Προς το περιεχόμενο

οθονη 24''...σας ακουω

perix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για να δεις το Rev κοιτα στα αριστερα εκει που εχει τα usb ports και το mem/reader εκει εχει ενα πορτακι συρταροτο που βγαινει προς τα εξω, τραβηξε το και στο κατω μερος του γραφει το Rev.

εμενα ειναι Α00 Jul 2009 κατασκευη, την εχω καιρο και ειναι απο τις πρωτες παρτιδες.

Το service ειναι αψογο στη Dell, παλιοτερα ειχα κανει μαζικη παραγγελια desktop και χαλασα επιτηδες ενα (κατσαβιδι direct πανω στη μητρικη) για να δω ποσο γρηγοροι ειναι. Μεσα σε 4 ωρες ειχαν αλλαξει μητρικη/σκληρο(?)/επεξεργαστη χωρις ερωτηση.

Σημαδια μπορει να υπαρχουν και απο τις δοκιμες που κανουν στο εργοστασιο, μου εχει τυχει καποιες φορες σφραγισμενα προιοντα να εχουν ελαφριες γρατζουνιες ή ακομα και δαχτυλιες.

Τςςςςςς....Σιγά μη το έβρισκα!!! Είναι Dec 2009 Rev 00.

Για την εγγύηση παιδιά πρέπει να έχουμε κάποια απόδειξη για να φαίνεται η ημερομηνία αγοράς σωστά? εμείς που την πήραμε από Αγγλία τι κάνουμε?

Δεν μου ζήτησαν καμία απόδειξη. Μόνο το Serial.;)

• Απαντ. 761
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

από Αγγλία σου στέλνουν το σχετικό invoice/ απόδειξη...

Δημοσ.
Τςςςςςς....Σιγά μη το έβρισκα!!! Είναι Dec 2009 Rev 00.

Α οκ. Και εμενα Dec 2009 Rev 00 και δεν εχει κανενα απο τα πιθανα προβληματα. Την τσεκαρες την καινουργια εσυ να δεις?

Δημοσ.
Α οκ. Και εμενα Dec 2009 Rev 00 και δεν εχει κανενα απο τα πιθανα προβληματα. Την τσεκαρες την καινουργια εσυ να δεις?

Για ανέφερε τα προβλήματα που έχουν ακουστεί για να ελέγξω....

Δημοσ.

Σε οσους αρεσει το πειραμα:

http://cid-8c9c325b9dbea304.skydrive.live.com/browse.aspx/DELL?uc=3&nl=1 (Το αρχειο με ονομα U2410 ISP Tool 2.0.Ex_ πρεπει να μετανομασετε τη καταληξη σε .exe)

Firm Update για οσους εχουν το Α00 (στην ουσια ειναι το firm που εχουν οι Α01)

Never Tested by me.

Απο αλλον χρηστη: (http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1441159&page=85)

I flashed from Windows 7 (64 bit), All you do is unplug everything from the U2410 except the power cable and USB port, hook up the USB port cable to another system with another screen, and launch the tool. Takes just over a minute and then you power/off on and are done. Very simple procedure. It's really great to finally be able to use sRGB mode as it was intended - without grainy looking images! I'm still looking for any other differences but haven't noticed any as of yet..

so take care

Προσωπικα θα το δοκιμασω αυριο, βαριεμαι τωρα.

Επισης, δεν εχω ιδεα τι μπορει να παιζει με την εγγυηση.

Δημοσ.
Για ανέφερε τα προβλήματα που έχουν ακουστεί για να ελέγξω....

Σε καποιους αν δεν κανω λαθος εχει εμφανισει, οταν κοιτασ απο πανω, ροζ σκιες στην δεξια μερια της οθονης και πρασσινες στην αριστερη μερια. Κ ακομα οταν το εχεις στο sRGB ή Adobe RGB το μαυρο κανει κατι σαν χιονακια. Αν εχω καταλαβη σωστα αυτα ειναι...

