ultraxmode Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Nα πώ κι εγώ με τη σειρά μου, επειδή έχω δεί πχ παιχνίδι να παίζεται σε οθόνη που έχει native ανάλυση 1920x1080 (παράδειγμα) να παίζει σε 1680χ1050 και να φαίνεται το παιχνίδι ΜΙΑ ΧΑΡΑ.. (θέλω να πώ πως έχω βγάλει συμπέρασμα, πως οι καινούργιες οθόνες, όταν παίζουν σε χαμηλότερες αναλύσεις απο τη native ανάλυσή τους, δεν κάνουν αυτή την θαμπάδα που έκαναν οι παλιότερες..αλλα όλα φαίνονται μια χαρά..) Thresh, ως προς την απάντησή σου συγκριτικά με IPS vs. SPVA , νομίζω πως σε ποιότητα "κερδίζει" η IPS έτσι ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 όχι μόνο σε ποιότητα χρωμάτων αλλά και σε input lag, τα IPS έχουν σημαντικό λιγότερο
ultraxmode Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Thresh, ερώτηση... Η Dell UltraSharp 2408WFP σε σύγκριση με την Ultrasharp U2410 τί διαφορά έχει ? Ρωτάω, γιατι βρήκα σε ελληνικό κατάστημα την πρώτη, στα 345 ευρώ..(στο dell.gr την έχει 628 ευρώ !!!)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 η διαφορά το input lag είναι απλά τεράστια και γενικότερα είναι λίγο καλύτερη...
spid_x Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Παιζει πουθενα κανενας οδηγος αγορας απο overclockers ή από pcbuyit ? (στα ελληνικα!)
nikosl Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Τι οδηγό αγορας? Απλά πάρε μια προπληρωμένη κάρτα, φόρτωσε τη με 600€ και πηγαινε στο pcbuit φτιαξε account, επέλεξε την οθόνη, κάνε add το cart, δώσε ότι στοιχεία σου ζητήσει και ΕΤΟΙΜΟΣ. Θα σου στείλουν 2 μέιλ, ενα για επιβεβαίωση παραγγελίας, και ένα όταν θα ταχυδρομήσουν την οθόνη. Απο κει και πέρα θα σου στείλει μέιλ η ταχυδρομικη εταιρεία (parcelforce) και θα σου δωσει έναν κωδικο, για να μπορείς ανα πάσα στιγμή να βλέπεις σε ποιο στάδιο παράδοσης βρίσκεται η οθόνη. Τόσο απλα.
ultraxmode Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δευτέρα πάω να φτιάξω prepaid κάρτα γιατι δεν έχω.. Offtopic..αλλά : Ποιά τράπεζα προτιμάτε? Κύπρου?
spid_x Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Τι οδηγό αγορας? Απλά πάρε μια προπληρωμένη κάρτα, φόρτωσε τη με 600€ και πηγαινε στο pcbuit φτιαξε account, επέλεξε την οθόνη, κάνε add το cart, δώσε ότι στοιχεία σου ζητήσει και ΕΤΟΙΜΟΣ. Εγω εχω Electron Visa. Στο pcbuyit δεν ειδα να εχει στις καρτες που δεχονται electron visa. Αντιθετως στο overclockers το λεει ξεκαθαρα οτι δεχονται. ultraxmode αν ενδιαφερεσαι για electron visa, με ενα γρηγορα search βρηκα οτι της Alpha bank ειναι απολυτως οκ και δεν υπηρξε ποτε προβλημα. Και γω τετοια εχω.
ultraxmode Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Μωρε θέλω Prepaid για να είμαι ασφαλείς. Θέλω να την γεμίζω όταν είμαι σίγουρος πως θέλω να αγοράσω κάτι.. να έχω το κεφάλι μου ήσυχο..
spid_x Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Μωρε θέλω Prepaid για να είμαι ασφαλείς. Θέλω να την γεμίζω όταν είμαι σίγουρος πως θέλω να αγοράσω κάτι.. να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.. Το ιδιο πραγμα δεν ειναι η prepaid που λες με την electron visa?
ultraxmode Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Το ιδιο πραγμα δεν ειναι η prepaid που λες με την electron visa? Δυστυχώς δεν γνωρίζω.. αλλα νομίζω πως είναι πιστωτική αυτή που λές..
spid_x Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δυστυχώς δεν γνωρίζω.. αλλα νομίζω πως είναι πιστωτική αυτή που λές.. το ιδιο πραγμα ειναι
nikosl Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Ότι και να είναι δεν έχετε πρόβλημα. Και το overclockers και το pcbuyit είναι πολύ αξιόπιστα sites με πάρα πολλά μέλη από ελληνικά sites να αγοράζουν απο κεί και κανένας να μην έχει αναφέρει ποτέ το παραμικρό ζήτημα.
ultraxmode Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Σήμερα έβγαλα Prepaid κάρτα απο την Κύπρου.. οπότε σε λίγες μέρες θα κάνω την "παραγγελιά" με την Dell U2410!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.