Προς το περιεχόμενο

οθονη 24''...σας ακουω

perix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 761
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Όταν την παρήγγειλα εγώ στις 2 Σεπτέμβρη, το overclockers.co.uk δεν την είχε ακόμη. Πάντως ακόμη και τώρα το PCBuyIt την έχει αρκετά φτηνότερη (448 λίρες αντί 425.50).

hm δεν το είχα προσέξει :o

Δημοσ.

ασχετα τι πιστευουμε οι "τρελαμενοι" , και το VGA μια χαρα ειναι για οποιαδηποτε αναλυση.... το 95% των χρηστων δε θα καταλαβουν διαφορα. Απλα θα περιμενα μετα απο τοσα χρονια το dvi να εχει γινει standard....δε μπορω να πιστεψω οτι ειναι τοση η επιβαρυνση στο κοστος που γλιτωνον κατι σοβαρο με το να το αποφυγουν...

Δημοσ.

Μα το θέμα είναι ότι και όλες οι κάρτες γραφικών πλεον οι καινούργιες βγάζουν 2 εξόδους dvi-d, για πιο λόγο να μπλέκουμε τώρα με μεταρτοπές και π@π@ρ1ες?....

Δημοσ.

ενταξει, ειναι μεσα στις προδιαγραφες του dvi-d και η παροχη αναλογικου σηματος. Ο απλος ανταπτορας που δινουν μεσα οι καρτες για dvi->vga στην ουσια χρησιμοποιει εκεινα τα λιγα pins του dvi-d που μεταφερουν το αναλογικο σημα (και αγνοουνται οταν συνδεσεις καλωδιο dvi). Αρα δε μιλαμε για καμια μετατροπη ουσιαστικα...ουτε για κανενα επιπλεον κοστος. Γι'αυτο και αλλωστε πλεον βαζουν 2 dvi-d γιατι ετσι με εναν απλο ανταπτορα μπορουν να δωσουν και vga σε οποιον το χρειαζεται, ενω αν βαζανε ενα dvi και ενα vga οποιος ηθελε 2 ψηφιακα σηματα θα ειχε προβλημα...

Τελος παντων, ειναι πισωγυρισμα το vga μετα απο τοσα χρονια υπαρξης του dvi και αφου πλεον παμε και προς displayport (δηλαδη σε λιγο θα ειναι 2 γεννιες πισω το vga) αλλα παρολαυτα, αντικειμενικα πρεπει να αναγνωρισουμε οτι η ποιοτητα του μια χαρα ειναι και πρεπει να εισαι πολυ ψειρας για να εχεις προβλημα. Στην πραξη για μενα το μονο προβλημα ερχεται απο αλλα θεματα που ισως απασχολησουν μελοντικα, οπως απουσια HDCP...

Δημοσ.

Καλημέρες.

Έχω μια Philips 200W6CS κοντά 4 χρόνια περίπου με S-IPS Panel 16ms-Πολύ ευχαριστημένος ειδικά με την χρωματική απόδοση.

Σκεφτόμαι ότι ίσως είναι καιρός για μια αλλαγή αλλα δε ξέρω κατά πόσο αξίζει μια τέτοια κίνηση μιάς και για την UltraSharp 2410 πρέπει να σκάσω πάλι 500άρια (είχα πάρει την Philips 600 ευρώ τον 12ο του 2005)

Είδα τις προάλλες μια T220 Samsung η οποία παρόλο το TN πάνελ της,μου φάνηκε πολύ καλή χρωματικά και ακόμα καλύτερη εντύπωση μου έκανε το πόσο smoothly προέβαλλε την κίνηση των χαρακτήρων σε κάποια παιχνίδια (πχ τελευταίο Prince of Persia).Η δική μου φαίνεται ότι ζορίζεται αφενός με τα 16ms (δεν είχα παρατηρήσει ghosting αλλά μου φάνηκε ότι με το 220 είδα καλύτερη προβολή σε animatIon).

Είναι πισωγύρισμα να πάω από S-IPS 4ετίας σε TN 24άρι με βελτιωμένες γωνίες θέασης ή αξίζει τον κόπο.

Βλέποντας τις φωτό πάντως δεν είδα μεγάλες διαφορές με την lg.

Δημοσ.

πρώτον η διαφορά στο μέγεθος (20-24) είναι πολύ μεγάλη , πιστεψέ με . Από την άποψη αυτή οι 24' είναι πολύ καλύτερη λύση .

2.Τα ΤΝ panel έχουν κάνει σημαντική πρόοδο , και στην χρωματική απόδοση δεν είναι τραγικά πίσω από τα IPs-MVA , σε σχέση με τις διαφορές του παρελθόντος .

3. Οι γωνίες θέασης εξακολουθούν να είναι το μεγάλο πρόβλημα . Τώρα βέβαια θα μου πεις ποιος είναι κρεμασμένος πάνω από το PC του , κανείς φυσιολογικά .

Προσωπικά , επειδή χρειαζόμουν μια φτηνή 24αρα λύση , πήγα σε Samsung 240 , και μπορώ να πω άριστη σχέση απόδοσης -τιμής . Δεν είναι ΕΙΖΟ ή ΝΕC , αλλά δεν έχει και 800 ευρώ ή και παραπάνω .

Δημοσ.
ότι μπορεί η τσέπη σου, αν μπορεί να πάρει οθόνη με καλό panel, go for it...

Αξιζει τοσα λεφτα για games ή με μια Τ260HD μπορω να κανω τη δουλεια μου ανετα?

Να πω οτι τωρα ειμαι με Eizo S1911

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...