Δημοσ.

Το εκανα το update σε Win7 64βιτ πηρε ενα λεπτο, δεν ειχα παρατηρησει κατι πριν το update οποτε δεν μπορω να πω οτι διορθωσε το οποιο προβλημα εαν υπηρχε.

Δημοσ.

Λοιπόν τα παιδιά στο hardforum λένε ότι όταν μπούμε στο factory menu και πάνω δεξιά γράφει το M1f191 με κίτρινα γράμματα τότε έχει περαστεί από το εργοστάσιο το καινούριο firmware παρόλο που μπορεί να είναι Rev00. Το επιβεβαιώνω και σε αυτή που μου έφεραν.

21012010176.th.jpg

Επίσης εδώ είναι η εικόνα για να ελέγξετε αν έχετε πρόβλημα με το dithering. http://www.lagom.nl/lcd-test/black.php

Εδώ είναι ένα video με έναν τυπά ο οποίος έχει εμφανέστατο πρόβλημα dithering. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=b43vduFPinQ[/ame]

Στο forum τους επίσης να πω ότι υπάρχει licked το εργαλείο που αναβαθμίζει το firmware για τους τολμηρούς.

Δημοσ.

Επειδή διαβάζω τόσα πολλά, νομίζω πως έχω χάσει την μπάλα κάπως..

Για κάποιον που δεν παίζει τόσο συχνά παιχνίδια, θέλει τον υπολογιστή κυρίως για ταινίες, web, office applications, και σχεδιασμό αλλά όχι επαγγελματικό, αξίζει να δώσει τα 230+ ευρώ για κάποια οθόνη με IPS panel; Αυτό με τα περισσότερα ms στον χρόνο απόκρισης, είναι αντιληπτά με το μάτι;

Κυρίως με προβληματίζει αυτό με τις γωνίες θέασης που διαβάζω για τα TN panels. Να βλέπεις ταινία απο το κρεβάτι και να μαυρίζει το πάνω, ή να δουλεύεις απο κοντά και να έχει άλλη απόχρωση το πάνω απο το κάτω μέρος της οθόνης δεν είναι κουραστικό για τα μάτια;

Αλλά και 600 ευρώ για 24άρι δεν είναι πολλά;

Δημοσ.
Επειδή διαβάζω τόσα πολλά, νομίζω πως έχω χάσει την μπάλα κάπως..

Για κάποιον που δεν παίζει τόσο συχνά παιχνίδια, θέλει τον υπολογιστή κυρίως για ταινίες, web, office applications, και σχεδιασμό αλλά όχι επαγγελματικό, αξίζει να δώσει τα 230+ ευρώ για κάποια οθόνη με IPS panel; Αυτό με τα περισσότερα ms στον χρόνο απόκρισης, είναι αντιληπτά με το μάτι;

Κυρίως με προβληματίζει αυτό με τις γωνίες θέασης που διαβάζω για τα TN panels. Να βλέπεις ταινία απο το κρεβάτι και να μαυρίζει το πάνω, ή να δουλεύεις απο κοντά και να έχει άλλη απόχρωση το πάνω απο το κάτω μέρος της οθόνης δεν είναι κουραστικό για τα μάτια;

Αλλά και 600 ευρώ για 24άρι δεν είναι πολλά;

Εγώ σε ΤΝ δεν ξαναγυρνάω ούτε με σφαίρες. Παιχνίδια δεν παίζω σχεδόν καθόλου.

Δημοσ.
Μου ήρθε το Colorimeter. Σε ποια Presets θέλετε προφίλ;

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Καλοδούλευτο φιλαράκι, γεια ξεκινά με sRGB και βλέπουμε :) αν και όπως πει και οι ειδήμονες του θέματος καθε οθόνη ειναι διαφορετική, εσύ διαφορά είδες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...