Προς το περιεχόμενο

οθονη 24''...σας ακουω

perix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 761
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πόσο σου στοίχισε τελικά?

Πόσο φπα πληρώνουμε σε προϊόντα από αγγλία? (το ελληνικό ή το αγγλικό φπα?)

Πόσο κόστισαν τα μεταφορικά?

Πόσες μέρες έκανε να έρθει?

• Super Moderators
Δημοσ.

το VAT είναι 15% νομίζω τα μεταφορικά 50 λίρες πάνω κάτω 3-5 εργάσιμες νομίζω...

δεν την έχω πάρει ακόμα αν εννοείς εμένα, η Dell βγαίνει 570 με τα μεταφορικά πάνω κάτω

Δημοσ.
το VAT είναι 15% νομίζω τα μεταφορικά 50 λίρες πάνω κάτω 3-5 εργάσιμες νομίζω...

δεν την έχω πάρει ακόμα αν εννοείς εμένα, η Dell βγαίνει 570 με τα μεταφορικά πάνω κάτω

...ζαλίστηκα :P

• Super Moderators
Δημοσ.

για 14 λίρες διαφορά θα προτιμήσω την Dell που έχει άψογο service, πανευρωπαϊκή εγγύηση και 0 dead pixel...

Δημοσ.

unboxing the baby

[ame]

[/ame]

ρε Thresh με 0.27 dot θα φαινεται το pixel? δεν εχω κατσει ποτε μπροστα σε τετοιο μονιτορ. Στο λεω γιατι σε αλλο νημα ειχες πει αν θυμαμαι καλα "καλη οθονη αλλα εχει 0.27"

Στο βιντεο κανει δοκιμες και στο pivot/swivel οποτε καλο ειναι να το δουνε οσοι σκοπευουν να το παρουν.

Εγω απο εβδομαδα παραγγελνω, ελπιζω να προλαβω πριν εξαντληθει.

Δημοσ.

Μολις την παραγγειλα απο το pcbuyit λογικα τη Τριτη θα την εχω. Ξερει κανεις εαν δινουν Tracking Number για το πακετο? Την πηρα στις 434 λιρες γυρω στα 508 ευρω ολα μεσα, και τα μεταφορικα, (ισοτιμια paypal).

Θα σας πω εντυπωσεις μολις το παραλαβω.

edit: Μολις την εκαναν dispatched (wtf, πολυ γρηγοροι) αλλα δεν μου εστειλαν tracking number.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...