Προς το περιεχόμενο

οθονη 24''...σας ακουω

perix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 761
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
αξίζει να πάω από την Lg-m2394 στην SM-T240;

άκυρο, άλλο ένα post που διάβασα απρόσεκτα...

Δημοσ.
Θα ήθελα τη βοήθεια σας για αγορά νέας οθόνης.

Θέλω να είναι

* 23 ή 24 ιντσών

* FullHD

* να έχει είσοδο HDMI

* ηχεία.

* η τιμή της να μην ξεπερνάει τα 380�.

* θα την χρησιμοποιώ για ταινίες (Blue Ray, X264, XVID), για παιχνίδια και για να συνδέω με HDMI το PS3.

Το έχω ψάξει λίγο το θέμα και έχω βρει τα παρακάτω μοντέλα

SAMSUNG 2493HM (24 ιντσών) - 333�

SAMSUNG SM-T240HD (24 ιντσών) - 374�

ASUS VH242H (23,5 ιντσών) - 269�

ASUS VK 246H (24 ιντσών) -329�

LG M2394D (23 ιντσών) - 297�

HP W2448HC (24 ιντσών) - 380�

1)Η αλήθεια είναι ότι 380� και 374� μου φαίνονται πολλά λεφτά, αλλά αν αξίζουν οι συγκεκριμένες οθόνες τα χρήματά τους και πρόκειται να δω διαφορά από τις άλλες θα τα δώσω με χαρά�.μια φορά αγοράζουμε οθόνη�

2)Ένας άλλος παράγοντας που με δυσκολεύει να αποφασίσω είναι το χαρακτηριστικό Απεικόνιση (το κάδρο που συνήθως το λένε). Σε άλλες είναι 16:10 και σε άλλες 16:9. Η διαφορά ποια είναι ? Είναι κατά πολύ καλύτερο το 16:10 από το 16:9?

3)Ένα άλλο θέμα είναι το HDCP. �λλες το έχουν και άλλες όχι�Πόσο σημαντικό είναι? Στη περίπτωση μου θα πρέπει να το έχουν?

Εγώ τείνω προς την ASUS VK 246H γιατί έχει 2ms, αλλά κολλάω στο ότι είναι 16:9, δεν έχει HDCP, και γενικά δεν ξέρω πόσο καλές είναι οι οθόνες της ASUS.

Εσείς ποια από τις παραπάνω μου προτείνετε? Αν ξέρετε κάποιο άλλο μοντέλο που να τηρεί τα κριτήρια μου και να αξίζει να μου την αναφέρετε.

Τέλος θα ήθελα να σας αναφέρω και ένα άλλο μοντέλο το ASUS VH226H το οποίο έχει όλα όσα ζητάω στα χαρακτηριστικά του και το σημαντικότερο �έχει μονο179�!!! Όμως είναι 21,5 ιντσών. Μου είναι πολύ δελεαστική προσφορά και κάπου ξεχνώ το περιοριστικό παράγοντα 23 και 24 ίντσες. Δεν ξέρω όμως πόσο ποιοτική είναι και πόση διαφορά έχει από τα άλλα μοντέλα. Τι λέτε αξίζει? Συγνώμη αν σας μπερδεύω, αλλά είμαι σίγουρος ότι και εσείς θα το σκεφτόσασταν..

Σιγουρα δεν μπορεις να πεσεις κατω απο 23??να πας στις 22 ιντσες δηλαδη?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πάει το μισό δικό μου δώρο ήδη στη συγκεκριμένη οθόνη :)

Βέβαια την έχω παραγγείλει από Σαββατοκύριακο κι ακόμα να έρθει αλλά το καλό πράγμα αργεί.

btw ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό το μήνυμα στην πορεία της παραγγελίας από parcelforce "PARCEL IN WAREHOUSE ERROR" ???

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα???

Αν και βλέπω τώρα ότι μπήκε σε αεροπλάνο απο Γερμανία.

Δημοσ.
Πάει το μισό δικό μου δώρο ήδη στη συγκεκριμένη οθόνη :)

Βέβαια την έχω παραγγείλει από Σαββατοκύριακο κι ακόμα να έρθει αλλά το καλό πράγμα αργεί.

btw ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό το μήνυμα στην πορεία της παραγγελίας από parcelforce "PARCEL IN WAREHOUSE ERROR" ???

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα???

Αν και βλέπω τώρα ότι μπήκε σε αεροπλάνο απο Γερμανία.

Μην ανησυχείς, είναι στον δρόμο, το ίδιο μου είχε βγάλει και μένα....

Δημοσ.

Εντάξει εφτασε επιτέλους το monitor...εξωτερικά φαίνεται άθικτη.

Μόλις στήσω το pc θα ελέγξω και για καμμένα pixel.

Αυτή η acs πάντως μάγκες είναι για φάπες...η οθόνη στην acs της περιοχής μου από τις 8 το πρωί, έχει φτασει απόγευμα και αφού βρήκα με ποιον συνεργάζεται η parcelforce εδώ στην Ελλάδα (GLS) τους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε ότι ο οδηγός την έκανε μια βόλτα αλλά δεν πρόλαβε να τη φέρει και σε λίγο που τέλιωνε η βάρδια του θα την πάει από εκεί...αφού τα ακούσανε που τη βγάλαν βόλτα χωρίς να τη φέρουν πήγα από εκεί και τους πρόλαβα και την παρέλαβα.

Δημοσ.

Να ρίξω λίγο λάδι στη φωτιά ???...

Εγώ σας γράφω ήδη απο την U2410 αυτή τη στιγμη΄.. και είναιιιιι... χάρμα οφθαλμών... χεχεχε... :devil::-D:lol: μμμ... τέλεια οθόνη... :lol:

Δημοσ.

Εχω πολύ τρέξιμο αυτές τις μέρες....απογραφή στη δουλειά, μπαίνω σε καινούριο σπίτι, έχω παραγγείλει κι ένα μικρό αμξάκι για την πόλη και δεν εχω χρόνο να στήσω το pc αν κι έχω μαζέψει όλα τα κομμάτια.

Μόλις το στήσω θα στείλω εντυπώσεις κι απ΄το monitor. Μακάρι να μην κάθεται αυτή τη στιγμή στη γωνίτσα της με τίποτα καμμένα pixel...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...