Fan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Γύρω στα 200 ευρώ ποιά μάρκα θεωρείται ότι έχει τους καλύτερους φακούς σε γυαλιά ηλίου;
freedubus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ξέρω για μάρκα, αλλά τα γυαλιά ηλίου με πολωτικούς (polarized) φακούς που έχω δοκιμάσει είναι φοβερά. Εξουδετερώνουν την αντανάκλαση του φωτός, γι' αυτό είναι πολύ ξεκούραστα. Λίγο ακριβά μεν (πάνω απο 400 γιούρο έκαναν όσα είχα δεί). Επίσης υπάρχουν γυαλιά με φακούς μελανίνης, που περιέχουν μελανινη, η οποία απορροφά όλες τις βλαβερες ακτίνες, καθώς και με ειδικούς φακούς που απορροφούν και το μπλέ-ιώδες φώς του φάσματος (παραπάνω από τις υπεριώδεις δλδ.), τα οποία προστατεύουν περισσότερο απο τα απλά μεν, είναι περισσότερο ακριβά δε. Μου τα είχαν πεί σε μαγαζί με οπτικά το καλοκαίρι όλα αυτά.
Zderg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Υπαρχουν παντως και γυαλια με Polarized φακους πολυ φθηνοτερα.. Ο αδερφος μου ειχε παρει 2 χρονια πριν (ή ray-ban ή arnette) γυρω στα 120€.. Και δεν ειναι μουφα.. Οντως εχουν διαφορα απο τους απλους φακους.. Αν βαλεις τον φακο καθετα (δλδ απλα γυρισεις τα γυαλια κατα 90 μοιρες) τοτε δεν εξουδετερωνεται η αντανακλαση..
firewalker Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Πάρε ότι μάρκα θέλεις. Αρκεί να είναι polarized (πολωτικοί) οι φακοί. Καμία σχέση με απλούς φακούς. Στα 200 € κυκλοφορούν STR8 κοκάλινα με polarized φακούς. Σαν τα παρακάτω περίπου. Τα έχω εγώ. Είναι πολύ καλά. Ζήτα να δεις από polarized φακούς και θα καταλάβεις. Ιδιαίτερα σε τοπία που κυριαρχεί το πράσινο.
Ather Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δύο ξευγάρια NIKE με πολωτικούς φακούς με τα μεταφορικά μέσα πέρυσι τα πήρα 100 ευρώ σύνολο. (ebay - Αμερική)
freedubus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Σωπα ρε. Τοσο φτηνά είναι τελικά τα πολωτικά; Κι εμένα μου έδειχνε μόνο κάτι όκλει με 500 ο απατεώνας.
firewalker Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Σωπα ρε. Τοσο φτηνά είναι τελικά τα πολωτικά; Κι εμένα μου έδειχνε μόνο κάτι όκλει με 500 ο απατεώνας. Εμ, πληρώνεις και το όνομα... Στα δικά μου Str8 που ήθελα ένα βαθμό ποιο ανοικτό χρώμα στον φακό και ποιο σκληρή επίστρωση, που σήμαινε αλλαγή στον φακό με ειδική παραγγελία, βγήκε στα 220 € περίπου.
p0k0p1k0s Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Αν εννοείται polarized υπάρχουν και rayban με 180€
million_voices Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=%CE%93%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC+%CE%B7%CE%BB%CE%AF%CE%BF%CF%85+POLAROID&cat_id=
p0k0p1k0s Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=%CE%93%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC+%CE%B7%CE%BB%CE%AF%CE%BF%CF%85+POLAROID&cat_id= Νομίζω δεν έχουν σχέση αυτά...
million_voices Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Νομίζω δεν έχουν σχέση αυτά... τα περισσοτερα Polaroid εχουν Polarized φακους και ειναι φθηνα και αξιοπρεπεστατα γυαλια ηλιου μουρατα βεβαια δεν ειναι
p0k0p1k0s Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 τα περισσοτερα Polaroid εχουν Polarized φακους και ειναι φθηνα και αξιοπρεπεστατα γυαλια ηλιου μουρατα βεβαια δεν ειναι Α οκ δεν το ήξερα. Πάντως οι τιμές είναι πολύ καλές για polarized φακούς.
Critter Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 btw οποιος δεν θέλει να πληρωνει 2πλες τιμές σε σχέση με την υπολοιπη ευρώπη στα γυαλιά, http://www.otticanet.com/. Εχω ψωνισει 7 φορες (για μενα, φιλους κτλ) και ειναι τζιτζι. Εχω παρει γυαλια που εδω τα ειχαν 399, με 210. Και φυσικα αυθεντικότατα και καρατσεκαρισμενα. Αυτοι οι τυποι πουλανε και στο ebay και εχουν μπολικο feedback 100% possitive. Έχει τα ΠΑΝΤΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.