nikosl Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 upgrade να φανταστώ στην Dell Hellas όταν βγει το επίσημο? Δν ξέρω, αλλα προσωπικά δεν καιγομαι για το dithering οπότε δεν θα το ρισκάρω.
charlatan154 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Το dithering ειναι ασπρα χιονακια σε μαυρο φοντο? παντως παιδια εμενα δεν εχει ουτε αυτο! μου κανει εντυπωση. τοσο τυχεροσ ημουν ή απλα τα διορθωσαν ολα?
nikosl Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Το dithering ειναι ασπρα χιονακια σε μαυρο φοντο? παντως παιδια εμενα δεν εχει ουτε αυτο! μου κανει εντυπωση. τοσο τυχεροσ ημουν ή απλα τα διορθωσαν ολα? Συμβαίνει μόνο στο rgb και adobe rgb mode και στο rev A01 το έχουν διορθώσει.
mastro Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Συμβαίνει μόνο στο rgb και adobe rgb mode και στο rev A01 το έχουν διορθώσει. Που το βλέπουμε το revision ρε παίδες?
mastro Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Και μένα A00, στο κουτί ήταν τελικά. Αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάτι...Περίεργο.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 έστειλα μαιλ στο overclockers.co.uk να μου πουν αν αυτή που πουλάνε είναι η Α01.. για να δουμε..
mastro Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Είμαι από τους πολύ άτυχους τελικά. u2410 γιοκ!!! Έκανε ένα τσάφ και δεν ξανα άναψε. Ήρθε η ώρα να ανακαλύψω πόσο καλό είναι το service της Dell Hellas.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες...
grhgorhs1976 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Είμαι από τους πολύ άτυχους τελικά. u2410 γιοκ!!! Έκανε ένα τσάφ και δεν ξανα άναψε. Ήρθε η ώρα να ανακαλύψω πόσο καλό είναι το service της Dell Hellas. Πω πω τη ατυχία είναι αυτή ρε φίλε, μακάρι να βρεις άκρη γρήγορα,και όλα να πάνε καλά.
mastro Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Πω πω τη ατυχία είναι αυτή ρε φίλε, μακάρι να βρεις άκρη γρήγορα,και όλα να πάνε καλά. Θα μου φέρουν καινούρια αύριο το πρωί και θα πάρουν την άτυχη, η οποία μου είπε ο ευγενικότατος υπάλληλος ότι μάλλον έκαψε τροφοδοτικό. Άψογη εξυπηρέτηση. Για να δούμε αν θα είναι καινούρια...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 άμα έχει καμένο pixel ξαναστείλτην πίσω, έχει 0 dead pixel warranty
mastro Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μια χαρούλα μου έστειλαν άλλη. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι καινούρια. Μου φαίνεται πως δεν είναι. Έχει ένα σημαδάκι εκεί που κουμπώνει η βάση. Το θέμα είναι ότι ανταλλάξαμε τα κουτιά και δεν πρόλαβα να δω ποιο revision ήταν..Υπάρχει άλλος τρόπος να το ελέγξουμε ? Κανένα καμένο pixel φυσικά.
Predatorkill Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Για να δεις το Rev κοιτα στα αριστερα εκει που εχει τα usb ports και το mem/reader εκει εχει ενα πορτακι συρταροτο που βγαινει προς τα εξω, τραβηξε το και στο κατω μερος του γραφει το Rev. εμενα ειναι Α00 Jul 2009 κατασκευη, την εχω καιρο και ειναι απο τις πρωτες παρτιδες. Το service ειναι αψογο στη Dell, παλιοτερα ειχα κανει μαζικη παραγγελια desktop και χαλασα επιτηδες ενα (κατσαβιδι direct πανω στη μητρικη) για να δω ποσο γρηγοροι ειναι. Μεσα σε 4 ωρες ειχαν αλλαξει μητρικη/σκληρο(?)/επεξεργαστη χωρις ερωτηση. Σημαδια μπορει να υπαρχουν και απο τις δοκιμες που κανουν στο εργοστασιο, μου εχει τυχει καποιες φορες σφραγισμενα προιοντα να εχουν ελαφριες γρατζουνιες ή ακομα και δαχτυλιες.
charlatan154 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Για την εγγύηση παιδιά πρέπει να έχουμε κάποια απόδειξη για να φαίνεται η ημερομηνία αγοράς σωστά? εμείς που την πήραμε από Αγγλία τι κάνουμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.