Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 η PA241W (μιας και μιλάμε για 24αρες) έχει "estimated street price of $1,079" αρκετά ακριβή δλδ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 για αυτό ειπά τα ΚΑΛΑ μοντέλα for the record τα monitors της NEC είναι διάσημα για τις άψογες out of the box ρυθμίσεις τους
Dosas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Για να μη γκρινιάζω μόνο στο thread, εδώ η dell στο μεγαλείο της 2 boxing στο everquest 2 με την παλιά samsung από δίπλα.
Sadako Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Στα αριστερά η DELL, έτσι; Τα πιο ζωντανά χρώματα είναι και θέμα ρυθμίσεων; Ή βάζει το χεράκι του το IPS panel;
Dosas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Βασικά στα αριστερά είναι η dell, αλλά φαίνεται πιο φωτεινή η εικόνα εκεί γιατί η camera στο game βλέπει τον ήλιο, αλλά ναι τα χρώματα της είναι πιο ευδιάκριτα και ξεκούραστα από το tn panel που όσο calibration και αν έριξα δεν μπόρεσα να φτιάξω το contrast.
oneofthem Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 ^ δεν γίνεται, για αυτό, δεν γίνεται να ρυθμιστεί άψογα σε οθόνη που δεν έχει μεγαλύτερες δυνατότητες (προσωπικά όχι πως με ενοχλεί κιόλας συνήθως δεν έχω πρόβλημα με φθηνότερες οθόνες για καθημερινή χρήση)
Dosas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 βασικά δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με τα TN panel, μια χαρά είναι τα περισσότερα για τα λεφτά που δίνεις, το μόνο παραπονο που είχα ήταν το ότι εξαιτίας του κακού contrast (στο samsung τουλάχιστον) σε σκοτεινά παιχνίδια όπως το mass effect 2 ή το batman δεν έβλεπα την τύφλα μου, οπότε ανέβαζα το gamma και τα γραφικά γινόταν ξεπλυμένα. Κατα τα άλλα μια χαρά, να σου πώ προτιμώ το text σε TN μου φαίνεται πιο 'καθαρό' αλλά ίσως και να είναι θέμα συνήθειας.
fotia13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Έχει αρχίσει να γίνεται πάρτι με τις τιμές στις dell u2410!! http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=18488 460ευρω http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=18454&cat=10 464ευρω
vocals_ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Καλά μετά από τόοσες σελίδες δεν πιστεύετε ότι το θρεντ πρέπει να μετονομαστεί σε "οθονη 24''...σας ακουω - πληροφορίες για dell u2410 ; :p"
kavalinas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 αααχχχ εγω αυτη θελω αλλα πολλα τα λεφτα ρε γμτ........ http://accessories.euro.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=gr&l=el&s=dhs&cs=grdhs1&sku=381158
Dosas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 μικρό update στο service της dell greece. Η refurb. 2410 (rev. 00) μου έκανε νερά προχτές και άρχισε το flickering, οπότε επικοινώνησα με το support και μου ήρθε σήμερα καινούργια για αντικατάσταση. Αυτή τη φορά μου ήρθε καινούργια σφραγισμένη στο κουτί της με manual, cd, καλώδια, κλπ (rev. 01). Όσοι χρησιμοποιείτε το support και σας στέλνουν refurb. να τις στέλνετε πίσω μέχρι να έρθει κανούρια lol γιατί φαίνεται ότι είτε είναι random τί θα σου έρθει, ή κάτι άλλο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 καλά αυτό είναι αυτονόητο, ότι δεν δεχόμαστε refurbished καλά σου έκατσε πάντως και με το νέο revision
spid_x Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Θελω να συνδεσω τον αποκωδικοποιητη της Nova στην οθονη του pc. Αρχικα βαζω ενα σπλιτερ για να εχω 2-3 εξοδους scart για να εχω εικονα και στο Pc και στην τηλεοραση. Απο εκει και περα τι βαζω? Υπαρχει scart - hdmi??? ή παμε σε απλο scart dvi?
some1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Έχει να προτείνει κάποιος την πιο φθηνή 24" που υπάρχει με FullHD. Η πιο φθηνή κερδίζει! Thanks
purif Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Σε 2 μέρες περιμένω τη Dell U2410. Σε περίπτωση που έχει καμμένο pixel (φτου φτου) με καλύπτει η αντιπροσωπεία της Dell ακόμα και αν δε την έχω αγοράσει από αυτούς; Ενημερωτικά, η οθόνη αγοράστηκε από ελληνικό κατάστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.