Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 πρέπει να είναι επαγγελματικό το ΑΦΜ νομίζω για να μην πληρώσεις το ΦΠΑ... από εκεί και πέρα κάνεις ότι κάνεις για στην Ελλάδα...
ultraxmode Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Επαγγελματικό ΑΦΜ έχω.. απλά δεν ξέρω πώς το δηλώνω στην παραγγελία του PCBUYIT συγκεκριμένα.. Μάλλον θα τους στείλω email να ρωτήσω...
ultraxmode Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά, όπως σας είπα, θέλω να αγοράσω την Dell U2410 απο pcbuyit και επειδή δεν έχω αγοράσει ποτέ κάτι μέσω internet και ειδικά απο εξωτερικό, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Στο shipping address λέω να βάλω τη διεύθυνση του σπιτιού μου. Τί ωράρια όμως ακολουθεί η Parcelforce? (απο αυτά που έμαθα, λέγεται πως διανέμονται στην Ελλάδα απο ΕΛΤΑ, δεν ξέρω αν είναι σωστό?) Σε περίπτωση που θα έρθει το δέμα 9:00 με 17:00 θα είμαι στη δουλειά και δεν θα είναι κανείς στο σπίτι.. Μετά απο που μπορώ να πάρω το δέμα ? Να το θέσω και διαφορετικά.. Σε περίπτωση που για κάποιο χ ή y λόγο, ο πελάτης λείπει την ώρα παράδοσης.. τί γίνεται? Πείτε μου γιατί ΚΑΙΓΟΜΑΙ ! Τα έχω όλα έτοιμα και θέλω να την αγοράσωωωωωωωωω!!!!!!!!!!
STORM1978 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168052 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168063 http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Samsung-SM-P2450H-TFT-Monitor-24.htm δες και αυτες.
ultraxmode Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Ναι αλλα αυτές δεν είναι ΤΝ πάνελ ?.. (ευχαριστώ για τις συμβουλές)
eXrhsots Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MO-036-DE&groupid=17&catid=510&subcat=
Predatorkill Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά, όπως σας είπα, θέλω να αγοράσω την Dell U2410 απο pcbuyit και επειδή δεν έχω αγοράσει ποτέ κάτι μέσω internet και ειδικά απο εξωτερικό, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Στο shipping address λέω να βάλω τη διεύθυνση του σπιτιού μου. Τί ωράρια όμως ακολουθεί η Parcelforce? (απο αυτά που έμαθα, λέγεται πως διανέμονται στην Ελλάδα απο ΕΛΤΑ, δεν ξέρω αν είναι σωστό?) Σε περίπτωση που θα έρθει το δέμα 9:00 με 17:00 θα είμαι στη δουλειά και δεν θα είναι κανείς στο σπίτι.. Μετά απο που μπορώ να πάρω το δέμα ? Να το θέσω και διαφορετικά.. Σε περίπτωση που για κάποιο χ ή y λόγο, ο πελάτης λείπει την ώρα παράδοσης.. τί γίνεται? Πείτε μου γιατί ΚΑΙΓΟΜΑΙ ! Τα έχω όλα έτοιμα και θέλω να την αγοράσωωωωωωωωω!!!!!!!!!! H ACS τα φερνει, οχι τα ΕΛΤΑ, στην Αθηνα τουλαχιστον. Αφου σου δωσουν tracking number απο το pcbuyit τοτε παρε τηλεφωνο στην ACS της περιοχης σου και πες τους το. Μολις δουνε το δεμα πες τους να μην στο στειλουν στο σπιτι αλλα οτι θα περασεις εσυ ενα πρωινο να το παραλαβεις.
ultraxmode Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 H ACS τα φερνει, οχι τα ΕΛΤΑ, στην Αθηνα τουλαχιστον. Αφου σου δωσουν tracking number απο το pcbuyit τοτε παρε τηλεφωνο στην ACS της περιοχης σου και πες τους το. Μολις δουνε το δεμα πες τους να μην στο στειλουν στο σπιτι αλλα οτι θα περασεις εσυ ενα πρωινο να το παραλαβεις. OK !!! ευχαριστώ πολύ !!! Την παραγγέλνω ΄ΤΩΡΑ !!!
ultraxmode Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδιά σας έχω τρελάνει το ξέρω.. αλλά πρώτη φορά αγοράζω απο Internet και δεν θέλω να κάνω βλακεία!!.. έχω prepaid card Τράπεζας Κύπρου.. μέσω paypal πληρώνω ή την πρώτη επιλογή που έχει στο pcbuyit ??? (To issue number τί είναι ??? ) Ποιά η διαφορά ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!
Predatorkill Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Issue number και Start Date τα αφηνεις κενα. Το CVV ειναι τα 3 τελευταια ψηφια που βλεπεις στο πισω μερος της καρτας. Το ονομα σου να το βαλεις ακριβως οπως φαινεται στη καρτα. Αν θες να πληρωσεις μεσω paypal δεν νομιζω να σε αφησει εαν πρωτα δεν επιβεβαιωσεις τη καρτα σου, προκειται για μεγαλο ποσο οποτε χλωμο το βλεπω για paypal. Πληρωσε με τον πρωτο τροπο.
ultraxmode Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Στην κάρτα δεν έχει το όνομά μου.. λέει PREPAID CARD.. (???)
Predatorkill Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Τοτε βαλε κανονικα το ονομα σου. Εαν δεν δεχτει την πληρωμη βαλε PREPAID CARD
ultraxmode Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 OK ! ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..!! θα κάνω update σε λίγο με τα αποτελέσματα! UPDATE : THN AΓΟΡΑΣΑ!! Ultrasharp U2410 ! Yeah !!! (410 λίρες..) Μου ήρθε στα 449 ευρώ !!! Τελικά έβαλα το όνομά μου ! Ευχαριστώ πολύ PredatorKill !!!
Predatorkill Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Καλοριζικη φιλε μου, θα την χαρεις και θα την καμαρωνεις!! Προσωπικα ειναι ισως η καλυτερη αγορα που εχω κανει για υπολογιστη εδω και 17 χρονια που ασχολουμαι με δαυτους! Παντως ειναι σημαδιακη η ημερα που την πηρες, σημερα εχει 24/10 ο μηνας ΧΑΧΑΧΑ!!!!
ultraxmode Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Τί λές τώρα ??? ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝ ! ΧΑΧΑΧΑ!!! Σωστόόόός!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.