Προς το περιεχόμενο

οθονη 24''...σας ακουω

perix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η PA241W (μιας και μιλάμε για 24αρες) έχει "estimated street price of $1,079"

αρκετά ακριβή δλδ...

• Απαντ. 761
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

για αυτό ειπά τα ΚΑΛΑ μοντέλα :P

for the record τα monitors της NEC είναι διάσημα για τις άψογες out of the box ρυθμίσεις τους

Δημοσ.

Βασικά στα αριστερά είναι η dell, αλλά φαίνεται πιο φωτεινή η εικόνα εκεί γιατί η camera στο game βλέπει τον ήλιο, αλλά ναι τα χρώματα της είναι πιο ευδιάκριτα και ξεκούραστα από το tn panel που όσο calibration και αν έριξα δεν μπόρεσα να φτιάξω το contrast.

Δημοσ.

^ δεν γίνεται, για αυτό, δεν γίνεται να ρυθμιστεί άψογα σε οθόνη που δεν έχει μεγαλύτερες δυνατότητες

(προσωπικά όχι πως με ενοχλεί κιόλας συνήθως δεν έχω πρόβλημα με φθηνότερες οθόνες για καθημερινή χρήση)

Δημοσ.

βασικά δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με τα TN panel, μια χαρά είναι τα περισσότερα για τα λεφτά που δίνεις, το μόνο παραπονο που είχα ήταν το ότι εξαιτίας του κακού contrast (στο samsung τουλάχιστον) σε σκοτεινά παιχνίδια όπως το mass effect 2 ή το batman δεν έβλεπα την τύφλα μου, οπότε ανέβαζα το gamma και τα γραφικά γινόταν ξεπλυμένα. Κατα τα άλλα μια χαρά, να σου πώ προτιμώ το text σε TN μου φαίνεται πιο 'καθαρό' αλλά ίσως και να είναι θέμα συνήθειας.

Δημοσ.

Καλά μετά από τόοσες σελίδες δεν πιστεύετε ότι το θρεντ πρέπει να μετονομαστεί σε "οθονη 24''...σας ακουω - πληροφορίες για dell u2410 ; :p"

Δημοσ.

μικρό update στο service της dell greece. Η refurb. 2410 (rev. 00) μου έκανε νερά προχτές και άρχισε το flickering, οπότε επικοινώνησα με το support και μου ήρθε σήμερα καινούργια για αντικατάσταση. Αυτή τη φορά μου ήρθε καινούργια σφραγισμένη στο κουτί της με manual, cd, καλώδια, κλπ (rev. 01). Όσοι χρησιμοποιείτε το support και σας στέλνουν refurb. να τις στέλνετε πίσω μέχρι να έρθει κανούρια lol γιατί φαίνεται ότι είτε είναι random τί θα σου έρθει, ή κάτι άλλο.

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά αυτό είναι αυτονόητο, ότι δεν δεχόμαστε refurbished :P

καλά σου έκατσε πάντως και με το νέο revision

Δημοσ.

Θελω να συνδεσω τον αποκωδικοποιητη της Nova στην οθονη του pc.

Αρχικα βαζω ενα σπλιτερ για να εχω 2-3 εξοδους scart για να εχω εικονα και στο Pc και στην τηλεοραση.

Απο εκει και περα τι βαζω? Υπαρχει scart - hdmi??? ή παμε σε απλο scart dvi?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σε 2 μέρες περιμένω τη Dell U2410. Σε περίπτωση που έχει καμμένο pixel (φτου φτου) με καλύπτει η αντιπροσωπεία της Dell ακόμα και αν δε την έχω αγοράσει από αυτούς; Ενημερωτικά, η οθόνη αγοράστηκε από ελληνικό κατάστημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...