Προς το περιεχόμενο

οθονη 24''...σας ακουω

perix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 761
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εννοειται πως ειναι πιο φρεσκο. το 2408wfp ειναι σχεδον 3 χρονον ενω η u2410 κλεινει μηνες.

(tip: τα πρωτα 2 νουμερα ειναι οι ιντσες (24) και τα 2 τελευταια ειναι το ετος κατασκευης (08, 10 ;) )

Δημοσ.
για να λέω καινούρια :P

Σωστα... Αλλα αναμεσα και σε 2 καινουριες η μια θα υπερεχει! :-D Απλα δεν ειχα παρει πρεφα οτι αυτη που κοιταγα ηταν 2-3 χρονων

coreygaylas το tip σου ηταν πολυ κατατοπιστικο

Δημοσ.

ήρθε σήμερα η αντικατάσταση της μούφας u2410. Μια χαρά την έκανα και calibration, αλλά μου φαίνεται ότι είναι refurbished, γιατί ήταν μόνο η οθόνη στο κουτί της, χωρίς καλώδια, manual, κλπ.

Δημοσ.

αυτό που φοβόμουν...κλασσική έλλειψη επαγγελματισμού και σεβασμού προς τον καταναλωτή..πάρε τηλ. και απαίτησε καινούργια σφραγισμένη...ήταν DOA η δικιά σου..πλήρωσες καινούργια φίλε μου..ρε τους ελεεινούς...βρίσε αν είναι ανάγκη...

Δημοσ.

μίλησα πάλι στο τηλέφωνο με dell greece και μου είπε το παληκάρι στην τεχν. υποστήριξη ότι απ'ότι γνωρίζει προσωπικά ο ίδιος, όλα τα items που φεύγουν από αποθήκες για αλλαγή, είτε οθόνες είτε λάπτοπ είτε ότι άλλο, είναι refurbished. Μου λέει για κανούργια ζήτησε από το μαγαζί που την πήρες, πήρα uk τηλέφωνο και μου λένε μίλησε με dell 'εγκώ ντεν ξέρη'. Οκέυ, εντάξει κατάλαβα, τουλάχιστον η εγγύηση ισχύει αν είναι όντως refurbished, η οθόνη δεν δείχνει να έχει κανένα κουσούρι, τα χρώματα είναι ωραία και δεν έχει καμμένα pixels, τελος πάντων.

Δημοσ.

καλά ναι, αν δε σε πειράζει τελικά που είναι refurbished, το αφήνεις, γιατί θα σου σπάσουν τα νεύρα στο τέλος..απλά είναι το γαμώτο...

Δημοσ.

φίλε natural ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά να σου πώ κάτι, με τα κομπιούτερ εδώ και 1.5 δεκαετία, με όλο τέτοιες μλκίες ασχολούμαι, hardware που δεν δουλεύει, που χαλάει, και όχι μόνο με τα κομπιούτερ, είχα αγοράσει ένα nissan αυτοκίνητο και έβγαλε πρόβλημα με υπερθέρμανση κινητήρα τη 2η εβδόμαδα γιατί αποδείχτηκε ότι ήταν σε εκείνη τη παρτίδα του μοντέλου που είχε αυτό το κουσούρι, γάμησε τα δηλαδή.

Απλά μαθαίνουμε από τα παθήματα μας και πορευόμαστε, δεν αξίζει τώρα να βρίζομαι με τους άγγλους, δεν θα βγει και τίποτε, αφού το πήρα το ρίσκο πρέπει να υποστώ και τις συνέπειες, αυτά συμφορουμίτες, :-)

Δημοσ.

Βοήθεια από τους τυχερούς κατόχους!

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω την u2410 αλλά με απασχολεί το πρόβλημα με το tint που αναφέρουν αρκετοί στο forum της Dell και αλλού(πράσινο ή/και ροζ απόχρωση στις άκρες της οθόνης, ιδιαίτερα εμφανές σε άσπρο φόντο).

Όσοι έχετε πάρει την οθόνη παρατηρήσατε καθόλου αυτό το θέμα?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.
..αφού το πήρα το ρίσκο πρέπει να υποστώ και τις συνέπειες, αυτά συμφορουμίτες, :-)

To ρισκο που εγκειται;

• Super Moderators
Δημοσ.

πουθενά και από εδώ να την έπαιρνε τις ίδιες πιθανότητες είχε για DoA...απλά έχει ξενερώσει και υπερβάλει :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...