Προς το περιεχόμενο

οθονη 24''...σας ακουω

perix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 761
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Thresh γραψε αν σου ειναι ευκολο πως ειναι στα παιχνιδια η Dell.

Ω ναιιιιι...!!! :-D

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:29 ----------

Ρε παιδιά... βλέπω αυτή την SAMSUNG SYNCMASTER XL24 που έχει πάνω απο 1300 ευρώ.. και λέω.. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΗ Η ΟΘΟΝΗ ?

Μπορεί να μέ διαφωτίσει κάποιος ?

• Super Moderators
Δημοσ.

spid_x δεν έχω προλάβει να παίξω ιδιαίτερα, ghosting πάντως δεν είδα οπότε θεωρώ ότι είναι μια χαρά...

ultraxmode η XL24 είναι Led Backlit S-PVA monitor...

Δημοσ.

Να κανω και γω μερικες ερωτησεις.

H dell u2410 ενδικνυται για παιχνιδια? Θελω να πω, οτι εγω για παραδειγμα εχω καρτα γραφικων 4870 512MB. Τι θα παιζει με τις αναλυσεις? θελω να ειναι ολα στο full. θα μπορω να το κανω αυτο με την dell? Γενικα τι πρεπει να προσεχει στις οθονες καποιος που ειναι πολυ απαιτητικος gamer?

Οι led οθονες που βγαινουν τωρα είναι καλυτερες απο την Dell ?

Playstation3 μπορει να μπει επανω της (σπανιως) ?

• Super Moderators
Δημοσ.

είμαι με GTX280 και είναι σχετικά ok, με την 4870 512mb θα είσαι κάπως χειρότερα προφανώς...

ποιες led tft λες?

από την στιγμή που έχει HDMI γιατί όχι, το θέμα είναι ότι θα πρέπει να συνδέσεις το PS3 με ηχεία...

• Super Moderators
Δημοσ.

ότι με φίλτρα και full settings σε κάποια games ζορίζεται και θα ζοριστεί περισσότερο στο μέλλον

• Super Moderators
Δημοσ.

σε οποιαδήποτε οθόνη με 1920χ1200 ή 1920χ1080 και να στραφείς θα έχεις πρόβλημα αν τα ρυθμίζεις όλα τα τέρμα σε περίπτωση που το game είναι απαιτητικό...

• Super Moderators
Δημοσ.

ε ναι αφού έχει ανάλυση 1920χ1200 :-)

καλά μην νομίζεις ότι θα έχεις τραγικά frames, απλά αν ανεβάζεις AntiAliasing και σε μελλοντικά games θα υπάρχει προβληματάκι με την 4870...

Δημοσ.

Αυτο το προβληματακι που συζηταμε ισχυει γενικα για ολες τις 24αρες 1920χ1200?

Γενικα για games τι ιντσες επιλεγει ο περισσοτερος κοσμος?

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι "πρόβλημα" ρε spid_x απλά δεν έχεις αρκετά δυνατή κάρτα γραφικών για να παίζεις τα όλα παιχνίδια με τέρμα settings και φίλτρα σε 1920χ1200, ουσιαστικά "φταίει" η κάρτα γραφικών όχι η οθόνη

οι δυνατότερες κάρτες γραφικών είναι ok...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...