Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Σήμερα βρήκα στο you και μια NEC 23άρα με επίσης ips panel που είναι ενδιαφέρον οθόνη με καλή τιμή. http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=95CD1612CCC12640BA9938081DA9505F&pa=4BD6FE9E0023DF4C903F20B665A6D6BD η τιμή είναι απλά τρομακτική...
Dosas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Γειά σας παιδιά, παρέγγειλα τη dell u2410 από το pcbuyit τη Δευτέρα το πρωί, πόσο καιρό έκανε σε σας να έρθει; Είμαι θεσσαλονίκη. Οι γκαζμάδες στα courier παίρνουν τηλέφωνο ή παίζει να την παρατήσουν στην είσοδο του σπιτιού άμα λείπω;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 είναι courier, αν δεν πάρουν υπογραφή δεν παίζει.... είτε Παρασκευή είτε πιο μετά θα σου έρθει
Dosas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 ήρθε σήμερα η u2410 από το pcbuyit χαλασμένη. Τη δοκίμασα σε 2 κομπιούτερ και τζίφος δεν άναβε. Πήρα την dell greece και αφού μου σπάσαν τα @@ γιατί δεν μπορούσαν να βρούν το σειριακό αριθμό της στο σύστημα τους για κανά μισάωρο, τελικά το βρήκαν και κανόνισαν να μου στείλουν άλλη τη τρίτη και να πάρουν τη χαλασμένη. Αυτές οι οθόνες που σου φέρνουν για αλλαγή να φανταστώ ότι είναι μεταχειρισμένες ε; Τέσπα, τέλος οι παραγγελίες από το uk σε computer parts.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 δεν μπορείς να το δηλώσεις DOA (dead on arrival); για να σου δώσουν καινούργια το λέω, γιατί έτσι θα σου στείλουν μεταχειρισμένη...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 όχι αυτές που σου αλλάζουν είναι ολοκαίνουριες... να φανταστώ ότι εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε DoA περίπτώσεις ε?
Dosas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Βασικά παιδιά δεν δήλωσα doa, μου είπαν ότι το courier θα μου φέρει μια άλλη οθόνη και εγώ θα του δώσω τη χαλασμένη. Τι διαφορά έχει το doa.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 dead on arrival είναι η περίπτωση σου...
Dropsreef Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 φιλε μου μεταχειρισμενη θα σου εφερναν κανονικα αν για καποιο λογο εντος της εγγυησης παρυσιαζε προβλημα η οθονη σου! απο την στιγμη που την παρελαβες με προβλημα ειναι υποχρεωμενοι να σου φερουν καινουρια!ψαξτο λιγο
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 και αν απλά ειναι refurbished?πως θα το καταλάβει ο φίλος Dosas?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 για ποιο λόγο μεταχειρισμένη? πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο... άσε που δεν είναι υποχρεωμένος να την δεχτεί...
Allokotos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Dosas και εγώ είχα το ίδιο θέμα με την οθόνη από το pcbuyit. Αφού με έπριξαν λίγο με το serial της οθόνης μου την άλλαξαν τελικά και μάλιστα 2 φορές γιατί και η δεύτερη είχε πρόβλημα. Κοίτα δεν ήμουν εκεί να την παραλάβω λόγο δουλειάς, αλλά είχα αφήσει συγγενικό μου πρόσωπο και τις 2 φορές και μου είπε ότι το κουτί ήταν σφραγισμένο κανονικά και όλα τα προστατευτικά της οθόνης ήταν κανονικά τοποθετημένα.Το κουτί είχε μέσα κανονικά όλα τα καλώδια (με εξαίρεση του ρεύματος).Μάλιστα την δεύτερη οθόνη μου την έφεραν στα τέλη Ιανουαρίου και εκεί που γράφει το serial της οθόνης γράφει και ποιο μήνα κατασκευάστηκε.Εμένα γράφει Δεκέμβριο...οπότε δεν ξέρω λίγο δύσκολο μου κάνει να μην είναι καινούργια η οθόνη.
Dosas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 οκέυ ευχαριστώ για τις πληροφορίες παιδιά, μίλησα πάλι με dell greece και μου είπαν ότι στέλνουν καινούργιες από τις αποθήκες από όσο ξέρουν για τις αντικαστάσεις οθονών, ελπίζω να δουλεύει η αντικατάσταση, είναι τρελή ξενέρα να περιμένεις την οθονάρα και να έρχεται μάπα το καρπούζι, τέσπα thx πάλι.
equi1908 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Ψαχνω εδω και καιρο και λεω να παω για ΑΥΤΗ... Εχω διαβασει reviews κτλ και μου φαινεται οτι θα το ρισκαρω και μεσω ebay με τον συγκεκριμενο πωλητη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.