Προς το περιεχόμενο

οθονη 24''...σας ακουω

perix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 761
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε μαγκες μου ηρθε email απο parcelforce For any tracking information, please click here to access the Parcelforce Worldwide internet tracking service for this shipment (consignment number EK00*****5GB or international GLS tracking number 98******33). Please note that no tracking information will be available until the consignment has been scanned at the first tracking point.

Πατωντας στο click here ανοιγει μια σελιδα που δεν δουλευει ουτε με mozilla ουτε με explorer. Παω http://tracking.parcelforce.net/ και γραφω τον πρωτο αριθμο?

Δημοσ.

εντάξει παιδιά... ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ Η ΟΘΟΝΗ.. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ!!!

Ακόμα να φανταστείτε δεν έχω κάνει calibration.. αλλα θα κάνω ωσονούπο!! ακόμα κ έτσι τα χρώματα είναι απίστευτα!!!

Ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΤΡΕΨΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ !!!

Ίσως χρειαστώ λίγη βοήθεια για το Calibration ε ??? ;)

Πώώώώώ.... έχω χώρο για αμέτρητα παράθυρα!!! Τον Internet Explorer, για αρχή τον έχω σε παράθυρο κ όχι maximized!!! Μην πάθω και τίποτα! να το συνηθίσω πρώτα! :-)

Δημοσ.
εντάξει παιδιά... ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ Η ΟΘΟΝΗ.. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ!!!

Ακόμα να φανταστείτε δεν έχω κάνει calibration.. αλλα θα κάνω ωσονούπο!! ακόμα κ έτσι τα χρώματα είναι απίστευτα!!!

Ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΤΡΕΨΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ !!!

Ίσως χρειαστώ λίγη βοήθεια για το Calibration ε ??? ;)

Πώώώώώ.... έχω χώρο για αμέτρητα παράθυρα!!! Τον Internet Explorer, για αρχή τον έχω σε παράθυρο κ όχι maximized!!! Μην πάθω και τίποτα! να το συνηθίσω πρώτα! :-)

Καλορίζικη,καλοδούλευτη :-D είναι λίγο περίεργο στην αρχή αλλα είναι συνήθεια.Εγώ να φανταστείς απο 15'' πήγα σε 23'' και ακόμα να το συνηθίσω. :P

Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Ρε σύ εδώ εγώ που πήγα απο 22' σε 24' και μου φαίνεται τρελό αυτο το μέγεθος!!! Πόσο μάλλον απο 15!!!

Ευχαριστώ πολύ GGKING !!! Eπίσης!!!

Δημοσ.

καλορίζικες παιδιά οι οθόνες , ΑΛΛΑ προσωπικά δεν ξαναπαίρνω Dell ούτε με σφαίρες . Έχω μια 20αρα με IPS , έχει το input lag της αρκούδας , και μια άλλη Dell με το που την πήρα έσπασαν τα βύσματα πίσω που συνδέεται η υποδοχή του καλωδίου , δεν την αλλάζουν γιατί δεν δέχονται ότι φταίνε αυτοί (προφανώς πιστεύουν ότι το έσπασα εγώ , τεσπα) και τα χρώματά της , τραγικά .

Δεν ξέρω , μπορεί να έπεσα εγώ σε άσχημα κομμάτια , αλλά Dell τέρμα .

• Super Moderators
Δημοσ.

για ποιο 20αρι λες? το έχει κάνει calibrate ή το άφησες στο έλεος του Θεού? είχες crt monitor παράλληλα και testαρες το input lag?

τώρα για τα βύσματα από πίσω το να σπάσουν μόνα τους είναι κάπως δύσκολο...

Δημοσ.
Εγώ δηλώνω SUPER ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ με την Ultrasharp U2410 !! Απλά η οθόνη.. είναι απο άλλον πλανήτη... !!!

Θα ακουσουμε τιποτα εντυπωσεις απο games? Καμια φωτο? ΤΙποτα???

Δημοσ.

επειδή φίλε THRESH διακρίνω μια επιθετικότητα στην απάντησή σου ,(ούτε στην DELL να δούλευες) , να πω απλά ότι μετά από κάποια χρόνια (κοντά είκοσι) τυχαίνει να ξέρω να μετράω το input lag μιας οθόνης (τι διάολο σε τόσα χρόνια όλο και κάτι μαθαίνει κανείς) και το συγκεκριμένο monitor είχε lag, που διορθώθηκε μετά με την έκδοση A04 rev (αν θυμάμαι και καλά , γιατί δεν ξέρω καλά καλά που βρίσκεται το monitor πλεον ) . Τα βυσματάκια στο πίσω μέρος σπάσαν μόνα τους , πως να το κάνουμε τυχαίνουν και αυτά καμμιά φορά . Εκτός αν είναι μιας χρήσεως , όπως προφανώς συναίβει σες μένα .

Αυτό που δεν ξεχνάω πάντως είναι το monitor είχε κοστίσει 547 ευρώ , κυριολεκτικά πεταμένα λεφτά .

Από τότε μόνο Eizo , Νec ή samsung (στα καλά της μεγάλα μοντέλλα) .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...