Προς το περιεχόμενο

οθονη 24''...σας ακουω

perix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 761
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

τα χρώματα μια χαρά ευτυχώς το μάτι έχει συνηθίσει σε καλά panels και έτσι δεν είχα πρόβλημα "προσαρμογής"

στα 60-80cm που παίζω από την οθόνη το κείμενο διαβάζεται μια χαρά, έχω συνηθίσει σε ακόμα πιο μικρό dpi και έτσι δεν έχω πρόβλημα

από το pcbuyit την πλήρωσα μέσω paypal

δεν πρόσεξα ούτε ghosting ούτε input lag όσο έπαιζα Crysis, ούτε ο liopyr νομίζω...τώρα για το αν τα μάτια μας είναι της προκοπής για να μπορούν να τα καταλάβουν αυτά είναι άλλο θέμα :P

Δημοσ.
τα χρώματα μια χαρά ευτυχώς το μάτι έχει συνηθίσει σε καλά panels και έτσι δεν είχα πρόβλημα "προσαρμογής"

στα 60-80cm που παίζω από την οθόνη το κείμενο διαβάζεται μια χαρά, έχω συνηθίσει σε ακόμα πιο μικρό dpi και έτσι δεν έχω πρόβλημα

από το pcbuyit την πλήρωσα μέσω paypal

δεν πρόσεξα ούτε ghosting ούτε input lag όσο έπαιζα Crysis, ούτε ο liopyr νομίζω...τώρα για το αν τα μάτια μας είναι της προκοπής για να μπορούν να τα καταλάβουν αυτά είναι άλλο θέμα :P

Όχι μην ανησυχείς , δε ψάχνουμε ούτε χρυσά μάτια ούτε χρυσά αυτιά.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

• Super Moderators
Δημοσ.

γενικότερα το monitor είναι αρκετά εντυπωσιακό, παρείγγειλα και την Dell 2209WA πριν από λίγο από overclockers.co.uk...μέχρι την Παρασκευή θα έχει έρθει σύμφωνα με την DHL...κλάσης ανώτερη σε ταχύτητα παράδοσης σε σχέση με ParcelForce με ελάχιστη διαφορά στην τιμή

Δημοσ.

Από overclockers.co.uk πήρα την HP LP2475w και μου ήρθε μέσα σε 3 μέρες.

Είναι το πρώτο μου monitor με panel IPS και μόλις το είδα έπαθα λίγο την πλάκα της ζωής μου με την απόδοση των χρωμάτων και τις τεράστιες γωνίες θέασης.

Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή σε ΤΝ...

• Super Moderators
Δημοσ.
Τελικά απο pcbuyit πόσο καιρό έκανε να σου έρθει ?

4-5 εργάσιμες νομίζω...

---------- Post added at 13:44 ----------

Η HP LP2475w με την Dell Ultrasharp U2410 τί διαφορές έχουν...

..έχουν καταρχήν ?

η HP δεν έχει πανευρωπαϊκή εγγύηση καταρχάς, αν πάθει κάτι πρέπει να την στείλεις έξω άσε που δεν έχει και 0 pixel warranty...

πάνω κάτω ίδιες είναι πάντως αλλά με την Dell να έχει περισσότερα καλούδια...

Δημοσ.

Γειά χαρά σε όλους καταρχάς

έχω την 9800gtx+Black edition και θέλω να αγοράσω καινούργιο monitor

μου αρέσουν τις Samsung T240 και T260 αξίζει να πάρω το μονιτορ με (HD)(tv dld)

ή ειναι καλήτερα ξεχωριστά?πια ειναι η γνώμη σας για τα monitor με tv μαζι(Samsung T260HD+T240HD)

thanks

Δημοσ.

Προσωπικά εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα το να είναι και τα δύο μαζί..

Έχω αγοράσει μία τέτοια οθόνη (LG) στην αδερφή μου, και παίζει τέλεια.. (22άρα)

Δημοσ.

Όσο αφορα την Dell U2410 πράγματι έχει αρκετά έντονο κόκκινο(στο standard mode) και για αυτό θέλει κάποιο πείραγμα στις ρυθμίσεις.Εγώ χρησιμοποιώ τα εξής:brightness 30 contrast 55 και ένα custom icc profile.Δοκιμάστε τα στο standard mode και πείτε μου γνώμες! ;)

Dell_U2410_Standard_Preset 7.zip

Δημοσ.

Thresh πολύ ωραίος ! (έχουμε και το ίδιο κουτί... - εσύ βέβαια χ2-)

Η οθόνη όλα τα λεφτά όπως βλέπω. Καμμία πιό κοντινή μπορείς ??? (μην σου τα σπάω.. ΑΝ μπορείς..!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...