2209WA αν έδινα 300 για αυτή θα λέγαμε ότι είναι κοντά σε κάποια καλύτερη κλπ αν ήταν έτσι όλοι θα αγόραζαν BMW και όχι ΤΟΥΟΤΑ ΚΛΠ Τεσπα όταν έρθει η DELL στην Ελλάδα και πέση η τιμή της βλέπουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.